Η ημερομηνία γέννησης σας δεν είναι τυχαία- Πως να αποκρυπτογραφήσετε τον σκοπό της ζωής σας

αριθμό πορείας ζωής σας

Το να βρείτε τον αριθμό πορείας ζωής σας μπορεί να βοηθήσει στο να αποκρυπτογραφήσετε τον σκοπό της ζωής σας, να απελευθερώσετε τις εσωτερικές σας δυνατότητες και να βρείτε το μέρος όπου ανήκετε σε αυτόν τον κόσμο.

Υπάρχουν τρόποι για να βρείτε την πορεία στη ζωή σας και να ανακαλύψετε τον σκοπό που λάβατε όταν γεννηθήκατε.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το να αναγνωρίσετε τον αριθμό πορείας ζωής είναι ένας από αυτούς. Κατά καιρούς, δεν μπορείτε παρά να αναρωτηθείτε αν είστε στο σωστό μονοπάτι για να ανακαλύψετε τον σκοπό της ζωής σας.

Όταν έχετε σαφή σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό σας και ξέρετε πώς να ακολουθήσετε τη διαίσθηση σας, συνήθως ξέρετε ποιο είναι το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνετε για να φτάσετε πιο κοντά στο να συνειδητοποιήσετε τον σκοπό σας.

Οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα φαίνονται χαμένοι και μόνο οι καταστάσεις κρίσης τους υπενθυμίζουν την ανάγκη για πνευματική ανακάλυψη του εαυτού. Πως η ημερομηνία γέννησης σας καθορίζει τον σκοπό της ζωής σας

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να περιγράψετε την δονητική ενέργεια που έχει κάθε ημερομηνία. Μπορείτε να το κάνετε μέσω της Αστρολογίας η οποία περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο οι άλλοι πλανήτες επηρεάζουν το ενεργειακό πεδίο του ηλιακού συστήματος.

Υπάρχει επίσης η Νουμερολογία η οποία σας δίνει ένα τρόπο να ανακαλύψετε τη σημασία των αριθμών στην ημερομηνία γέννησης σας και τα αρχέτυπα πίσω από αυτές. 

Η Νουμερολογία πιθανώς δεν είναι τόσο γνωστή όσο η Αστρολογία. Ωστόσο, προσφέρει γνώσεις και μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τον σκοπό της ζωής σας. Οι περισσότεροι νουμερολόγοι συμφωνούν πως ο Πυθαγόρας ήταν ο πρόγονος της Νουμερολογίας.

Ήταν πιθανώς ο πρώτος γνωστός πνευματικός επιστήμονας που μπόρεσε να συνδέσει την «συμφωνία της κοσμικής ενέργειας» με τους αριθμούς. Υπάρχει ακόμα και τρόπος να περιγράψουμε την εξέλιξη της συνείδησης μέσω της Νουμερολογίας. Σύμφωνα με τον Πυθαγόρα, η σημασία των αριθμών βρίσκεται στα θεμέλια των πάντων στο Σύμπαν.

Άντρες και γυναίκες, ζωντανοί και νεκροί, όπως και άλλα φαινόμενα στον κόσμο ακολουθούν τους νόμους του ενεργειακού πεδίου που μπορεί να περιγραφεί από αριθμούς. «Οι αριθμοί κυβερνούν το Σύμπαν». –Πυθαγόρας

  Τα ζώδια και οι γιορτές. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που ταιριάζει σε κάθε ζώδιο!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μέσω της Νουμερολογίας και της κατανόησης για το ποια δονητική ενέργεια αντιπροσωπεύει κάθε αριθμός, μπορείτε να βρείτε τα κλειδιά που μπορούν να σας βοηθήσουν στον δρόμο σας για την ανακάλυψη του εαυτού σας, ακόμα και στο να ενεργοποιήσετε ανώτερα επίπεδα της συνείδησης.

Η ημερομηνία γέννησης σας δεν είναι τυχαία. Ο ανώτερος εαυτός σας επέλεξε αυτή την ημερομηνία προκειμένου να συνδέσει ένα συγκεκριμένο δυναμικό με τον υλικό κόσμο. 

Η Νουμερολογία και η γνώση για τον αριθμό πορείας ζωής σας μπορεί να σας βοηθήσει να αποκρυπτογραφήσετε αυτό το δυναμικό και να καθιερώσετε μια σαφέστερη επικοινωνία με τον ανώτερο εαυτό σας. Πώς να υπολογίσετε τον αριθμό πορείας στη ζωή σας Είναι ένας από τους βασικούς αριθμούς στην Νουμερολογία. Είναι επίσης αρκετά εύκολο να τον μετρήσετε.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης σας. Πως μπορείτε να προσδιορίσετε τον αριθμό πορείας ζωής σας με βάση την ημερομηνία γέννησης του Στηβ Τζομπς- 24 Φεβρουαρίου 1955. 

Προσθέστε όλα τα νούμερα της ημερομηνίας (ηη/μμ/χχχχ = 24/02/1955) για να προκύψει ένα ψηφίο από το 1 μέχρι το 9. Την ημέρα: 2+4=6, τον μήνα: 0+2=2, τη χρονιά: 1+9+5+5=20=2+0=2. Ημέρα +Μήνας +Χρονιά= 6+2+2=10=1+0= 1= ο αριθμός πορείας ζωής.

Αφού το 0 δεν είναι πραγματικά αριθμός αλλά έννοια, δεν προστίθεται όταν υπολογίζετε τον αριθμό πορείας ζωής σας. Αν ο υπολογισμός βγάλει 11 ή 22, μην τους κάνετε μονοψήφιους καθώς είναι κυρίαρχοι αριθμοί.

Οι άνθρωποι με αριθμό πορείας ζωής αυτά τα νούμερα συχνά έχουν μια ξεχωριστή αποστολή σε αυτή τη ζωή. Η σημασία πίσω από τους διαφορετικούς αριθμούς πορείας ζωής. 

Ακόμα και αν αυτός ο αριθμός είναι πολύ σημαντικός στην Νουμερολογία, υπάρχουν και άλλοι ζωτικοί αριθμοί που επηρεάζουν την ζωή σας. Όλοι οι αριθμοί πρέπει να λαμβάνονται υπόψη για να δείτε την μεγαλύτερη εικόνα και να βρείτε τις απαντήσεις που αναζητάτε για τον εαυτό σας.

Υπάρχει επίσης η Νουμερολογία Ονομάτων η οποία σας βοηθά να καταλάβετε την δονητική ενέργεια του ονόματος και να περιγράψει τον τρόπο με τον οποίο εκδηλώνεστε στην κοινωνία. Παρόλα αυτά υπάρχει κάτι που πρέπει να θυμάστε.

  Αυτό το ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ρόφημα μαγειρικής σόδας με λεμόνι, ΣΩΖΕΙ χιλιάδες ζωές κάθε χρόνο!

Είτε είναι η Αστρολογία, είτε η Νουμερολογία ή άλλα συστήματα, απλώς δείχνουν το δυναμικό με το οποίο ξεκινήσατε την ζωή σας. Ανεξάρτητα από το πόσο διορατικά είναι, η ζωή σας ακόμα ορίζεται από τις επιλογές που κάνετε και τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με το ενεργειακό-πληροφοριακό πεδίο στην πορεία σας προς την ανακάλυψη του εαυτού σας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Εδώ είναι κάποιες σύντομες περιγραφές για τον σκοπό των αριθμών πορείας ζωής.

Αριθμός πορείας ζωής 1 Ο σκοπός είναι να είστε πρωτοπόρος, να επινοήσετε και να κινητοποιήσετε τους άλλους με τις ιδέες σας. Μπορείτε να παροτρύνετε τον εαυτό σας και γενικά περιγράφεστε ως ιδεώδης ηγέτης. Η μετάβαση σε λεπτομέρειες μπορεί να μην είναι το αντικείμενο σας, αλλά σίγουρα μπορείτε να βρείτε λύση σε οποιαδήποτε δυσκολία.

Αριθμός πορείας ζωής 2 Ο σκοπός είναι να είστε διπλωμάτης, αυτός που κάνει ειρήνη και δημιουργεί καταστάσεις από τις οποίες κερδίζουν όλοι.

Η ευαίσθητη αντίληψη σας επιτρέπει να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα και να βρείτε μια λύση που θα ωφελεί και τις δύο πλευρές. Το κλειδί είναι ανακαλύψετε και να μάθετε πώς να διατηρείτε τη δική σας ταυτότητα στη διαδικασία.

Αριθμός πορείας ζωής 3 Ο σκοπός είναι να αφήσετε το παιδί μέσα σας να σας καθοδηγήσει και να γίνετε υπεύθυνος για τον τρόπο με τον οποίο ξοδεύετε την ενέργεια σας. Είστε πολύ δυναμικοί με πολλή ενέργεια να μοιράσετε. Είστε γενικά άμεσοι και η επιθυμία σας για άμεση συναισθηματική αντίδραση κάνει τους άλλους να σας βλέπουν ως ένα αιώνιο παιδί.

Αριθμός πορείας ζωής 4 Ο σκοπός είναι να φέρετε τη σειρά, τη σκληρή δουλειά και να μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε την αλλαγή. Είστε σπουδαίοι προστάτες και φύλακες των ορίων καθώς και των υλικών πτυχών της ζωής. Ξέρετε πώς να φέρετε εις πέρας μια δουλειά, κάτι που σας κάνει ένα πολύ σημαντικό μέλος σε οποιαδήποτε ομάδα.

Αριθμός πορείας ζωής 5 Ο σκοπός είναι να είστε ο καταλύτης για την αλλαγή με ένα ποσό κινδύνου. Είστε περιπετειώδεις και αντιλαμβάνεστε τη ζωή ως ένα λαβύρινθο που είναι γεμάτος νέες εμπειρίες. Συχνά είστε πολύ δημιουργικοί με πολλές ιδέες, αλλά μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο για κάποιον με αριθμό πορείας ζωής 5 να πάρει μια απόφαση.

  Πώς θα τον κάνεις δικό σου σύμφωνα με το ζώδιο του;

Αριθμός πορείας ζωής 6 Ο σκοπός είναι να νικήσετε την παθητική αδράνεια και να φέρετε την αρμονία στη ζωή σας, για να τη μοιραστείτε με τους άλλους. Ο αριθμός πορείας ζωής 6 σχετίζεται με την φροντίδα και με τη διατήρηση της ισορροπίας. Πρέπει να μάθετε όχι μόνο να δίνετε αλλά και να παίρνετε.

Αριθμός πορείας ζωής 7 Ο σκοπός είναι να σπάσετε το κέλυφος της απομόνωσης και να μοιραστείτε την εσωτερική θεϊκή γνώση με τον κόσμο. Πρόκειται για την ανάλυση και την εμβάθυνση στην έρευνα σας για το τι είναι ζωή. Πρέπει να ακούτε τη δυνατή διαίσθηση σας και να σιγουρεύεστε πως δεν θα εθιστείτε ή ότι δε θα γίνετε φανατικοί.

Αριθμός πορείας 8 Ο σκοπός είναι να βρείτε την εσωτερική δύναμη σας στη πνευματική σύνδεση με τις υλικές απολαύσεις. Μάθετε πώς να μετατρέπετε τις αρνητικές εμπειρίες σε θετικές. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην καταναλωθείτε από την απληστία για δύναμη. Χρησιμοποιήστε το ένστικτο σας για να δημιουργήσετε σπουδαίες ομάδες που πετυχαίνουν σχεδόν τα πάντα.

Αριθμός πορείας ζωής 9 Ο σκοπός είναι να φέρετε σοφία στον κόσμο χωρίς ιδεαλισμό και μαρτύρια. Ο αριθμός πορείας ζωής 9 σχετίζεται με τη μυστικιστική γνώση και την ανακούφιση της ψυχής. Διατηρήστε την εσωτερική σας ισορροπία χωρίς να ταλαντεύεστε από την χαρά στην απελπισία και αυτό θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε το πλήρες δυναμικό σας.

Κυρίαρχος αριθμός πορείας ζωής 11 Ανακαλύψτε τον σκοπό σας φέρνοντας διαφώτιση και πνευματική ισορροπία. Βρείτε τη θέση σας στον υλικό κόσμο, αλλά σιγουρευτείτε πως κρατάτε τη ψυχή σας αγνή και πως εξελίσσεστε πνευματικά.

Κυρίαρχος αριθμός ζωής 22 Ο σκοπός είναι να γίνετε ο κυρίαρχος της διαμόρφωσης. Χρησιμοποιήστε τις ικανότητες οργάνωσης σας και το χάρισμα να δημιουργείτε συστήματα και να διαχειρίζεστε προγράμματα σε παγκόσμια κλίμακα. Όταν είστε εποικοδομητικά δημιουργικοί, όλα είναι δυνατά.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μάγεια Τ.

Πηγή


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *