10 τρόποι να εξοργίσεις έναν Παρθένο

10 τρόποι να εξοργίσεις έναν Παρθένο

Οι Παρθένοι είναι γενικά ήσυχοι, δεν είναι τίποτα Κριοί ή Ταύροι, για να τραμπουκίζουν ασυστόλως. 

Είναι όμως άκρως οργανωτικοί και συγκεντρωτικοί, τόσο με τη ζωή και το…
πρόγραμμά τους, όσο και με εκείνους που αγαπούν. Τα θέλουν όλα σε τάξη κι αρμονία.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μπορούν να εκνευριστούν, αν διαταράξεις την πειθαρχία του ωραρίου τους, την καθαριότητα του χώρου τους ή αν ειρωνευτείς την άποψή τους, που δε θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά είναι σχεδόν πάντα εμπεριστατωμένη.

Πάμε να δούμε λοιπόν δέκα τρόπους για να εξοργίσεις έναν εκπρόσωπο της Παρθένου.

1. Αν απ’ την αρχή της γνωριμίας σας προσπαθήσεις να το παίξεις ιστορία, χωρίς να έχεις διαβάσει και χωρίς να στηρίζεις αυτά που λες.

Οι Παρθένοι είναι φιλοσοφημένοι τύποι και οι συζητήσεις μαζί τους μπορούν να σε πάνε ένα επίπεδο παρακάτω. Μπορούν να εξοργιστούν αν προσπαθήσεις να τους κοντράρεις χωρίς λόγο.

2. Αν θίξεις για οποιοδήποτε λόγο την προσπάθεια που καταβάλλουν στη δουλειά τους ή την ενημέρωση που έχουν πάνω σε ένα εργασιακό θέμα ή σε κάποια αγορά τους.

Δε μιλάω για λάθη, αλλά αν τους πεις ότι δεν κόπιασαν, δεν έψαξαν, δεν αναζήτησαν ή δεν ενημερώθηκαν πριν ολοκληρώσουν αυτό που τους ανατέθηκε ή αυτό που αγόρασαν.

Είναι λεπτομερείς και αναλυτικοί σε όλα και συνήθως αυτά τα ψιλά γράμματα στα συμβόλαια, που εσύ βαριέσαι να διαβάσεις, ο Παρθένος τα διαβάζει πάντα.

3. Αν μπεις στο σπίτι του χωρίς να βγάλεις τα παπούτσια, αν τον χαιρετίσεις με λερωμένα χέρια, αν καθίσεις στο γραφείο του και αφήσεις αντικείμενα που δεν ήταν εκεί πριν, αν δεν τον βοηθήσεις να μαζέψει την ακαταστασία από το πάρτι που κάνατε, ναι μπορεί να εκνευριστεί και να σε χαρακτηρίσει και βρομύλο!

  🌹🌹🌹🌹🌹 Βανέσσα Χρόνια Πολλά!.......giortazo.gr


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

4. Απεχθάνεται την αγένεια, οπότε αν σε ακούσει να μιλάς σε κάποιον άσχημα, θα πεταχτεί και θα σε βάλει στη θέση σου.

Είναι φύσει ευγενής, ανοίγει πόρτες, παραχωρεί τη θέση του σε όσους την χρειάζονται περισσότερο από εκείνον, προσφέρεται να βοηθήσει και γενικά τάσσεται υπέρ της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας. Μη μιλήσεις άσχημα σε άνθρωπο σ’ έφαγε.

5. Αν σου αναθέσει να κάνεις κάτι και εσύ το κάνεις όπως θέλεις, χωρίς ν’ ακολουθήσεις τις οδηγίες, που είναι δεδομένο ότι σου έχει δώσει, όχι μόνο θα εκνευριστεί, αλλά αν είναι αφεντικό σου διακινδυνεύεις και τη θέση σου.

6. Δεν μπορεί τη φασαρία και τους φωνακλάδες. Για την ακρίβεια δε βρίσκει λόγο να τους ανέχεται, πόσο μάλλον να συνδιαλέγεται μαζί τους.

Θεωρεί ότι κάποιος επιβάλλεται μόνο με τη γνώμη του και όχι διά της φωνής του. Εξοργίζεται απίστευτα αν διαταράσσεις την ησυχία του ή του φωνάζεις. Θα σε διαολοστείλει.

Αυτά τα ζώδια που θα σε «πνίξουν» με την αγάπη τους

7. Είναι ελαφρώς τσιγκουνάκος, εντάξει φειδωλός με την αλόγιστη σπατάλη χρημάτων -είδατε τι ωραία που το έθεσα!

Αν είσαι μαζί του σε σχέση και ξοδεύεις υπέρμετρα ποσά, μην παραξενευτείς αν σε χωρίσει λίαν συντόμως. Είναι υπέρ της λιτότητας και τον εκνευρίζει η υπερβολή σε όλα.

8. Εξοργίζεται με τη χυδαιότητα και γενικά με την προκλητικότητα.

Αν σου αρέσει και είσαι υπέρ του δέοντος διαχυτικός, ή του πετάξεις κάτι πρόστυχο, όχι μόνο θα σε κακοχαρακτηρίσει, αλλά θα εκνευριστεί κιόλας που ασχολήθηκε μαζί σου. Άλλωστε, δεν του είναι κάτι να γίνει επικριτικός, πόσο μάλλον όταν θίγουν τα όριά του.

  Αλέξανδρος, Αλέξαντρος, Αλέκος, Αλέξης, Άλεξ, Αλεξάνδρα, Αλεξία, Αλέξα, Αλεξάντρα, Αλεξανδρα..30 Αυγούστου

9. Πόσταρες φωτογραφία του χωρίς να τον ρωτήσεις στα σόσιαλ μίντια. Τι το ‘θελες; Δε μας ρωτάς πρώτα; Το χορό του Ζαλόγγου τον ξέρεις; Ε, ξεκίνα να τον μαθαίνεις.

Απεχθάνεται την προβολή του εαυτού του όπως θέλουν οι άλλοι, τις κλεφτές ματιές στην ιδιωτικότητά του και ποστάρει μόνο ό,τι θέλει εκείνος, που φυσικά συμβαδίζει με το γούστο και τη φιλοσοφία του.

10. Τον βλέπεις ότι δεν είναι καλά και απομακρύνεται για να μείνει λίγο μόνος. Κι εσύ, από ενδιαφέρον μεν, χωρίς να σέβεσαι την απόφασή του δε, πηγαίνεις και τον βομβαρδίζεις με ερωτήσεις.

Εξαφανίσου όσο προλαβαίνεις. Οι Παρθένοι κρατούν αρκετά πράγματα μέσα τους και όταν περνάνε μια δυσκολία χρειάζονται λίγη μοναχικότητα. Οτιδήποτε τους πιέζει να φανερώσουν συναισθήματά τους το θεωρούν αδιάκριτο και εξοργίζονται.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

tro-ma-ktiko.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *