ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΓΛΥΚΟ; ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΓΛΥΚΟ;

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΓΛΥΚΟ

 

Ας υποθέσουμε πως βρισκόσουν στον παράδεισο της ζαχαροπλαστικής και μπροστά σου έκαναν “παρέλαση” τα πιο λαχταριστάγλυκά!

Ξέχνα τις θερμίδες και άσε την επιθυμία σου να σε κυριεύσει!

Ποιο θα ήταν εκείνο που θα άρπαζες χωρίς δεύτερη σκέψη;

 

Η γλυκιά αμαρτία που λατρεύεις περισσότερο να απολαμβάνεις είναι ένα πολύ χαρακτηριστικό δείγμα του χαρακτήρα σου. Κάνε το τεστ!
Διάλεξε ποιο από τα γλυκά είναι το δικό σου αγαπημένο και δες πως η κρέμα του ή σοκολάτα μεταφράζεται σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου. Ξέρω, ξέρω!
Θα ήθελες να έχεις λίγο απ’ όλα τα γλυκά που βλέπεις, όμως πρέπει να διαλέξεις μόνο ένα!!!
Η γλυκιά λίστα…
1. Cupcake
2. Brownies
3. Τάρτα λεμόνι
4. Κέικ βανίλιας με επικάλυψη σοκολάτας…
5. Γλυκό με κρέμα και φράουλες
6. Κέικ σοκολάτας με επικάλυψη σοκολάτας
7. Παγωτό
8. Carrot Cake
 

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΓΛΥΚΟ; ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ

 

Απαντήσεις

Cupcake

Είσαι γλυκιά, αξιολάτρευτη και πολύ αγαπητή. Ρομαντική και παιχνιδιάρα. Σου αρέσουν όλα τα αντικείμενα που προκαλούν συναίσθημα ζεστασιάς και τρυφερότητας.  Δίνεις σημασία στην λεπτομέρεια και όχι στην ποσότητα.Μερικές φορές μοιάζεις και λίγο… του γιατρού.

 

Γι’ αυτό και πολλοί μπορεί να σε κατηγορήσουν για παλιμπαιδισμό και ανώριμη συμπεριφορά.  Αλλά μήπως αυτό είναι και το ενδιαφέρον στον χαρακτήρα σου; Συνέχισε να τραβάς τα βλέμματα  γύρω σου να υπόσχεσαι πολλά και να τα δίνεις με δόσεις. Αυτή είναι η γλύκα σου!!

 

Brownies

Είσαι περιπετειώδης, σου αρέσουν οι νέες ιδέες και είσαι κυριολεκτικά αυτό που λέμε πρωταθλητής.  Αγαπάς τα δύσκολα και πάντα προσπαθείς να κάνεις πραγματικότητα τους στόχους σου. Είσαι  απλή αλλά μια «δαγκωνιά» θα αποκαλύψει στον άλλον τον πλούσιο και ζεστό σου ψυχικό πλούτο,.Όταν η διάθεσή σου χαλάει επικίνδυνα, τότε δεν δυσκολεύεσαι να ακονίσεις τα νύχια σου για καβγά. Πάντα είσαι αυτή με το φλεγματικά αστεία και ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ. Σε κάθε περίπτωση είσαι πάντα πολύ πιστή στις σχέσεις σου.

 

  Θέλετε πολύ ένα γλυκό, αλλά φοβάστε τη ζυγαριά σας; Δείτε την παρακάτω λίστα για να ανακαλύψετε γεύσεις που δεν θα σας γεμίσουν θερμίδες.

Τάρτα λεμόνι

 
Ντροπαλή αλλά πολλά υποσχόμενη. Μήπως είσαι λίγο απόμακρη και εκλεκτική; Αγαπάς την πολυτέλεια και είσαι εργατική.  Μπορείς να κάνεις θαύματα με τα χέρια σου και είσαι πολύ καλή στο  λόγο. Μπορείς να γίνει πολύ καλή δασκάλα, αν χρειαστεί να διδάξεις σε κάποιο κάτι. Καλό είναι πάντως να μην προσπαθήσεις να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα γιατί θα πελαγώσεις. Κάποιες φορές έχεις την τάση να συμπεριφέρεσαι ως diva, αλλά  το λίγο απόμακρο σου είναι που τους τρελαίνει!

Vanilla cake with chocolate icing

Είσαι άτομο με πολύ χιούμορ και αξιολάτρευτο. Δεν μπορεί όμως να ισχυριστεί κανείς πως πατάς στα πόδια σου πολύ καλά. Είσαι αναποφάσιστη και συχνά σου λείπει το κίνητρο για να κάνεις το οτιδήποτε.

 

Όσοι βρίσκονται γύρω σου απολαμβάνουν την παρέα σου, αφού τους κάνεις να γελούν. Καλό είναι όμως κάποιοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί αν σε νευριάσουν, τότε βγάζεις έναν εντελώς διαφορετικό εαυτό. Όπως και να έχει έχεις πάρα πολλές φίλες. Και πάντα τα καταφέρνεις σε θέματα προσωπικά και επαγγελματικά με το μυαλό σου και την διπλωματία σου.

 

Strawberry short cake

Ρομαντική και αξιαγάπητη. Νοιάζεσαι πολύ για τους άλλους και μπορούν να σε υπολογίζουν για βοήθεια χωρίς δεύτερη σκέψη. Έχεις μια τάση να υπερβάλεις και τα συναισθήματα σε κατακλύζουν τόσο που μπορεί να γίνεις αρκετά ενοχλητική κάποιες φορές. Αγαπάς την καλή ζωή και δεν το κρύβεις. Έχεις πάθος και φροντίζεις πάντοτε να είσαι σικάτη και ξεχωριστή. Θέλεις να σε θαυμάζουν και πάντα το πετυχένεις.  Το ατού σου η ήσυχη δύναμη που αποπνέεις.

 

Chocolate cake with chocolate icing

Αυτό που τους τραβάει σε εσένα είναι η άγρια δύναμη σου. Είσαι αυτό που δείχνεις! Γλυκιά δυναμική και με τσαμπουκά. Αυτός που θα είναι δίπλα σου θα πρέπει να έχει κότσια μια που λες «σταράτα » λόγια αλλά και  είσαι έτοιμη να προσφέρεις, όσο και να πάρεις. Είσαι πολύ δημιουργική, λατρεύεις την περιπέτεια και έχεις πάθος και φιλοδοξίες για τη ζωή.  Δεν φοβάσαι να πάρεις ρίσκα και δεν θα συμβιβαστείς σε καμιά περίπτωση με τίποτα το μέτριο στη ζωή σου.

 

  ΤΕΣΤ | Αυτό Που Βλέπετε Στην Εικόνα Αποκαλύπτει Την Πιο Βαθιά Κρυμμένη Προσωπική Σας Δύναμη

Παγωτό

Δεν μασάς! Αυτή είναι η ατάκα που σε χαρακτηρίζει.  Θέλεις να έχεις το έλεγχο της ζωής σου και αυτό που σε έλκει είναι αυτό που πολεμάς  να του αντισταθείς. Μήπως έχεις διαβάσει πως το παγωτό τελικά δεν έχει πολλές θερμίδες;  Αυτός ο αυτοέλεγχος σου!!  Πολλές φορές είσαι εγωκεντρική και ξεροκέφαλη στις αποφάσεις σου αλλά σίγουρα πάντα κατορθώνεις όσα οι άλλοι θεωρούν ακατόρθωτα!

Carrot cake

Είσαι άτομο αξιαγάπητο, που του αρέσει πολύ να γελά. Η παρέα σου είναι πάντα ευχάριστη και οι άλλοι θέλουν να αράζουν και να περνούν χρόνο μαζί σου. Είσαι άτομο έξω καρδιά, αλλά και λίγο παραπάνω εύθικτη ή και κυκλοθυμική κάποιες φορές. Έχεις πολλούς πιστούς φίλους.

 

Πηγή

 

Δείτε κι άλλα θέματα ΕΔΩ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη. Με αγάπη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *