Έτσι και κάνεις σχέση με αυτά τα Ζώδια, ετοιμάσου γιατί θα πάρεις κιλά!

Έτσι και κάνεις σχέση με αυτά τα Ζώδια, ετοιμάσου γιατί θα πάρεις κιλά

Έτσι και κάνεις σχέση με αυτά τα Ζώδια, ετοιμάσου γιατί θα πάρεις κιλά

 

Έχεις κανονικό βάρος, αλλά έκανες σχέση με ένα από τα παρακάτω ζώδια;

Τότε ετοιμάσου να δεις τον δείκτη της ζυγαριάς σου να ανεβαίνει επικίνδυνα.

 

Πρόσεχε πολύ! Θα πάρεις κιλά και δεν θα το καταλάβεις καν… Το κάθε ζώδιο φυσικά είναι ξεχωριστό, αλλά όλα έχουν έναν κοινό παρονομαστή. Μαζί τους θα… στρογγυλέψεις λίγο.

Δες για ποια ζώδια μιλάμε

 

Έτσι και κάνεις σχέση με αυτά τα Ζώδια, ετοιμάσου γιατί θα πάρεις κιλά

Ταύρος

Ο Ταύρος λατρεύει το φαγητό. Το έχει θεό στην ζωή του. Έτσι και δεν τρώει καλά ή αρκετά είναι δυστυχισμένος. Ε, τι παραπάνω θέλεις να σου πούμε; Ετοιμάσου για μεγάλες μερίδες, άφθονο φαγητό όπου κι αν πάτε και εννοείται ότι για τον Ταύρο δεν μετράει μόνο η ποσότητα, αλλά και η ποιότητα.

 

Καρκίνος

Έτσι και έχεις μπλέξει με Καρκίνο, έχεις καταλάβει ήδη το πόσο του αρέσει να κάθεται στο σπίτι, να μαγειρεύει και να καλεί όλη την οικογένεια για να φάνε μαζί. Είναι ιεροτελεστία για εκείνον το φαγητό. Το θέλει ποιοτικό, καλομαγειρεμένο και… μπόλικο.

 

Ζυγός

Δεν θα αφήσετε εστιατόριο για εστιατόριο. Θα δοκιμάσετε μαζί όλες τις κουζίνες. Θα πάτε στα καλύτερα μέρη και ο ουρανίσκος σας δεν θα σταματά να… γεύεται. Σε αντίθεση με τον Ταύρο και τον Καρκίνο, ο Ζυγός, δεν έχει τόσο θέμα με το ποιοτικό φαγητό. Θα φάτε και «βρώμικα» και αρκετά junk foods.

 

Τοξότης

Το ζώδιο αυτό έχει η αλήθεια είναι μια μεγάλη τάση να παίρνει εύκολα κιλά. Ο Δίας, που είναι και ο κυβερνήτης του, δεν του δίνει μόνο τύχη, του δίνει και μια μεγάλη όρεξη για φαγητό. Ετοιμάσου λοιπόν με Τοξότη στο πλευρό σου, να φας όσα δεν είχες φάει όλα τα προηγούμενα χρόνια.

  Ποια ζώδια κρατάνε το θυμό τους, αλλά εύκολα θα σου άνοιγαν το κεφάλι;

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *