ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Βάλτε Αυτό Στον Αφαλό Σας Και Απαλλαγείτε Από Βήχα, Κρυολόγημα Και Στομαχικούς Πόνους!

Απαλλαγείτε Από Βήχα, Κρυολόγημα Και Στομαχικούς Πόνους

Σύμφωνα με τους ειδικούς, μια μπατονέτα εμποτισμένη με οινόπνευμα στον αφαλό σας, είναι μία από τις καλύτερες φυσικές μεθόδους για την ανακούφιση του πόνου.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Είναι μια πολύ απλή διαδικασία, η οποία θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε από τους στομαχικούς αλλά και τους πόνους της περιόδου, όπως επίσης και από τα συμπτώματα του κρυολογήματος και της γρίπης.

Βρέξτε ένα κομμάτι βαμβάκι με οινόπνευμα 50% και στερεώστε το στον αφαλό σας με έναν επίδεσμο ή μια πλαστική μεμβράνη. Αυτό θα χαλαρώσει το σώμα σας και θα ανακουφίσει σύντομα τον πόνο. 

Αυτή η φυσική μέθοδος είναι μακράν η καλύτερη επιλογή αν θέλετε να αποφύγετε τα φάρμακα – εάν είστε δύσπιστοι, δοκιμάστε το την επόμενη φορά που θα κρυολογήσετε.

Για τους στομαχικούς πόνους και τις κράμπες της περιόδου, βάλτε το βαμβάκι με το οινόπνευμα στον αφαλό σας και πιέστε και με τα δύο χέρια την κοιλιά σας προς τα κάτω. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
>

Αυτή η απλή, αλλά αποτελεσματική μέθοδος θα έχει γρήγορα αποτελέσματα. Μόλις τη δοκιμάσετε, δεν θα ξαναπάρετε ποτέ παυσίπονο!

ΠΗΓΗ

  Οι τρείς τροφές για να κόψετε την πείνα σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *