Πόσο προσέχουν το ντύσιμό τους τα ζώδια;

Πόσο προσέχουν το ντύσιμό τους τα ζώδια;

Κριός: 

Η τελειότητα είναι το σημείο αναφοράς τους. Όποιο και αν είναι το ντύσιμό τους, από ένα ακριβό κοστούμι μέχρι και αθλητικές φόρμες, σίγουρα θα τους δείτε να φοράνε τις τελευταίες τάσεις της μόδας και τα πιο εκκεντρικά και in fashion κομμάτια.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ταύρος: 

Δύσκολα θα τους δείτε να ακολουθούν πιστά τη μόδα. Τις περισσότερες φορές επενδύουν σε all time classic κομμάτια, τα οποία θα μπορούν να φοράνε για πολύ καιρό και φυσικά δεν ξοδεύουν άσκοπα χρήματα και θα ψάξουν την καλύτερη έκπτωση.

Δίδυμοι: 

Μέσα στην ντουλάπα ενός Διδύμου θα ανακαλύψετε πολλά και διαφορετικά στυλ ρούχων, έντονα χρώματα και ανατρεπτικά σχέδια που κεντρίζουν τα βλέμματα. Οι γυναίκες έχουν μεγάλη αδυναμία στις τσάντες, ενώ οι άντρες στα δαχτυλίδια.

Καρκίνος: 

Είναι το ζώδιο που συνδέεται συναισθηματικά με τα ρούχα του και δε θα σταματήσει να τα φοράει αν δεν λιώσουν πραγματικά πάνω του. Τα ρούχα για τους Καρκίνους σηματοδοτούν ένα συγκεκριμένο περιστατικό στη ζωή τους και προτιμούν κυρίως τις παστέλ αποχρώσεις.

Λέων: 

Τα πιο λαμπερά και εντυπωσιακά ρούχα υπάρχουν μέσα στην ντουλάπα ενός Λέοντα. Μπορεί να μην είναι από τους καλύτερους οίκους μόδας όμως σίγουρα θα επιλέξουν κομμάτια που φαίνονται εξαιρετικής ποιότητας, ώστε να «ξεγελάσουν» τους θαυμαστές τους.

Παρθένος: 

Μπορεί να μην είναι από τα ζώδια που ξοδεύουν τα χρήματά τους στο ντύσιμό τους, είναι όμως 100% σίγουρο πως τα ρούχα που φοράνε πάντα θα μοσχομυρίζουν, θα είναι άψογα σιδερωμένα και συνδυασμένα . Οι γυναίκες έχουν πιο συντηρητικό ντύσιμο και επιλέγουν περισσότερο διαχρονικά κομμάτια.

Ζυγός: 

Δίνουν μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση και ποτέ δεν θα δείτε ένα Ζυγό απεριποίητο, ούτε για να πάει μέχρι το περίπτερο. Ακολουθεί τη μόδα αλλά την προσαρμόζει στην προσωπικότητά του και στο στυλ του και έχει μεγάλη αδυναμία στα αρώματα.

  Γιατί η πατάτα μας προστατεύει από τον καρκίνο;

Σκορπιός: 

Η σεξουαλικότητά τους δεν κρύβεται ακόμη και όταν φοράνε τα αθλητικά τους ρούχα. Οι γυναίκες Σκορπιοί αγαπούν τα προκλητικά σύνολα που αφήνουν την φαντασία των «θυμάτων» τους να οργιάσει. Λατρεύουν τις μαύρες αποχρώσεις και το βαθύ κόκκινο στα ρούχα τους.

Τοξότης: 

Βάζουν πάνω από όλα την άνεσή τους και ποτέ δεν πρόκειται να ακολουθήσουν πιστά ότι επιβάλλει η μόδα. Είναι ανεξάρτητα και ελεύθερα ζώδια και αυτό θέλουν να το δείχνουν μέσα από τα φαρδιά πουκάμισα και τις loose φόρμες, που τους χαρίζουν ελευθερία κινήσεων.

Αιγόκερως: 

Τrès chic. Είναι το ζώδιο που σηματοδοτεί την τελειότητα και την κομψότητα σε όλο της το μεγαλείο. Ποτέ δεν θα δείτε κάποιον Αιγόκερω να κυκλοφορεί με ρούχα τα οποία δεν είναι μάρκα και πάντα θα τον ξεχωρίσετε γιατί λατρεύει τους χαρτοφύλακες!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Υδροχόος: 

Είναι εξαιρετικά καινοτόμοι στον τρόπο με τον οποίο ντύνονται και με την προοδευτικότητά τους πολλές φορές καταλήγουν να γίνονται αντικείμενο μίμησης και θαυμασμού από τους γύρω του. Συνδυάζουν κομμάτια από διαφορετικές εποχές και τελικά είναι εντυπωσιακοί.

Ιχθύς: 

Ονειροπόλοι και ρομαντικοί ακόμη και στο ντύσιμο, θα τους καταλάβετε αμέσως καθώς είναι σαν να βγήκαν από μια άλλη εποχή. Οι γυναίκες αγαπούν τα μακριά φορέματα, αν και γενικότερα δεν χαρακτηρίζονται για το καλό τους γούστο στο ντύσιμο.

official.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *