Σ’ αγαπάει πραγματικά; Μάθε τι δηλώνει το ζώδιό του για τη σχέση σας!

Σ’ αγαπάει πραγματικά; Μάθε τι δηλώνει το ζώδιό του για τη σχέση σας!

Σ’ αγαπάει πραγματικά; Μάθε τι δηλώνει το ζώδιό του για τη σχέση σας!

Σ’ αγαπάει πραγματικά;  ΚΡΙΟΣ

Ο αυθορμητισμός και ο ενθουσιασμός του Κριού, μπορεί να σε κάνουν να πιστέψεις από τα…
πρώτα στάδια της σχέσης σας, ότι αυτός ο άνθρωπος σε αγαπά και ότι έχει ειλικρινή αισθήματα για σένα.

Στην πραγματικότητα όμως, για να βεβαιωθείς ότι η σχέση σου με τον Κριό στηρίζεται όντως στην αληθινή αγάπη, θα πρέπει να διαπιστώσεις σε βάθος χρόνου ότι συνεχίζει να είναι δίπλα σου, εξακολουθεί παρόλες τις διαφωνίες ή τους καβγάδες σας, να είναι πάντα εκεί.

Για να ενδυναμώσεις την αγάπη ανάμεσά σας, αρκεί να λειτουργείς πάντα με ειλικρίνεια και τιμιότητα απέναντί του και φυσικά, η σχέση σας να του προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις, που θα τον φέρνουν περισσότερο κοντά σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεκινώντας την σχέση σου με έναν Ταύρο, στην αρχή μπορεί να απογοητευτείς, γιατί θα θεωρήσεις ότι είναι αρκετά δύσκολο να τον κάνεις να σε αγαπήσει! Τον πρώτο καιρό του δεσμού σας, ο Ταύρος θα λειτουργήσει ανιχνευτικά, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι μπορεί με ασφάλεια να ανοίξει όλα τα φύλλα της καρδιάς σου, χωρίς το φόβο ότι θα φάει τα μούτρα του!

Θα βεβαιωθείς ότι σε αγαπά, όταν θα διαπιστώσεις ότι έχεις γίνει μέρος της καθημερινότητάς του, ότι στηρίζεται πάνω σου, ότι σέβεται την άποψή σου και φροντίζει να κάνει την σχέση σας ακόμα καλύτερη.

Για να γίνει η αγάπη σας πιο δυνατή, αρκεί να μπορέσει η ζωή σας να συμβαδίζει, να έχετε δηλαδή τα ίδια “χούγια” και παρόμοιες συνήθειες, ώστε η σχέση σας να μην έχει αλλαγές και ανατροπές, που τον αποσυντονίζουν.

 

Σ’ αγαπάει πραγματικά;  ΔΙΔΥΜΟΣ

Ένας ερωτευμένος Δίδυμος, μπορεί να παρεξηγηθεί και να σου δώσει την εντύπωση ότι σε αγαπά. Ναι μπορεί να σε αγαπά, αλλά όχι με τον τρόπο που εσύ μπορεί να περιμένεις ή να θέλεις.

Προσοχή λοιπόν στα μεγάλα λόγια του Διδύμου και βάλε στο μυαλό σου ότι μπορεί να σε αγαπά σαν άνθρωπο, σαν ένα φιλικό του πρόσωπο και όχι σαν τον μόνιμο ερωτικό του σύντροφο! Για να βεβαιωθείς ότι η σχέση σας στηρίζεται στην αγάπη, τότε θα πρέπει να εξετάσεις λιγάκι την συμπεριφορά του Διδύμου απέναντί σου!

Πως ζηλεύει το κάθε ζώδιο;

Σταμάτησε να τον τρομάζει η δέσμευση; Η επικοινωνία μεταξύ σας είναι συχνή και ουσιαστική; Περνάτε ατέλειωτες ώρες κουβεντιάζοντας και η σχέση σας, του δίνει γνώση, εμπειρία και μοιράζεται μαζί σου τις αγαπημένες του δραστηριότητες;

Τότε ναι, μπορούμε να πούμε ότι σε αγαπά. Και για να ενδυναμώσεις τα συναισθήματα ανάμεσά σας, αρκεί να ενισχύσεις ακόμα περισσότερο τα παραπάνω στοιχεία.

 

  Ποια Ζώδια Είναι Οι Μεγαλύτεροι Εγωιστές;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να είναι ευαίσθητος, συναισθηματικός, να θέλει έναν μόνιμο δεσμό ή και να ονειρεύεται γάμο, οικογένεια και παιδάκια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Καρκίνος αγαπά πραγματικά κάθε σύντροφο που έχει πλάι του!

Πολλές φορές, η ανάγκη του για αγάπη τον κάνει να δεσμεύεται με έναν άνθρωπο, με τον οποίο μπορεί να αισθάνεται συμπάθεια, οικειότητα, ζεστασιά, εκτίμηση, αλλά όχι αγάπη! Θέλεις να μάθει αν σε αγαπά;

Η απάντηση είναι «Ναι» αν ο Καρκίνος κάνει θυσίες για σένα, αν σε φροντίζει και σου δείχνει με έμπρακτο τρόπο τα αισθήματά του, αν δίνει μάχη για να διατηρηθεί η σχέση σας ζωντανή και φυσικά, αν κάνει σχέδια για την μελλοντική σας πορεία, πιέζοντας τις καταστάσεις να τα κάνετε πραγματικότητα μία ώρα αρχύτερα!

 

Σ’ αγαπάει πραγματικά;  ΛΕΩΝ

Ένας Λέοντας βιώνει έντονα και με υπερβολή όλα του τα συναισθήματα, ακόμα και την αγάπη! Χαρίζει απλόχερα τα συναισθήματά του, δίχως να σκέφτεται το πριν ή το μετά, αλλά απολαμβάνοντας την στιγμή!

Για να καταλάβεις ότι πράγματι σε αγαπάει, αρκεί να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν και να διαπιστώσεις τα εξής: Σου κάνει όλα τα χατίρια; Θέλει να σε βλέπει να γελάς; Ό,τι και αν γίνει μεταξύ σας δεν σου κρατά κακία; Παραμερίζει τον εγωισμό και το πείσμα του, γιατί δεν θέλει να χαλάσει η σχέση σας;

Σε κακομαθαίνει σαν να είσαι μικρό παιδί; Τότε ναι, αυτός ο Λέοντας πράγματι σε αγαπάει! Για να έχει η αγάπη αυτή διάρκεια στο χρόνο θα πρέπει να τον τιμάς και να τον σέβεσαι και φυσικά, καλό θα ήταν να έχετε κοινούς στόχους και όνειρα για το μέλλον σας!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν θα σου το πει με λέξεις, αλλά θα το δείξει με τις πράξεις του. Ο Παρθένος είναι αρκετά μυστήριος, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σε αγαπά! Θυμήσου ότι ο Παρθένος θέλει τον χρόνο του για να ανοιχτεί συναισθηματικά και προπάντων, για να αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο να βιώσει την αγάπη σε όλο της το μεγαλείο, θα πρέπει να πληρούνται και κάποιες προϋποθέσεις!

Για να ενδυναμώσεις την αγάπη μεταξύ σας, χρειάζεται λοιπόν να τον πείσεις ότι η σχέση σας αξίζει, ότι είναι δυνατή, ότι έχει προοπτικές και ότι η παρουσία σου στη ζωή του, θα τον κάνει ακόμα καλύτερο σαν άνθρωπο!

Θα βεβαιωθείς ότι ο Παρθένος σε αγαπά, όταν η φροντίδα και η υποστήριξή του θα είναι τόσο ουσιαστική, που δεν θα σου αφήνει περιθώρια για να αμφιβάλεις για το αντίθετο!

 

Σ’ αγαπάει πραγματικά;  ΖΥΓΟΣ

Ένας Ζυγός είναι αρκετά ανοιχτός στα συναισθήματά του και φυσικά, συγκαταλέγεται στους ανθρώπους που αγαπούν πραγματικά και το εννοούν, εφόσον σχέση διατηρείται καιρό και του δίνει ηρεμία!

  O Σεπτέμβριος ξεκινά με ανάδρομο Ερμή: Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει σημαντικά

Για να καταλάβεις ότι ο Ζυγός πραγματικά σε αγαπά και σε θέλει στη ζωή του, θα πρέπει να παρατηρήσεις πόσο απαραίτητη είναι η παρουσία σου στη ζωή του. Του λείπεις; Σε αναζητά; Παίρνει πρωτοβουλίες για να έρθετε πιο κοντά; Χαμογελά ακόμα και με ένα σου βλέμμα;

Τότε δεν έχεις λόγο να αμφιβάλεις. Για να κάνεις τα αισθήματά του πιο δυνατά για σένα, αρκεί να του προσφέρεις την σχέση που ονειρεύεται. Είναι σημαντικό για έναν Ζυγό να έχει μία σχέση που θα τον βοηθά να βγάζει προς τα έξω την καλύτερη πλευρά του εαυτού του!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην μπερδέψεις το ερωτικό πάθος του Σκορπιού με την αγάπη! Το ότι σε ζηλεύει και σε διεκδικεί με κάθε τρόπο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι σε αγαπάει κιόλας, αυτό το κάνει κάθε φορά που είναι ερωτευμένος! Για να νιώσεις τη σιγουριά ότι όντως ο Σκορπιός σου σε αγαπάει, αρκεί να βεβαιωθείς ότι σου έχει πλέον τυφλή εμπιστοσύνη.

Όταν ένας Σκορπιός νιώσει ασφάλεια, σιγουριά και σταθερότητα από έναν ερωτικό δεσμό, τότε σημαίνει ότι η αγάπη έχει φωλιάσει πλέον στην καρδούλα του και ότι δεν υπάρχουν περιθώρια αμφισβήτησης.

Για να ενδυναμώσεις τα συναισθήματα αγάπης στη σχέση σου, αρκεί να καταφέρεις να διατηρήσεις την εμπιστοσύνη που τρέφει για το άτομό σου, να διατηρείς φλογερό το ερωτικό του ενδιαφέρον και να τον κάνεις να νιώσει ότι είσαι το ασφαλές λιμάνι, στο οποίο μπορεί να ρίξει άγκυρα.

 

Σ’ αγαπάει πραγματικά;  ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας Τοξότης δεν παραμένει σε μία σχέση σταθερή, αν δεν αγαπάει πραγματικά. Εξάλλου, σκέψου ότι αυτός ο άνθρωπος δεν τα πάει καλά με την δέσμευση, οπότε για να είναι μαζί σου, θυσιάζοντας την ελευθερία του, σημαίνει ότι η σχέση σας στηρίζεται στην αγάπη.

Όταν γίνεις μέρος της ζωής του και καταφέρεις να κάνεις τον Τοξότη να σου τα λέει όλα και να παίζεις δραστήριο ρόλο στη ζωή του, τότε θα βεβαιωθείς ότι πραγματικά σε αγαπά!

Αν ωστόσο, θέλεις να ενισχύσεις ή να κερδίσεις την αγάπη του, αρκεί να μην τον πιέζεις, να μην του γκρινιάζεις και να δημιουργείς ένα κλίμα στη σχέση σας που θα τον κάνει να νιώθει σαν να είναι ο πρωταγωνιστής του πάρτι!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για να σε αγαπήσει ένας Αιγόκερως, θα πρέπει να περάσεις από δοκιμασίες, τεστ και φυσικά, θα πρέπει να το αξίζεις! Δεν ανοίγει εύκολα την καρδιά του και δεν φανερώνει με ευκολία τα συναισθήματά του! Θα περάσει καιρός μέχρι να σου δώσει την σιγουριά ότι όντως σε αγαπά, εσύ όμως πώς θα μπορέσεις να το καταλάβεις ότι η σχέση σας στηρίζεται στην αγάπη;

  Χτενίσματα ανάλογα με το ζώδιο σας

Ο Αιγόκερως θα θέλει να σε παρουσιάσει στους φίλους και στην οικογένειά του, καμαρώνοντας για σένα. Θα σε συμπεριλαμβάνει σε όλα του τα μελλοντικά σχέδια. Θα σε συμβουλεύεται για τη δουλειά του, για τους φίλους του, για κάθε τομέα της προσωπικής του ζωής και φυσικά θα θέλει να σου φορέσει και την… βέρα στο δεξί!

Για να κάνεις την αγάπη του ακόμα πιο δυνατή, αρκεί να ενισχύσεις την εμπιστοσύνη που τρέφει για σένα, ακολουθώντας με άνεση και όχι με πίεση, την ροή της ζωής που ο ίδιος έχει χαράξει.

 

Σ’ αγαπάει πραγματικά;  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να σου φαίνεται ασταθής, επιπόλαιος ή και άτακτος στα ερωτικά του, όμως ένας Υδροχόος δίνει πολύ μεγάλη αξία στην αγάπη και όταν αγαπήσει, θα είναι για πάντα! Είναι δεδομένο ότι για να θέλει να είναι μαζί σου, σε αγαπά σαν άνθρωπο. Αν αυτό δεν σου αρκεί και θέλεις να μάθεις αν σε αγαπά ως σύντροφο της ζωής του, τότε βεβαιώσου στο εξής.

Τι κάνουν τα ζώδια, όταν δαγκώνουν τη λαμαρίνα;

Έχεις γίνει το καλύτερο, το πιο έμπιστο φιλαράκι του, στο οποίο εκμυστηρεύεται τα πάντα, ακόμα και τις πιο ανούσιες ή τρελές σκέψεις της καθημερινότητας; Θα έκανε για σένα μεγάλα άλματα, δηλαδή μεγάλες ανατροπές στη ζωή του; Τότε δεν υπάρχει αμφιβολία, σε αγαπά!

Για να κερδίσεις ή να ενισχύσεις την αγάπη του, αρκεί να τον αφήνεις να αντιδρά με τον τρόπο που αυτός θέλει, διατηρώντας και εσύ από την πλευρά σου, την αυτονομία σου, την άποψή σου και την προσωπικότητά σου, κάνοντας τη σχέση σας να είναι φιλελεύθερη, προοδευτική και εξελίξιμη!

 

ΙΧΘΥΣ

Πολλές φορές ένας Ιχθύς μπορεί να δείξει ή και να πει πως αγαπάει, αλλά όλο αυτό να είναι στην σφαίρα της φαντασίας του και λίγο αργότερα να αποδειχθεί ότι δεν το εννοούσε πραγματικά! Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα κάνει μία ουσιαστική σχέση, η οποία θα στηρίζεται στην βαθιά, ειλικρινή και ανιδιοτελή αγάπη.

Για να διαπιστώσεις ότι ένας Ιχθύς πραγματικά σε αγαπάει, αρκεί να βεβαιωθείς ότι δεν σου λέει ψέματα, ότι δεν προσπαθεί να ξεγλιστρήσει με ευκολία από τα δύσκολα, ότι δεν ξενοκοιτά. Ένας αφοσιωμένος Ιχθύς, που δίνει απλόχερα τα συναισθήματά του με σταθερότητα, είναι ένας Ιχθύς που αγαπά!

Για να κερδίσεις και να ενισχύσεις την αγάπη του, αρκεί να τον κάνεις να νιώσει ο πρωταγωνιστής της πιο ρομαντικής ταινίας, να του δώσεις απλόχερα την καρδιά σου και να κάνεις τη σχέση σας την πιο γλυκιά, τρυφερή και αγαπησιάρικη εμπειρία της ζωής του!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *