4 ζώδια που είναι ικανά να κάνουν τα πάντα για να πάρουν αυτό που θέλουν

4 ζώδια που είναι ικανά να κάνουν τα πάντα

4 ζώδια που είναι ικανά να κάνουν τα πάντα για να πάρουν αυτό που θέλουν

 

Θα χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα!

 

4 ζώδια που είναι ικανά να κάνουν τα πάντα για να πάρουν αυτό που θέλουν

Ενώ κάποια ζώδια είναι ειλικρινή και αθόρμητα κι ούτε υπαινιγμό δεν μπορούν να αφήσουν, υπάρχουν άλλα που είναι τα πλέον χειριστικά και κάνουν τα πάντα προκειμένου να πάρουν αυτό που θέλουν, με τέτοια ευκολία που πραγματικά σε τρομάζει.

Εκμεταλλεύονται την κάθε κατάσταση, πατάνε Μάθε ποια είναι για να μην πέσεις στην παγίδα τους!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός δίνει προσοχή στις μικρότερες λεπτομέρειες, είναι μεθοδικός και σχεδόν πάντα προσπαθεί να κοντρολάρει πρόσωπα και καταστάσεις. Αυτά καθιστούν εξαιρετικά εύκολο τον χειρισμό των ανθρώπων, ιδιαίτερα αν έχει βάλει στο μάτι κάτι και θέλει να το κερδίσει. Θα στριμώξει σε δυο στενά, θα πιέσει ασφυκτικά και τελικά θα τα καταφέρει.

Τι να κάνεις για να νιώσεις και πάλι ευτυχισμένη σύμφωνα με το ζώδιό σου

 

ΙΧΘΥΕΣ

Το κόλπο του Ιχθύ για να χειραγωγεί τους άλλους είναι το να διαφημίζει την… αδυναμία του και σχεδόν πάντα καταφέρνει να πάρει αυτό που θέλει ή -καλύτερα- να του το δίνουν, γιατί δε “μπορεί”, εκμεταλλευόμενος, δηλαδή, το συναίσθημα των άλλων. Είναι, επίσης, αναμφισβήτητο γεγονός ότι ξέρει να επιβιώνει και να βγαίνει λάδι αφού κάποιος άλλος είναι ο φταίχτης ή ο κακός!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν το πιστεύεις, αλλά ο Δίδυμος μπορεί να είναι εξαιρετικά χειριστικός. Όταν θέλει κάτι, θα κάνει οτιδήποτε χρειαστεί για να το πάρει. Συνήθως δε βλάπτει, ούτε προκαλεί κακό σε κάποιον άλλο, χρησιμοποιεί το πολυτιμότερο εργαλείο του, τη γλώσσα του. Θα παρουσιάσει διάφορα επιχειρήματα, θα το πάει από εκεί, θα το φέρει από εδώ και στο τέλος θα σε τυλίξει στη λαδόκολλα χωρίς να το καταλάβεις.

  Μάιος 2022: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα;

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δε θα το παραδεχτεί ποτέ, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά χειριστικός. Ειδικός στους συναισθηματισμούς εκβιασμούς, εκφράζει με χαρακτηριστική ευκολία το πόσο “πληγώνεται” και πονάει, όταν δεν του γίνονται τα χατίρια, ενώ δίνει ρεσιτάλ κλάψας και γκρίνιας, μέχρι να πάρει αυτό που θέλει. Έχει πλήρη επίγνωση, δε, ότι θα του το δώσουν για να τον… ξεφορτωθούν.

 

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *