Νιώθετε Κουρασμένοι όταν Ξυπνάτε; Δοκιμάστε αυτή τη «Συνταγή» και θα μας θυμηθείτε!

Νιώθετε Κουρασμένοι όταν Ξυπνάτε;

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι ένας καλό βραδινός ύπνος, αλλά τα τελευταία χρόνια, ο μέσος όρος ύπνου που λαμβάνουμε μειώνεται σταδιακά. 

Σε άντρες και σε γυναίκες, ο μέσος όρος ύπνου έχει μειωθεί από τις 7 με 8 ώρες το βράδυ στις 6 ώρες.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μπορεί αυτή η διαφορά να μην σας κάνει αίσθηση αλλά κάνει όμως στο σώμα σας. Κατά την διάρκεια της ημέρας το σώμα σας δουλεύει σκληρά για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της ημέρας και χρειάζεται τον σωστό χρόνο ξεκούρασης για να επαναφορτίσει και να ξανακάνει από την αρχή την ίδια διαδικασία.

Οι περισσότεροι άνθρωποι νομίζουν ότι με το να κοιμούνται λιγότερες ώρες κάθε μέρα σημαίνει ότι απλά την επόμενη θα είναι κουρασμένοι. Και ότι όλο αυτό φτιάχνετε με μία κούπα καφέ, έτσι? Ο καφές ναι μπορεί να βοηθήσει, αλλά η τροφοδότηση του οργανισμού σας με καφεϊνη είναι μία προσωρινή και όχι μόνιμη λύση.

Η Υγεία σας σε σχέση με τον ύπνο


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η έλλειψη ύπνου μπορεί να είναι ένας λόγος για μερικά από τα πιο σοβαρά προβλήματα υγείας και μπορεί να ενεργοποιήσει διάφορες ασθένειες. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που κοιμούνται λιγότερο από 6 ώρες την ημέρα είναι επιρρεπής σε καρδιακά προβλήματα.

Πείτε αντίο στα γυαλιά και βελτιώστε την όρασή σας με αυτήν την καταπληκτική συνταγή!

Το 2011, η ανασκόπηση του European Heart Journal 15 ιατρικών μελετών με 475.000 συμμετέχοντες έδειξε ότι οι άνθρωποι με μικρότερο κύκλο ύπνο είχαν 48% αυξημένο ρίσκο θανάτου από στεφανιαία καρδιακή νόσο. Έδειξαν επίσης ότι αυτοί οι άνθρωποι είχαν 15% περισσότερο ρίσκο να πεθάνουν από εγκεφαλικό επεισόδιo.

  Τα μοναδικά οφέλη των σπόρων του καρπουζιού -Πώς να τους ψήσετε και να τους καταναλώσετε!!!-ΦΩΤΟ

Αρκετά ενδιαφέρον εντοπίστηκε το γεγονός ότι εκείνοι που κοιμούνται περισσότερες ώρες 9 ή περισσότερες κατά την διάρκεια της νύχτας, συγκεντρώνουν 38% μικρότερο ρίσκο θανάτου από στεφανιαία καρδιακή νόσο και 65% μικρότερο ρίσκο εγκεφαλικού επεισοδίου. Με το ύπνο, όπως και με τα περισσότερα πράγματα η ισορροπία είναι σημαντική.

Μία άλλη έρευνα έδειξε ότι η έλλειψη ύπνου προκαλεί αύξηση της αρτηριακής πίεσης. Για τους περισσότερους ανθρώπους, το σώμα τους χρησιμοποιεί την ώρα που κοιμούνται για να μειώσει την αρτηριακή τους πίεση, και με την μικρή διάρκεια ύπνου το σώμα δεν έχει αρκετό χρόνο για να το πετύχει αυτό.

Καθημερινοί περισπασμοί

Ο κόσμος σήμερα δεν μας βοηθάει να έχουμε ένα σωστό ύπνο. Οι άνθρωποι σημειώνουν υψηλά επίπεδα στρες λόγω της δουλειάς τους, συγκεκριμένων γεγονότων, οικογενειακών καταστάσεων και άλλων παραγόντων τους οποίους δεν συναντούσαμε στα παλαιότερα χρόνια.

Επίσης χρησιμοποιούμε όλο και περισσότερη τεχνολογία η οποία επηρεάζει τον ύπνο μας χωρίς να το καταλαβαίνουμε.

Υπάρχουν πολλά χάπια για τον ύπνο αλλά είναι τεχνητά και μπορούν να προκαλέσουν εξάρτηση σε μερικούς ανθρώπους. Όπως πάντα όμως η Μητέρα Φύση μας έχει προμηθεύσει με φυτικές λύσεις για αυτό το ολοένα αυξανόμενο ζήτημα

Η απόλυτη λύση για τον ύπνο

Αυτά η λύση των δύο πολύ απλών συστατικών είναι το κλειδί για να έχουμε έναν καλύτερο νυχτερινό ύπνο. Θα βοηθήσει το σώμα σας να χαλαρώσει και να αποφορτιστεί από την ημέρα που πέρασε καθώς και να το προετοιμάσει για την επόμενη.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το μόνο που χρειάζεστε είναι:

• 5 κουταλιές του γλυκού οργανικό μέλι

• 1 κουταλάκι του γλυκού ροζ θαλασσινό αλάτι Ιμαλαΐων.

  Happy Birthday gif

Ανακατέψτε αυτά τα δύο και τοποθετήστε τα σε ένα γυάλινο βάζο. Μπορείτε να φτιάξετε όσο θέλετε, αλλά μία αναλογία 5:1 λειτουργεί καλύτερα. Απλά βάλτε μία μικρή ποσότητα κάτω από την γλώσσα σας κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε και αφήστε το να διαλυθεί φυσιολογικά.

Τι μας προσφέρει κάθε τροφή ανάλογα με το χρώμα της

Αλάτι και Μέλι

Το ροζ θαλασσινό αλάτι Ιμαλαΐων διαθέτει 80 ανόργανα στοιχεία που χρειάζεται το σώμα μας για διαφορετικές λειτουργίες κάνοντας το σώμα σας να αποκατασταθεί από ολόκληρη την ημέρα.

Το μέλι περιέχει γλυκόζη που τροφοδοτεί τα κύτταρα του οργανισμού σας με ενέργεια.

Αυτός ο συνδυασμός από αλάτι και μέλι λειτουργεί επίσης για την αύξηση της σεροτονίνης, που σας βοηθάει να καταπολεμήσετε φυτικά το άγχος σας και να έχετε έναν

καλύτερο ύπνο.Δοκιμάστε λοιπόν αυτή την εύκολη συνταγή και ξεκουραστείτε εύκολα γνωρίζοντας ότι το σώμα σας θα είναι σωστά προετοιμασμένο για να αντιμετωπίσει την επόμενη μέρα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

newsone.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *