Γυναίκα Παρθένος: Με ποια ζώδια ταιριάζει και πώς να την κατακτήσεις

Γυναίκα Παρθένος

Γυναίκα Παρθένος: Με ποια ζώδια ταιριάζει και πώς να την κατακτήσεις

Η γυναίκα Παρθένος, είναι μια προσωπικότητα ήρεμη και ταυτόχρονα ανήσυχη, δημιουργική αλλά ταυτόχρονα λογική, εσωστρεφής και ταυτόχρονα εκφραστική, ιδιαίτερα όταν θέλει να μιλήσει για ό,τι την δυσαρεστεί!

Είναι ένας ενδιαφέρον χαρακτήρας γεμάτος αντιφάσεις και παρά το γεγονός ότι πολλοί την κατηγορούν και την λένε υποχόνδρια, εκείνη πάντα έχει να δώσει κάτι καλό από την καρδιά της!

Στην πραγματικότητα είναι μια ήρεμη δύναμη. Η τάση της να υπεραναλύει τα πάντα και να δίνει έμφαση στην λεπτομέρεια την καθιστούν ιδιαίτερα παραγωγική.

Από την άλλη όμως αυτά τα χαρακτηριστικά δεν την βοηθούν στην επικοινωνία της με τους άλλους ανθρώπους γι’ αυτό και δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής

Είναι προσγειωμένη και ελάχιστοι άνθρωποι μπορούν να την καταλάβουν, όσοι όμως την γνωρίσουν καλά βλέπουν πόσο πολύ αξίζει σαν άνθρωπος. Δεν την ενδιαφέρει να είναι δημοφιλής, αλλά εστιάζει στις ουσιώδεις σχέσεις, είτε είναι ερωτικές είτε είναι φιλικές.

Για την γυναίκα Παρθένο, καλύτερο είναι να έχεις δυο καλούς ανθρώπους στην ζωή σου που να σε αγαπούν παρά εκατοντάδες φίλους και γνωστούς που δεν ξέρουν ποια πραγματικά είσαι.

Επίσης, με κυβερνήτη τον Ερμή, έχει άριστες ικανότητες επικοινωνίας και της αρέσει πολύ να μαθαίνει καινούργια πράγματα, γεγονός που την κάνει να προοδεύει συνεχώς και να μην μένει στάσιμη.

Αν είναι υπάλληλός σου, συνάδελφος ή εργοδότης σου, νιώθεις μια ασφάλεια που υπάρχει τριγύρω, γιατί πάντα έχει να σου δώσει μια λύση για όποιο πρόβλημα προκύψει. Δεν πανικοβάλλεται και μπορεί να τα βάζει όλα σε μια τάξη με δομημένη και οργανωμένη σκέψη.

Είναι πολύ καλή με την οικονομική διαχείριση αλλά και με την αποταμίευση. Πολλές φορές έρχεται σε ρήξη με τους άλλους στο επαγγελματικό περιβάλλον, γιατί είναι ισχυρογνώμων και θέλει τα πράγματα να γίνονται με τον δικό της τρόπο.

 

5 ζώδια που δε δέχονται συμβουλές από κανέναν

 

Να ξέρεις όμως ότι για να επιμένει, πάει να πει ότι έχει ήδη αναλύσει πολλές φορές την κατάσταση και το δικό της πλάνο οδηγεί με σιγουριά στην επιτυχία. (έτσι σκέφτεται εκείνη).

  Έτσι θα σου έρθει μεγάλη τύχη με βάση το ζώδιο σου..

 

Αν είναι φίλη σου ξέρεις ότι έχει χρυσή καρδιά και στους άλλους δεν το δείχνει.

Το να φαίνεται προσγειωμένη και απόμακρη, είναι η άμυνά της για να διώξει όσους μπορούν να την πληγώσουν μακριά. Θα κάνει τα πάντα για τους δικούς της ανθρώπους και πάντα θα αποδεικνύει την αγάπη της έμπρακτα χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα.

Το μόνο που επιθυμεί είναι να νιώθει ότι οι άλλοι την νοιάζονται και την αγαπούν. Μερικές φορές σου την δίνει στα νεύρα γιατί μπορεί να γίνει πολύ επικριτική απέναντί σου αλλά το αντιπαρέρχεσαι γιατί ξέρεις πόσο καλόκαρδη και δοτική είναι.

Αν είναι σύντροφός σου, τότε ξέρεις ότι έχεις δίπλα σου μια γυναίκα κοκέτα!

Η γυναίκα Παρθένος φροντίζει πάρα πολύ τον εαυτό της. Είναι φιλάρεσκη, γυμνάζεται για να είναι πάντα σε φόρμα και φροντίζει την εξωτερική της εμφάνιση. Γι’ αυτό πρέπει να κάνεις και συ το ίδιο!

Αν θες να σταθείς δίπλα της πρέπει να προσπαθείς όσο κι εκείνη γι’ αυτήν την σχέση! (έτσι το βλέπει εκείνη τουλάχιστον). Αν την δυσαρεστήσεις, ή κάνεις κάτι που την ταράζει θα στο εκφράσει και αν δεν το καταλάβεις με την μία θα σου γκρινιάζει μέχρι να το καταλάβεις….

Είναι πιστή και στο φλερτ που της κάνουν με τον τρόπο της δηλώνει αποδοχή αλλά δεν αφήνει τον άλλον να πάρει αέρα. Τον κόβει εκεί που μόλις το έχει αρχίσει και δεν του δίνει περιθώρια για περαιτέρω επικοινωνία. (από τις λίγες γυναίκες που έχουν αυτήν την ικανότητα).

Γυναίκα Παρθένος- Πώς να την κατακτήσεις

Η γυναίκα Παρθένος δεν έχει στάνταρ γούστο στους άντρες (να είναι ψηλοί, ξανθοί κ.λ.π. κ.λ.π). Την ελκύουν όμως όσοι περιποιούνται την εμφάνισή τους. Οπότε αν θέλεις να την προσεγγίσεις, φρόντισε να έχεις προσέξει κάθε λεπτομέρεια στην εξωτερική σου εμφάνιση γιατί οποιαδήποτε ατέλεια μπορεί να την απωθήσει.

  Με ποιο ζώδιο ταιριάζεις για γάμο; Κάνε το τεστ!

Επίσης, αν θέλεις η γυναίκα Παρθένος να σε προσέξει, θα πρέπει να είσαι αρχηγική και ώριμη προσωπικότητα. Δηλαδή να έχεις την δουλειά σου, το σπίτι σου, να είσαι ανεξάρτητος και να μην στηρίζεσαι σε κανέναν.

Κι αυτό όχι γιατί κοιτάει τα λεφτά, αλλά γιατί αν έχεις όλα αυτά, πάει να πει ότι είσαι ένας αξιόλογος άνθρωπος που έχει πάρει την ζωή στα χέρια του. Είναι η ίδια έτσι και θέλει και ο σύντροφός της να είναι έτσι.

Στο φλερτ είναι μία κυρία. Αν της αρέσεις και την φλερτάρεις θα σου το δείξει αλλά μην περιμένεις να σου αφήσει πολλά περιθώρια. Η γυναίκα Παρθένος μπορεί να κατακτηθεί μόνο με ντελικάτο χειρισμό.

Μην της την πέσεις χύμα γιατί θα την απωθήσεις. Της αρέσουν οι διακριτικές αλλά άμεσες συμπεριφορές που έχουν ευγένεια και τακτ.

Έχει άριστη ικανότητα επικοινωνίας και είναι και πάρα πολύ εύστροφη. Οπότε μην πας να την προσεγγίσεις προσπαθώντας να δείξεις υπεροχή παίζοντάς το έξυπνος…

Το πιθανότερο είναι ότι θα σου δώσει μια αποστομωτική απάντηση που θα σε στείλει σπίτι σου… Προσέγγισέ την με το αυθεντικό σου ενδιαφέρον επιδεικνύοντας τον αντίστοιχο σεβασμό.

Αν θέλεις απλά να παίξεις, μην μπεις καν στον κόπο να την προσεγγίσεις. Η γυναίκα Παρθένος είναι παραδοσιακή και θέλει δίπλα της έναν σταθερό σύντροφο που θα μπορεί να είναι ταυτόχρονα και ο πατέρας των παιδιών της.

Εφοδιάσου με υπομονή γιατί η γυναίκα Παρθένος είναι δύσκολη.

Όχι γιατί της αρέσει να σου κάνει κόνξες, αλλά γιατί δυσκολεύεται να ανοιχτεί.

Ο καλύτερος τρόπος για να την οδηγήσεις γρηγορότερα στην κρεβατοκάμαρα και να την κάνεις να λυθεί, είναι η μυρωδιά σου!

Αν έχεις μόλις κάνει μπάνιο και φοράς την κολόνια σου η οποία μυρίζει όμορφα, τότε να ξέρεις έχεις δημιουργήσει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να διεγείρεις την γυναίκα Παρθένο.

  Τι διαθέτει το ζώδιο μιας γυναίκας και την κάνει ποθητή στους άντρες;

Να περιμένεις καλό ποιοτικό σεξ! Μπορεί να μην έχεις ακούσει το ζώδιο του Παρθένου να φημίζεται για τις επιδόσεις στο κρεβάτι αλλά να ξέρεις πως ό,τι κάνει το κάνει πολύ πολύ καλά! Κυρίως γιατί είναι τελειομανής και θέλει να περιποιείται τον παρτενέρ της!

Γυναίκα Παρθένος- Με ποια ζώδια ταιριάζει

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο άντρας Ταύρος με την γυναίκα Παρθένο δημιουργούν το τέλειο ζευγάρι, κι αυτό γιατί τους ενώνουν τα κοινά τους γούστα και οι κοινές τους πεποιθήσεις. Και οι δύο εκτιμούν ένα κομψό περιποιημένο στυλ, την σοβαρότητα, τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς και τρέφουν σεβασμό για τον θεσμό της οικογένειας.

Ο άντρας Ταύρος επιθυμεί να είναι ανεξάρτητος και να κακομαθαίνει την σύντροφό του. Διαθέτει τα δύο βασικά χαρακτηριστικά  που η γυναίκα Παρθένος επιθυμεί περισσότερο σε μια σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο άντρας Σκορπιός είναι ο ιδανικός σύντροφος για την γυναίκα Παρθένο. Ανάμεσά τους αναπτύσσεται μια δυνατή ερωτική έλξη που με τον καιρό δυναμώνει όλο και περισσότερο.

Είναι και οι δύο εύστροφοι και πολύ καλοί στην επικοινωνία με αποτέλεσμα να διεγείρουν μονίμως εγκεφαλικά ο ένας τον άλλον… ο Σκορπιός εκπέμπει ερωτισμό που μαγνητίζει την γυναίκα Παρθένο, ενώ η δοτικότητα και η σταθερότητα της Παρθένου, κάνουν τον άντρα Σκορπιό να αισθάνεται ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Κάτι που δυσκολεύεται πολύ να νιώσει με τις συντρόφους του. Μαζί κάνουν ένα τέλειο ζευγάρι και τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσά τους! Μπορεί να καταλήξουν ακόμη και σε γάμο!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ένας άριστος σύντροφος για την γυναίκα Παρθένο. Μαζί μπορούν να καταφέρουν πολλά και να προοδεύσουν! Οι δυο τους μοιράζονται την ανάγκη για σταθερότητα και δίνουν στον σύντροφό τους τρυφερότητα και προσοχή με τον ίδιο τρόπο.

Ο Αιγόκερως είναι ο σοβαρός εργατικός άντρας που αναζητά η γυναίκα Παρθένος και η γυναίκα Παρθένος είναι η  τρυφερή, ήρεμη σύντροφος που αναζητά ο άντρας Αιγόκερως.

 

official.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *