Τι είδους σύντροφος γίνεται το κάθε ζώδιο

Τι είδους σύντροφος γίνεται το κάθε ζώδιο

Τι είδους σύντροφος είναι ο τελειομανής Παρθένος, ο ευαίσθητος Καρκίνος και ο υλιστής Ταύρος; 

Ποιο ζώδιο θα σε τρελάνει με τη ζήλια του και ποιο θα σε κοιτάζει μια ζωή στα μάτια με λατρεία; Τα άστρα έχουν όλες τις απαντήσεις.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τι είδους σύντροφος γίνεται το κάθε ζώδιο

Κριός: αγαπησιάρης και υποστηρικτικός

Ένας Κριός αποφασίζει, συνήθως, να παντρευτεί σχετικά νωρίς. Δεν θα αποφύγει ποτέ τις ευθύνες του και είναι το είδος του… κυρίαρχου αρσενικού που φροντίζει για όλα!

Ναι, είναι πεισματάρης και συγκρουσιακός, αλλά έτσι πεισματάρικα αγαπάει και τη γυναίκα που έχει στο πλάι του. Θα νοιάζεται για πάντα, θα είναι πανταχού παρών, θα κάνει μικροεκπλήξεις και θα βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού.

Ταύρος: γεννημένος οικογενειάρχης

Γεννημένος οικογενειάρχης, ο Ταύρος σύντροφος είναι πιστός, αφοσιωμένος, τρυφερός και περιποιητικός. Έχει «κόλλημα» με τα υλικά αγαθά και είναι μέγας καταναλωτής (γεγονός που μπορεί να σ’ εκνευρίσει) οπότε θα ασχοληθεί πολύ με το πώς και πού είναι το σπίτι σας, πώς θα διακοσμηθεί κ.λπ..

Είναι ιδιαίτερα σεξουαλικό ζώδιο και η σχέση μαζί του είναι ιδιαίτερα σωματική και παθιασμένη, ακόμα κι όταν ο καιρός έχει περάσει.

Δίδυμος: πανέξυπνος αλλά… δύσκολος

Αν ψάχνεις για τον τύπου του σταθερού, ήσυχου οικογενειάρχη κατά τα παραδοσιακά πρότυπα, τότε ο Δίδυμος δεν είναι για ‘σένα. Η ζωή μαζί του θα είναι μια ατέλειωτη ενδιαφέρουσα περιπέτεια –αλλά μόνο αν δεν νιώθει ότι του γίνεσαι… βάρος.

Ο Δίδυμος μεγαλώνει τα παιδιά του με ελευθερίες και έχει πάντοτε διάθεση να διδάξει και να διδαχτεί, να παίξει και να εξερευνήσει. Σημειώστε, ότι έχει το φλερτ στο αίμα του και δύσκολα θα το κόψει.

  Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα κάνουν «πάρτι» του Αγίου Βαλεντίνου


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καρκίνος: θα κάνει τα πάντα για ‘σένα

Οι Καρκίνοι θεωρούν ότι η οικογένεια είναι ό,τι σημαντικότερο υπάρχει στη ζωή κάθε ανθρώπου. Είναι άντρες παραδοσιακοί, τρυφεροί, αφοσιωμένοι στις συντρόφους τους και πάντα έτοιμοι να τις φροντίσουν και να τις περιποιηθούν.

Η γνωστή σε όλους ευαισθησία τους μπορεί να γίνει καμιά φορά κάπως… φορτική μέσα στη σχέση, αν δεν σ’ αρέσουν οι αναλύσεις και οι κουβέντες τύπου «Πώς πάει η σχέση μας».

Λέων: ο άντρας-προστάτης

Θα σε στηρίξει ό,τι κι αν συμβεί, θα φτάσει στα άκρα αν χρειαστεί, θα σε υπερασπιστεί και θα σ’ αγαπήσει με όλη του την καρδιά. Θα κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι του για να νιώσεις ασφάλεια και αγάπη.

Ένα λιοντάρι είναι ένα αιώνιο παιδί, οπότε θα γίνει το είδος του μπαμπά που παίζει σαν τρελός κι επικοινωνεί με τα παιδιά του. Σε έχει επιλέξει επειδή σε σέβεται και σε θαυμάζει και περιμένει ακριβώς το ίδιο από ΄σένα.

Παρθένος: ο «μη-σου-λείψει-τίποτα»

Θεωρείται ένας απ’ τους πιο πιστούς συντρόφους του ζωδιακού κύκλου. Είναι λογικός και ξεκάθαρος, λατρεύει τη δουλειά του και θέλει να προσφέρει το παν στην οικογένειά του. Έχει εμμονές γι’ αυτό μπορεί να γίνει ζηλιάρης, αλλά θα τις «δουλέψει» για χάρη της καλής του.

Μπορεί να γίνει συντηρητικός και χειριστικός, όμως σε γενικές γραμμές η ευφυΐα και το χιούμορ του, όπως και η δοτικότητα και η αυτοθυσία σου αποκλείεται να μην σε κρατήσουν στο πλάι του.

Ζυγός: μια βαθιά ρομαντική ψυχή

Με κυρίαρχο πλανήτη τους τον πλανήτη του έρωτα, την Αφροδίτη, οι Ζυγοί είναι ιδανικοί σύντροφοι για κάθε γυναίκα που θέλει μια ρομαντική σχέση. Αγαπούν την ομορφιά, την ισορροπία και την ηρεμία και θα κάνουν τα πάντα για να διασφαλίσουν ότι το σπίτι και η οικογένειά τους τελούν σε συνθήκες σταθερότητας και αρμονίας.

  Το φρούτο που ο Όμηρος ονόμαζε «Δώρο Των Θεών» και μας προστατεύει από 6 ασθένειες

Μπορεί η ερωτική ζωή μ’ έναν Ζυγό να μην είναι γεμάτη εκπλήξεις και πυροτεχνήματα, είναι όμως το είδος του συντρόφου που θα σε κάνει να νιώσεις ότι λατρεύεσαι.

Σκορπιός: η επιτομή του «όλα ή τίποτα»

Αν τον έχεις κερδίσει, τότε θα μείνει δίπλα σου ό,τι κι αν συμβεί. Ακόμα κι αν δεν δείχνει όσα νιώθει, μπορείς να είσαι βέβαιη ότι εφόσον είναι μαζί σου είναι βαθιά ερωτευμένος.

Στην περίπτωση που του φερθείς άσχημα, όχι απλώς θα σε διαγράψει, αλλά θα πάρει και την πιο σκληρή εκδίκηση που μπορεί να σκεφτεί. Είναι ζηλιάρης και κτητικός, αλλά όλα αυτά οφείλονται στο πόσο παθιασμένα αγαπάει.

Τοξότης: δεν θα βαρεθείς πο-τέ!

Είναι γεννημένος για περιπέτειες, ταξιδιάρης και γεμάτος θετική ενέργεια. Μπορεί πού και πού να γίνει υπερβολικά αιθεροβάμων κι έχει την τάση να εξιδανικεύει τη σύντροφό του.

Η σχέση σου μαζί του θα είναι υγιής, εάν του δώσεις εγγυήσεις για την ελευθερία του. Είναι αστείος, ανεξάρτητος, χαρούμενος και μαζί του θα περάσεις μια ενδιαφέρουσα ζωή.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αιγόκερως: εργασιομανής αλλά σταθερός

Οι Αιγόκεροι έχουν συχνά την τάση να αφοσιώνονται στη δουλειά τους, βάζοντας (φαινομενικά) σε δεύτερη μοίρα τη σχέση τους. Αργούν να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά, γιατί συνήθως θέλουν να νιώσουν σίγουροι ότι η στιγμή είναι κατάλληλη.

Είναι άνθρωποι ζεστοί κι ευαίσθητοι κι ας μην το δείχνουν πάντα. Λατρεύουν τη σταθερότητα και δεν βιάζονται να πάρουν αποφάσεις, γι’ αυτό, αν η σχέση τους είναι αυτό που είχαν φανταστεί, θα της δώσουν τα πάντα.

Υδροχόος: ανεξάρτητος  και πνευματώδης

Οι Υδροχόοι φοβούνται τη δέσμευση και νιώθουν σχετικά εύκολα ότι έχουν εγκλωβιστεί. Είναι απρόβλεπτοι και έχουν την αίσθηση ότι η ελευθερία τους είναι εύθραυστη, γι’ αυτό θεωρούν το διαζύγιο ισχυρή πιθανότητα πριν καν παρουσιαστεί λόγος για να το σκεφτούν.

  Πανσέληνος Μαρτίου

Η ζωή με έναν Υδροχόο, όμως, θα είναι σίγουρα έντονα κοινωνική, έντονα σεξουαλική και γεμάτη συγκινήσεις.

Ιχθείς: ένας παθιασμένος σύντροφος

Φημίζονται για την ευαισθησία τους γι’ αυτό, όταν δεσμεύονται, είναι γεμάτοι ατέλειωτη αγάπη και αφοσίωση για το άλλο τους μισό. Η σχέση σου μαζί τους θα είναι σαν ένας μεγάλος ρομαντικός περίπατος στη Μονμάρτη, γεμάτη τρυφερές χειρονομίες, χάδια και παθιάρικα φιλιά.

Είναι δημιουργικοί και καλλιτεχνικοί και αγαπούν τις συντρόφους τους με κάθε πιθανό τρόπο και με όλη τους την ψυχή!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πηγή: astrology-zodiac-signs.com




mama365.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *