Ζώδια και Χωρισμός: Ο στίχος του τραγουδιού που ταιριάζει γάντι σε κάθε ζώδιο

Ζώδια και Χωρισμός: Ο στίχος του τραγουδιού που ταιριάζει γάντι σε κάθε ζώδιο

Ζώδια και Χωρισμός: Ο στίχος του τραγουδιού που ταιριάζει γάντι σε κάθε ζώδιο

 

Ο χωρισμός μπορεί να είναι μέσα στη ζωή, αλλά και μόνο στο άκουσμα της λέξης, μας πιάνει φόβος και θλίψη. Ίσως γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι δυσκολεύονται να κλείσουν κεφάλαια στη ζωή τους και τους τρομάζει πολύ το μετά…

Την περίοδο των Εκλείψεων (Ήλιου και Σελήνης), αλλά και όταν έχουμε Πανσέληνο, έχει παρατηρηθεί στατιστικά ότι πραγματοποιούνται οι περισσότεροι χωρισμοί!
Κάθε ζώδιο βιώνει τον χωρισμό με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, γι’ αυτό λοιπόν το σημερινό αστρολογικό μας θέμα είναι ποιες είναι οι σκέψεις, τα συναισθήματα και οι αντιδράσεις των ζωδίων μόλις πέσει η αυλαία σε μία σχέση τους!
Άκουσε λοιπόν τον στίχο του τραγουδιού που ταιριάζει γάντι σε κάθε ζώδιο, όταν περνάει φάση χωρισμού, αφιέρωσέ το αν είσαι χωρισμένος (ή χωρισμένη) και πόσταρέ το στο Facebook!

 

Ζώδια και Χωρισμός: Ο στίχος του τραγουδιού που ταιριάζει γάντι σε κάθε ζώδιο

ΚΡΙΟΣ

«Εγώ τα σπάω – Πέγκυ Ζήνα»

Εγώ τα σπάω, εγώ πληρώνω, δεν δίνω λόγο σε κανέναν, για τη ζωή μου λυπάμαι μόνο που την χαράμισα σε σένα, τραγουδά η Πέγκυ Ζήνα και αυτός ο στίχος πραγματικά εκφράζει απόλυτα το Κριάρι, όταν βιώνει έναν χωρισμό! Μόλις πει αντίο σε μία σχέση, αμέσως θέλει να το ρίξει έξω και να κάνει τις τρέλες του. Του βγαίνει όλος ο εγωισμός και φυσικά η τσαντίλα του… Και τα σπάσει για πάρτη του και μόνο!

 

ΤΑΥΡΟΣ

«Φτάνει πια – Πάνος Κιάμος»

Φεύγω πριν εσύ να με τελειώσεις λέει ο Κιάμος και ο Ταύρος συνεχίζει να τραγουδά «Φτάνει πια» όταν μία σχέση του φτάνει στο τέλος και πραγματικά το εννοεί. Θα δώσει ευκαιρίες, θα κάνει θυσίες αλλά όταν πει το τέλος… είναι οριστικό και δεν υπάρχουν περιθώρια επιστροφής! Μπορεί να πληγωθεί, να του λείπει ο σύντροφός του, αλλά θα κοιτάξει πάνω από όλα τι είναι το καλύτερο για αυτόν…

 

  Πως μια γυναίκα ελκύει τους άντρες; Δες το ζώδιο της!

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Θα ζήσω ελεύθερο πουλί – Χρηστάκης»

Δεν θέλω μόνιμη αγκαλιά, δεν θέλω μόνιμα φιλιά, δεν θέλω έλεγχο τι κάνω και που πάω τραγουδά ο Χρηστάκης και πραγματικά αυτοί οι στίχοι είναι σαν να έχουν γραφτεί για τους Διδύμους. Θέλουν να ζήσουν ελεύθερα πουλιά… και όταν χωρίζουν αντί να τους παίρνει από κάτω, ξεκινούν το γλέντι, το φλερτ και προσπαθούν να αναπληρώσουν το χρόνο που έχασαν ως δεσμευμένοι!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Πώς μπορώ να σε ξεχάσω – Γιάννης Πλούταρχος»

Όταν ένας Καρκίνος φτάνει στο χωρισμό, έχουμε πολλά δάκρυα, αρκετό κλάμα και οι αναμνήσεις γυρνούν στο μυαλό και δεν τον αφήνουν εύκολα να ησυχάσει… Πώς μπορώ να σε ξεχάσω καημέ μου μεγάλε, που έφυγες και ήρθε η βροχή τραγουδά, και το δάκρυ στάζει κορόμηλο! Θέλει τον χρόνο του για να αφήσει πίσω του το παρελθόν, όμως όσο και να το προσπαθήσει ποτέ δεν θα ξεχάσει…

 

ΛΕΩΝ

«Θα με θυμηθείς – Γιάννης Πάριος»

Θα με θυμηθείς, να το θυμηθείς λέει το Λιοντάρι μετά από κάθε χωρισμό και πραγματικά το πιστεύει. Αισθάνεται τόσο σίγουρο για τον εαυτό του, ότι θα έρθει η στιγμή που το πρώην ταίρι του θα γυρίσει με δάκρια στα μάτια να του ζητά συγνώμη και να θέλει να είναι και πάλι μαζί ! Ωστόσο θα ναι αργά… γιατί ένας Λέοντας μετά από έναν χωρισμό αυτό που πάνω από όλα ζητά είναι την επιβεβαίωση… ότι δεν τον ξέχασαν!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Δεν είμαι εγώ για έρωτες – Θέμης Αδαμαντίδης»

Όταν ένας Παρθένος χωρίζει, το παίρνει κατάκαρδα, έστω και αν η λογική του, του επιβάλει να μην εκδηλώσει τα συναισθήματα και την πίκρα που κρύβει μέσα του! Δεν είμαι εγώ για έρωτες, δεν είμαι εγώ για αγάπες, τραγουδά και το εννοεί… το ρίχνει στη δουλειά και απομακρύνεται από όλους μέχρι να τα βρει και πάλι με τον εαυτό του!

 

  Ζώδια και χωρισμός. Πέντε λόγοι για τους οποίους χωρίζουν τα ζώδια

ΖΥΓΟΣ

«Σεντόνια – Άννα Βίσση»

Μπορεί ένας Ζυγός να γίνει το θύμα σε μία σχέση, να μην το παίρνει απόφαση να ξεκολλήσει και να χωρίσει… όμως από τη στιγμή που θα δοθεί τέλος μην νομίζεις ότι θα την δεις για πολύ να κλαίει και να στεναχωριέται… Αλλάζει σεντόνια και έχει βρει ήδη άτομο να μοιραστεί το κρεβάτι του!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Για να σε εκδικηθώ – Δημήτρης Μητροπάνος/ Λάκης Παπαδόπουλος»

Σκίζει φωτογραφίες, καίει τα γράμματα, πετάει ενθύμια και δώρα… και ζητά την εκδίκησή του… πράγματι αυτό το τραγούδι είναι σαν να έχει γραφτεί αποκλειστικά για έναν Σκορπιό! Θέλει να κάψει τις μνήμες του παρελθόντος, του είναι δύσκολο να ξεχάσει και η αγάπη του γίνεται μίσος…

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Δεν παντρεύομαι – Λίτσα Διαμαντή»

Δεν παντρεύομαι, δεν παντρεύομαι… εγώ δεν σοβαρεύομαι ! Ουφ… τη γλιτώσαμε, σκέφτεται ένας Τοξότης μόλις τελειώσει μία σοβαρή του σχέση! Δεν σημαίνει πως δεν θα στεναχωρηθεί, αλλά θα νιώσει πως του έφυγε ένα μεγάλο βάρος από πάνω του… που γλίτωσε την κουλούρα! Δεν είναι το ζώδιο που τα πάει καλά με τις υποχρεώσεις των σχέσεων…

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Φεύγω, χωρίζω – Πασχάλης Τερζής»

Φεύγω δεν πάει άλλο πια χωρίζω, στα αφήνω όλα στα χαρίζω και μην σε πιάνει για μένα… Λέει ο Αιγόκερως όταν χωρίζει και δεν ξαναγυρίζει εύκολα πίσω… αν η λογική του, του λέει πως πρέπει να δοθεί τέλος, θα κλάψει, θα πονέσει, αλλά θα πει το τέλος, ιδιαίτερα αν νιώθει ότι έχει αδικηθεί ή δεν έχει εκτιμηθεί!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Μια αγάπη δεν τελειώνει με έναν χωρισμό – Σταμάτης Γονίδης»

Ένας Υδροχόος μπορεί να είναι άστατος, επιπόλαιος και αρκετά παιχνιδιάρης και έκρυθμος στα ερωτικά του, όμως αγαπά δίχως όρια και κανόνες… Μπορεί μετά από έναν χωρισμό να ξεκινήσει αμέσως τα φλερτ, τις γνωριμίες και τα ερωτικά παιχνίδια, όμως για αυτόν δεν σημαίνει πως ξέχασε. Πολύ απλά γιατί για έναν Υδροχόο… μία αγάπη δεν τελειώνει με έναν χωρισμό!

 

  Αυτά είναι τα τρία ζώδια που περνάνε καλά και μόνα τους

ΙΧΘΕΙΣ

«Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ – Άντζελα Δημητρίου»

Ο χωρισμένος Ιχθύς είναι σαν να είναι βυθισμένος σε βαρύ πένθος! Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ, μην λες πως δεν το ξέρεις… τραγουδά το Ψαράκι και δεν θέλει ούτε λουλούδια, ούτε ευχές, ούτε λόγια παρηγοριάς γιατί ζει πάντα με το χθες και μέσα του πονά… Ωστόσο ακόμα και αν τον δείτε να κλαίει και να οδύρεται… μην τρομοκρατηθείτε, γιατί την άλλη μέρα μπορεί να του έχει περάσει και εύκολα να έχει βρει νέο αμόρε!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αρέσει σε %d bloggers: