Αυτά είναι τα 4 ζώδια που «ψοφάνε» να παντρευτούν

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που «ψοφάνε» να παντρευτούν

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που «ψοφάνε» να παντρευτούν

 

Ο γάμος είναι ένα μεγάλο βήμα. Βασικά ένα τεράστιο βήμα.

Γι’ αυτό δεν θέλει βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις. Πρέπει να γνωρίζεις τον άλλο καλά και να ξέρεις ότι το θέλει κι αυτός το ίδιο με εσένα.

Πώς μπορείς όμως να είσαι σίγουρος, ότι ο σύντροφός σου επιθυμεί να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί σου; Μα φυσικά από το ζώδιό του!

Μερικά ζώδια είναι αναξιόπιστα ως προς αυτό, ενώ άλλα σου βγάζουν το αίσθημα ότι θέλουν να κάνουν οικογένεια και να γεράσουν μαζί σου.

Έχετε βρει τον ιδανικό σύντροφο και ετοιμάζεστε για το επόμενο βήμα; Είστε σίγουροι ότι είναι φτιαγμένος για γάμο;

Αφού είδαμε τα ζώδια που μπορεί να μην χορέψουν ποτέ τον χορό του Ησαΐα, ας ρίξουμε μια ματιά στα τέσσερα ζώδια, τα οποία σύμφωνα με τους αστρολόγους δεν φοβούνται να κάνουν πρόταση γάμου ή που ανυπομονούν να πουν το πολυπόθητο «ναι».

 

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που «ψοφάνε» να παντρευτούν

1. Ταύρος

Αν υπάρχει ένα πράγμα που αγαπά ο Ταύρος πιο πολύ απ’ όλα, αυτό είναι η ασφάλεια -οικονομική και συναισθηματική- και η άνεση. Κι αυτά τα δύο μπορεί να του τα προσφέρει ο γάμος.

Ο Ταύρος είναι ο τύπος του ανθρώπου που θέλει οπωσδήποτε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησιάς και να δημιουργήσει μια οικογένεια στο μέλλον. Αγαπά τη σταθερότητα και τη ζεστασιά.

Με το που παντρευτεί, είναι υπόδειγμα συζύγου και είναι διατεθειμένος να θυσιάσει τα πάντα για την οικογένειά του. Θέλει όμως λίγο προσοχή, γιατί κατά τη διάρκεια του γάμου, γίνεται ιδιαίτερα κτητικός.

  Ποια ζώδια λένε εύκολα "σ΄αγαπώ" ; ΖΩΔΙΑ

 

2. Καρκίνος

Κάποιοι τρέχουν στα κλαμπ, για να βρουν ερωτικό ταίρι, αλλά οι Καρκίνοι δεν τρελαίνονται με τη ιδέα του κυνηγιού. Αντιθέτως, είναι σοβαροί και θέλουν να «χτίσουν» μια οικογένεια, με την οποία να περνούν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους.

Ο παραδοσιακός Καρκίνος είναι ο «σπιτόγατος» του ζωδιακού και οι βασικές προτεραιότητές του είναι, να δημιουργήσει ένα σπιτικό, όπου θα τους φροντίζει όλους. Θέλει να κάνει τους αγαπημένους του ανθρώπους να νιώθουν ασφαλείς.

Ο γάμος είναι για εκείνον μια από τις υψηλότερες μορφές του αισθηματικού δεσίματος, για να μη μιλήσουμε για το αίσθημα της μητρότητας/πατρότητας που «ξυπνάει» από πολύ νωρίς μέσα τους.

 

3. Ζυγός

Ο Ζυγός ανυπομονεί να φορέσει βέρα στο δεξί. Ίσως περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Εξάλλου πρόκειται για το ζώδιο της συντροφικότητας και πάντα στο μυαλό του υπάρχει η ιδέα του γάμου.

Όνειρό του είναι να κάνει έναν υπέροχο γάμο, με τα όλα του, όπως ακριβώς τον έχει ονειρευτεί. Για τον Ζυγό ο γάμος επισφραγίζει την απόλυτη ένωση και αποτελεί για εκείνον την τέλεια ψυχική ολοκλήρωση, η οποία θα επιτευχθεί αν γίνουν οι δύο ένα, όχι μόνο συναισθηματικά ή πνευματικά αλλά και στις υλικές πλευρές της ζωής.

Δίνεται πραγματικά στον γάμο του και προκειμένου να είναι τα πράγματα αρμονικά, βάζει στην άκρη τις δικές του επιθυμίες.

 

4. Σκορπιός

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, ένας από τους στόχους του Σκορπιού είναι να παντρευτεί. Δεν θα βιαστεί όμως. Θα το κάνει μετά από ώριμη σκέψη και αυστηρή επιλογή, όταν νιώσει βαθιά συναισθηματικά δεμένος με τον σύντροφό του.

  Ποια ζώδια κρατάνε το θυμό τους, αλλά εύκολα θα σου άνοιγαν το κεφάλι;

Μόλις πιστέψει ότι έχει βρει την αδελφή ψυχή του, δε θα διστάσει να γονατίσει και να κάνει πρόταση γάμου. Ο Σκορπιός δίνεται πολύ στη σχέση του και πολλές φορές μοιάζει σαν να είναι ήδη παντρεμένος. Είναι ιδιαίτερα προστατευτικός με τον σύντροφό και τα παιδιά του.

Αν είστε Σκορπιός, πιθανώς δεν ικανοποιείστε με μια σχέση στην οποία και οι δύο είναι πολύ ανεξάρτητοι και ξοδεύουν μεγάλο μέρος του χρόνου τους χωριστά. Αντ’ αυτού, θέλετε μια παθιασμένη και σταθερή σχέση με το σύντροφό σας.

 

apithano.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *