Πες μου τι ζώδιο είναι, να σου πω τι θέλει ν’ακούσει στο φλερτ

Πες μου τι ζώδιο είναι, να σου πω τι θέλει ν’ακούσει στο φλερτ

Ο τρόπος που φλερτάρει κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και δείχνει πολλά από την προσωπικότητά του.

Πώς όμως επηρεάζει το ζώδιό μας τον τρόπο που φλερτάρουμε αλλά και δεχόμαστε το φλερτ;


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ποιο φλερτ μπορεί να κάνει ένα ζώδιο να σε δει με άλλο μάτι;

Πάμε να μάθουμε τα πάντα για το πως θέλουν να τα φλερτάρουν τα ζώδια για να πέσουν…

Κριός:

Οι Κριοί είναι «επιθετικοί» σαν χαρακτήρες και μάλλον πρέπει να μπείτε κατευθείαν στο… ζoυμί. Δοκιμάστε κάτι του τύπου «Μοιάζεις καυτό αγόρι! Μ” ανάβεις…»

Ταύρος:

Οι άντρες του συγκεκριμένου ζωδίου είναι μάλλον «γλυκούληδες», οπότε μην τους τρομάξετε. Δοκιμάστε απλά να πείτε «Έχω αδυναμία στα γλυκά αγόρια. Και εσύ μου δίνεις την αίσθηση ότι είσαι πολύ γλυκός και θα περάσουμε όμορφα!»

Δίδυμοι:

Οι Δίδυμοι είναι διαρκώς σε εργήγορση και πολύ έξυπνοι. Μια ατάκα του τύπου «νομίζω ότι δεν θα κλείσουμε μάτι όλη τη νύχτα» ή «ότι αυτή είναι μια βραδιά που θα έχει πολύ ένταση και πάθος» πιθανότατα να ιντριγκάρει έναν άντρα του ζωδίου.

Καρκίνος:

Είναι το ζώδιο που το χαρακτηρίζει το συναίσθημα και η εσωστρέφεια. Αν τους υποσχεθείτε μια βραδιά «με πολλές αγκαλίτσες, φιλακια και τρυφερότητα» πιθανότατα κάτι θα γίνει.

Λέων:

Τα Λιοντάρια είναι ηγέτες γι” αυτό δοκιμάστε να πείτε «θα σ” αφήσω να έχεις το πάνω χέρι» ή «μ” αρέσει ο άντρας να έχει την πρωτοβουλία».

Παρθένος:

Οι άντρες του συγκεκριμένου ζωδίου είναι πρακτικοί, οργανωτικοί και συγκεκριμένοι. Αν τους προσφέρετε τάξη και καθαριότητα και τους κάνετε και ένα κομπλιμέντο όλο υπονοούμενα που να λέει » είσαι πολύ όμορφος. Αν ξέρεις να σιδερώνεις και να μαγειρεύεις σε παντρεύομαι κιόλας!» θα έχετε επιτυχία.

  Προσδοκία της Ανάστασης – Μεγάλο Σάββατο: Η Ελευθερία από το θάνατο

Ζυγός:

Οι Ζυγοί είναι ρομαντικοί γι” αυτό φροντίστε να τονίσετε αυτή την πλευρά σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε να του πείτε «έχω μια ρομαντική πλευρά. Θες να έρθεις από το σπίτι μου να την ανακαλύψουμε μαζί;»


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Σκορπιός:

Ξέρετε τι λένε για τους Σκορπιούς, ότι είναι πολύ σεξουαλικοί! Μπείτε κατευθείαν στο… ψητό, λέγοντας «θες να περάσουμε μαζί μια βραδιά σεξ που θα σου μείνει αξέχαστη;»

Τοξότης:

Οι άντρες Τοξότες είναι πολύ γοητευτικοί και ξέρουν να χρησιμοποιούν τη γοητεία τους. Τονώστε την αυτοπεποιήθησή τους λέγοντας «είναι αλήθεια ότι είσαι τόσο καυτός όσο φαίνεσαι; Θα μ” αφήσεις να το επιβεβαιώσω;»

Αιγόκερως:

Για τους Αιγόκερους είναι γνωστό ότι είναι φιλόδοξοι, εργασιομανείς και πρακτικοί. Γι” αυτό αν θες να τον ρίξεις τον άντρα Αιγόκερω στο κρεβάτι ξεκίνα τη συζήτηση με κάτι στο οποίο μπορεί να σου δώσει την επαγγελματική συμβουλή του ή να μοιραστεί την εμπειρία του όπως «έχω κάνει μια επένδυση, μήπως θα μπορούσες να μου πεις τι κέρδος θα μου αποφέρει;».

Υδροχόος:

Οι άντρες που ανήκουν στο ζώδιο αυτό είναι αυθεντικοί και ειλικρινείς, οπότε μια φράση του τύπου «λοιπόν, τι λες, θα έρθεις από το σπίτι μου να περάσουμε καλά;» μπορεί και να τους πείσει.

Ιχθείς:

Τα ψαράκια είναι συναισθηματικά και πολλές φορές λίγο μπερδεμένα. Γι” αυτό προσπάθησε να… πάρεις τον Ιχθύ από το χέρι λέγοντάς του με καλό τρόπο: «μοιάζεις πολύ με τον άντρα των ονείρων μου!»


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

destora.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *