Τεστ με ζώα αποκαλύπτει τι σύντροφο θεωρείτε κατάλληλο για σας

Τεστ με ζώα αποκαλύπτει τι σύντροφο θεωρείτε κατάλληλο για σας

Τεστ με ζώα αποκαλύπτει τι σύντροφο θεωρείτε κατάλληλο για σας

 

Αυτό το σύντομο διασκεδαστικό, ψυχαγωγικό τεστ με ζώα αποκαλύπτει ποιο είδος ανθρώπου θεωρείτε πιο κατάλληλο για σύντροφό σας και ποιο όχι.

 

 Μην περιμένετε να διαβάσετε κάτι συγκλονιστικό. Το αποτέλεσμα του τεστ θα σας δώσει μια γενική φράση κλειδί για τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου που υποσυνείδητα θα θέλατε να είναι κοντά σας.

 

Και επειδη γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έλκουμε αυτό που σκεφτόμαστε, μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα για τα βασικά χαρακτηριστικά του μελλοντικού μας συντρόφου.

Εάν είστε ήδη σε σχέση, τότε κάντε το τεστ

Πόσο προβληματική ή υγιής είναι η σχέση σας και πως να την θεραπεύσετε

 

Τεστ με ζώα αποκαλύπτει τι σύντροφο θεωρείτε κατάλληλο για σας

Υπόθεση του τεστ

Είναι αργία και ξεκουράζεστε στο σπίτι σας. Ξαφνικά ακούτε το κουδούνι του σπιτιού σας να χτυπάει. Όταν ανοίγετε την πόρτα, διαπιστώνετε κάτι πολύ περίεργο. Μπροστά σας βρίσκονται κάποια ζώα τα οποία σας φέρνουν νέα για το μέλλον σας.

Όταν ανοίγετε τους φακέλους με τις γραπτές σημειώσεις των ζώων διαπιστώνετε ότι οι προβλέψεις για το μέλλον σας διαφέρουν πολύ. Το ένα ζώο σας παρέδωσε προβλέψεις ευτυχίας και το άλλο ζώο σας έδωσε έναν φάκελο γεμάτο με δυσοίωνα γεγονότα.

Το ερώτημα του τεστ

Ποιο από τα παρακάτω ζώα σας έφερε τα καλά νέα και ποιο τα δυσοίωνα νέα;

 

Επιλέξτε διαφορετικά ζώα

Τίγρης
Σκύλος
Πρόβατο
Παπαγάλος
Χελώνα

 

Ανάλυση του τεστ

Για τους περισσότερους ανθρώπους το μέλλον σχετίζεται με τους φίλους ή τον σύντροφο. Σε αυτό το τεστ λοιπόν, τα ζώα ταχυδρόμοι ανταποκρίνονται στις πεποιθήσεις σας για το τι είδους άνθρωποι θα σας έφερναν ευχάριστα ή δυσάρεστα νέα.

  Το ανάπηρο μοσχάρι και η γιγάντια χελώνα είναι οι πιο απίθανοι και αξιολάτρευτοι φίλοι

 

Τα ζώα έχουν πλούσια και περίπλοκη ψυχολογική σημασία με πολλούς θετικούς και αρνητικούς συσχετισμούς. Σε αυτό το τεστ λοιπόν, το ζωο που επιλέξατε να σας φέρει τα καλά νέα αντιπροσωπεύει τον ιδανικό για εσάς σύντροφο.

 

Ενώ το ζώο που σας φέρνει τα κακά νέα αποτελεί τον τύπο ανθρώπου που πιστεύετε ότι αν σχετιζόσασταν θα σας παρέσερνε σε μια κακή ζωή.

 

Απαντήσεις στο τεστ με ζώα

 

Τίγρης

Ευχάριστα Νέα: Οραματίζεστε τον εαυτό σας με ένα φιλόδοξο και ισχυρό σύντροφο που έχει την ακατανίκητη επιθυμία να εξουσιάζει τους άλλους

Δυσάρεστα Νέα: Απεχθάνεστε την προοπτική να συζήσετε με έναν ματαιόδοξο, τυρρανικό σύντροφο ο οποίος θα φέρεται σαν αυταρχικός άρχοντας στην κοινή σας ζωή.

 

Σκύλος

Ευχάριστα Νέα: Αυτό που αποζητάτε περισσότερο απ’ όλα από τον σύντροφό σας είναι να είναι πιστός και αφοσιωμένος σε εσάς

Δυσάρεστα Νέα: Δεν ταιριάζετε καθόλου με ανθρώπους που κολακεύουν τους πάντες και έχουν διαρκώς στο μυαλό τους τι θα πει ο κόσμος

 

Πρόβατο

Ευχάριστα Νέα: Αισθάνεστε πληρότητα με την σκέψη ενός τρυφερού και καλόκαρδου συντρόφου

Δυσάρεστα Νέα: Φοβάστε μήπως καταλήξετε με έναν βαρετό σύντροφο με τον οποίο θα ζήσετε μαζί μια τελματωμένη ζωή μέσα σε μια ρουτίνα και χωρίς περιπέτεια.

 

Παπαγάλος

Ευχάριστα Νέα: Τίποτα δεν θα σας ταίριαζε καλύτερα από έναν καλόκαρδο σύντροφο με χιούμορ που θα σας έκαν να γελάτε με την καρδιά σας

Δυσάρεστα Νέα: Σας ενοχλεί πολύ η ιδέα να σχετιστείτε με έναν άνθρωπο που μιλάει πολύ και έχει λίγη όρεξη για δουλειά

 

Χελώνα

Ευχάριστα Νέα: Επιθυμείτε έναν σύντροφο ο οποίος θα είναι σοβαρός, θα σας έχει ανάγκη και θα είναι εκεί για εσάς όποτε τον χρειαστείτε

  Ο αριθμός του κινητού σου δείχνει την ηλικία σου – Δες πώς!

Δυσάρεστα Νέα: Η προοπτική να συζήσετε για πάντα με ένα ενοχλητικό, αργό και αργόστροφο σύντροφο είναι ο χειρότερός σας εφιάλτης.

 

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *