Ποια ζώδια είναι κατάλληλα για σχέση σύμφωνα με το ζώδια σας

Ποια ζώδια είναι κατάλληλα για σχέση σύμφωνα με το ζώδια σας

Οι σχέσεις θέλουν πολύ δουλειά.

Θα σκέφτεστε ότι μόλις βρεθεί ο τέλειος άνθρωπος και ο καθένας από εσάς δεσμευμένος στον άλλο, όλα θα είναι εύκολα από εκείνο το σημείο. Δεν είναι εύκολο ή απλό.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δεν μπορείτε πάντα να κάνετε ό, τι θέλετε όταν θέλετε να το κάνετε. Πρέπει να εξετάσετε τα συναισθήματα και τις προσδοκίες του συντρόφου σας.

Δεν είναι απλώς να εργάζεστε στη σχέση και να την αφήσετε να είναι – η πραγματική σας δουλειά εργάζεται πάνω σε αυτήν για να γίνει καλύτερη.

Τι κάνετε εσείς που σας κάνει τον καλύτερο συνεργάτη σχέσεων και πόση επιρροή έχει το ζώδιο σας στην ικανότητά σας να είστε καλός συνεργάτης;

Κριός

Βεβαιώνεστε ότι εσείς και ο σύντροφός σας κάνετε αναμνήσεις μαζί, είτε παίρνετε εκπληκτικά ταξίδια, έχοντας περιπέτειες, παρακολουθώντας μαζί μαθήματα διασκέδασης ή απλά προσποιώντας τους τουρίστες στην πόλη σας.

Παίρνετε πολλές φωτογραφίες και βίντεο για να καταγράψετε αυτές τις στιγμές που μπορείτε να κοιτάξετε ξανά όταν αισθάνεστε άγχος για τη σχέση.

Ταύρος

Είσαι πολύ διαισθητικός όταν ανησυχεί ο συνεργάτης σου και δίνεις προσοχή στις επιθυμίες και τις ανάγκες τους.

Δεν προσπαθείτε να τους ελέγξετε και δεν προσπαθείτε να τους πείσετε ότι οι ανάγκες σας είναι και δικές τους, ειδικά αν δεν είναι. Είστε σε θέση να δεχτείτε το γεγονός ότι οι επιθυμίες τους μπορεί να είναι αντιφατικές με τις δικές σας και ότι είναι ένα εντελώς ξεχωριστό ον.

Δίδυμος

Εργάζεστε πολύ σκληρά για να παραμείνετε στο δικό σας πρόσωπο και να αγαπάτε τον εαυτό σας. Δεν αλλάζετε για να τους ευχαριστήσετε, παραμένετε αληθινός σε όποιον είστε και οι δυο σας εκπληρώνονται τόσο ως άτομα όσο και ως ζευγάρι.

  Δευτέρα 09 Οκτωβρίου 2017 🌸🌸🌷 Σήμερα γιορτάζουν οι: Αβραάμ,Αβραμία,Λωτ,Λοτ ..giortazo.gr

Πώς να ξεπεράσεις το χωρισμό σου, σύμφωνα με το ζώδιό του-της!

Καρκίνος

Είναι εύκολο να δείξετε συμπόνια στους ανθρώπους σας ότι την χρειάζονται και να τους δώσετε λίγο χώρο όταν θέλουν. Θυμάστε τον εαυτό σας ότι όλοι χρειάζονται μόνοι τους χρόνο κάθε φορά και ότι δεν είναι ο τρόπος τους να λένε ότι δεν θέλουν να είναι μαζί σας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Λέων

Προσπαθείτε να μην κολλήσετε σε μια διαδρομή με τον σύντροφό σας. Όταν φαίνεται ότι βυθίζεστε σε μια ατελείωτη ρουτίνα, κάνετε ό, τι μπορείτε για να τον κουνήσετε.

Εκπλήξτε τον σύντροφό σας δίνοντάς τους το τέλειο δώρο για κανέναν άλλο λόγο εκτός από το γεγονός ότι τους αγαπάτε.

Παρθένος

Χρησιμοποιείτε τα λόγια σας και τα χρησιμοποιείτε προσεκτικά. Προσπαθείτε ποτέ να μην χτυπήσετε κάτω από τη ζώνη όταν αγωνίζεστε επειδή ξέρετε ότι δεν μπορείτε να διαγράψετε μια προσβολή, ταπείνωση, ψέμα ή κάθε είδους λεκτική κατάχρηση.

Ζυγός

Έχετε πάντα ένα νέο παιχνίδι, θέση, τοποθεσία, εξάρτηση ή εκπληκτική κίνηση παιχνιδιού. Ξέρετε ότι ακόμα και το κρεβάτι μπορεί να πάρει συνήθεια και να βεβαιωθείτε ότι η ερωτική σας ζωή δεν θα είναι ποτέ ρουτίνα ή βαρετή.

Είστε πολύ ανοιχτοί στις προτάσεις και τις φαντασιώσεις του συνεργάτη σας, όπως είναι οι δικές σας.

Σκορπιός

Βεβαιώνεστε ότι υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός στη σχέση σας. Μπορεί να μην συμφωνείτε πάντοτε με τις απόψεις του συντρόφου σας, αλλά ποτέ δεν θα τους καλέσετε σε αυτές ή θα τους απορρίψετε ως ηλίθιο.

Τους ακούτε με ανοιχτό μυαλό και ανοιχτή καρδιά και προσπαθείτε να δείτε τα πράγματα από την οπτική τους.

  Ευχές για Εμμανουέλλα, Εμμανουέλα

Τοξότης

Έχετε μια ευτυχισμένη στάση και αναζητήστε το θετικό στη ζωή. Είναι εξαντλητικό να είστε γύρω από κάποιον που διαρκώς διαμαρτύρεται και δυστυχώς και αυτό το είδος αρνητικής στάσης μπορεί να είναι καταστρεπτικό σε οποιαδήποτε σχέση.

Είστε φυσικά ένας αισιόδοξος και ευτυχισμένος άνθρωπος και δεν είναι δύσκολο να κοιτάξετε την πιο φωτεινή πλευρά των πραγμάτων.

Αιγόκερως

Αφήνετε τον συνεργάτη σας να γνωρίζει πόσο θαυμάζετε και πόσο ευγνώμονες είστε να τους έχετε στη ζωή σας.

Δεν υποθέτετε ότι γνωρίζουν πόσο εντυπωσιασμένος είστε μαζί τους, γι ‘αυτό θυμάστε πόσο εκτιμάτε τα πράγματα που κάνουν για εσάς και τους άλλους και πόσο ευγνώμονες είστε για τη σχέση σας.

Υδροχόος

Δείχνετε στον συνεργάτη σας ότι οι ιδιότητες που βλέπουν ως περίεργες ή λανθασμένες είναι πραγματικά όμορφες για εσάς. Τους θησαυρίζεις για τη μοναδικότητά τους.

Θα βγείτε από το δρόμο σας για να βοηθήσετε τα όνειρα του συνεργάτη σας να γίνουν πραγματικότητα και τα στηρίζετε σε κάθε βήμα του ταξιδιού τους

Ιχθύς

Δεν είστε μόνο ο σύντροφός τους ή ο εραστής τους – είστε και ο αληθινός φίλος τους. Είστε ανιδιοτελής σε ένα σφάλμα και δεν μπορείτε να βοηθήσετε να θέσετε τις ανάγκες σας πριν από τη δική τους.

Είστε εκεί όταν χρειάζονται άνεση και είστε εκεί όταν χρειάζονται ώθηση για να επιτύχουν ένα στόχο. Είσαι διορατικός και οι συμβουλές που δίνετε στον σύντροφό σας είναι συνήθως ακριβώς αυτό που πρέπει να ακούσουν.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

official.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *