Τι να ντυθείτε φέτος τις Απόκριες : 8 ιδέες για να μη σας αναγνωρίσει κανείς

Και ναι έφτασε ο καιρός για τις Απόκριες, το Τριώδιο ξεκίνησε και εμείς σκεφτόμαστε κάθε φορά τι να ντυθούμε. Υπάρχουν πολλές επιλογές για τους μικρούς αλλά και για τους μεγάλους.
Τι να ντυθείτε φέτος τις Απόκριες 2016


Το ζήτημα δεν είναι να ντυθούμε μόνο, αλλά και να ξεχωρίσουμε μιας και οι Απόκριες για μένα έχουν πολύ πλάκα – αν και δε σας κρύβω ότι όταν μπαίνω σε ένα εποχιακό μαγαζί με ψιλοτρομάζουν οι μάσκες και είναι από παιδικό τραύμα.

Καταρχήν πριν δούμε τις στολές πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι θέλεις κάτι πρωτότυπο και ξεχωριστό ώστε να μην σε αναγνωρίσουν αμέσως και να προσπαθούν να καταλάβουν ποιος/α είσαι.

Ξεκινάμε λοιπόν να δούμε τις πιο πρωτότυπες στολές κατ’εμέ :

Φαραώ : με το κατάλληλο βάψιμο μπορεί να μην σε αναγνωρίσει κανείς

Χάρος : λίγο μακάβριο ακούγεται αλλά είναι και τρομαχτικό όταν βλέπεις τον άλλον έτσι ντυμένο, μπορείς  να έχεις και ένα μέτρο ή μεζούρα με σκοπό να μετράς τους άλλους για μέτρα για το φέρετρο

Βοσκοπούλα : αν ντυθεί ένας άντρας το συγκεκριμένο νομίζω θα έχει τεράστια επιτυχία

Άραβας : με βάψιμο προσώπου ΄-μαύρο- θα είναι μια καλή επιλογή

Aν είστε άντρας μπορείτε να ντυθείτε Σταρ Ελλάς ή γυναίκα – χορεύτρια οριεντάλ, μπαλαρίνα- δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από το να βλέπεις έναν άντρα να παιδεύεται να φορέσει καλσόν!

Άνθρωπος των Σπηλαίων : Το συγκεκριμένο το αγαπώ, είχε ντυθεί ένας φίλος του μπαμπά μου παλιά, είχε βάλει μια περούκα μακριά και παλαβή, τα ρούχα εκείνης της εποχής και φαλλό ( είχα πάθει ένα σοκ εγώ μικρή)

Ανάποδος άνθρωπος : Φοράς το κάτω πάνω και το πάνω κάτω και παίρνεις μόνο ψεύτικα χέρια και πόδια όπου τα χέρια τα φοράς στα πόδια και τα πόδια στα χέρια

Μούμια : Δεν χρειάζεσαι πολλά μόνο πολύ χαρτί ρολό για να περιτυλιχθείς

Γορίλας : Να γιατί έχω παιδικό τραύμα: όταν βλέπεις μέσα στο σκοτάδι τον άλλον ντυμένο γορίλα, ε, δεν θες και πολύ!

Φυσικά και υπάρχουν πολλές στολές που μπορείς να διαλέξεις όπως οι κλασσικές :  μάγισσα, καλόγρια, χιονάτη κλπ αλλά μην ξεχνάς ότι σημασία έχει να διαλέξεις κάτι πρωτότυπο για να μην σε αναγνωρίσουν!


Καλή Διασκέδαση!

Τίνα από το It’s my life by Tina Michaelidou

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *