Ο Μύλος των Ξωτικών- Τρίκαλα

Το παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο χωριό του «Μύλου των Ξωτικών» στήθηκε και φέτος στον παλιό Μύλο Ματσόπουλου, στο ομώνυμο πάρκο της πόλης των Τρικάλων.

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο, θεματικό πάρκο στην Ελλάδα άνοιξε τις πύλες του σε μικρούς και μεγάλους, με σκοπό να τους μεταφέρει στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων. Με δράσεις και events που κρατούν το ενδιαφέρον αμείωτο, θα σας κρατήσει συντροφιά έως τις 7 Ιανουαρίου 2018.

Από το εντυπωσιακό και πανέμορφο σπίτι του Αϊ-Βασίλη όπου θα συναντήσετε τον αγαπημένο Αϊ- Βασίλη και το Παραμυθόσπιτο των Ξωτικών με τα ξωτικά να εξιστορούν τις πιο όμορφες ιστορίες το χθες και του σήμερα μεταφέροντάς στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών, το Εργαστήρι Σοκολάτας με την λάβα σοκολάτας να ρέει άφθονη και τη χριστουγεννιάτικη αγορά με τα αμέτρητα μικρά, ξύλινα σπιτάκια με τα τοπικά προϊόντα, μέχρι το Παγοδρόμιο των Ξωτικών για πατινάζ και ατελείωτη διασκέδαση, το Χριστουγεννιάτικο Fun Park με το carousel, τον ιπτάμενο δίσκο κ.α. και τις περισσότερες από 150 εκδηλώσεις, το μοναδικό χριστουγεννιάτικο event εγγυάται μια απολαυστική εμπειρία για όλη την οικογένεια. Η έκπληξη που επιφυλάσσει στους επισκέπτες του για φέτος είναι το Πολικό Express, με μια διαδρομή που περνάει μέσα από μαγευτικά τοπία με χιόνια, ποτάμια και ένα δάσος με νεράιδες και ξωτικά για να θαυμάσουν το σπίτι του Αϊ- Βασίλη καθώς και το παλάτι της Πριγκίπισσας του Φεγγαριού.
Πληροφορίες
Καθημερινά: 10.00-22.00
Είσοδος: δωρεάν
  Τι διαφορά έχει το ούζο, η τσικουδιά, το τσίπουρο και η ράκη;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *