Κολλάει Ένα Κομμάτι Σκόρδου Πάνω Στο Δέρμα Του.. Το Αποτέλεσμα Θα Σας Αφήσει Με Το Στόμα Ανοιχτό!

σκόρδο

Έχετε ακούσει ποτέ για τα οφέλη της τοποθέτησης κρεμμυδιού στα πόδια σας ή μελιού στο στήθος σας; 

 Αυτά, πιστεύεται ότι βοηθούν στη θεραπεία του κρυολογήματος. Υπάρχουν πολλές φυσικές θεραπείες, οι οποίες λειτουργούν όχι μόνο εσωτερικά αλλά και εξωτερικά για τη θεραπεία προβλημάτων υγείας. 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ένα από τα πιο ισχυρά αντιβιοτικά της φύσης λοιπόν είναι το σκόρδο!

Ως αποτέλεσμα των εξαιρετικών αντιβιοτικών, αντιικών και αντιμυκητιακών ιδιοτήτων του, το σκόρδο χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τη θεραπεία της ακμής, της γρίπης, για τα πόδια των αθλητών, και για τη δερματοφυτία.

Εάν λαμβάνεται από το στόμα, το σκόρδο βοηθά πραγματικά στη τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος, διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα, προστατεύει από τη φθορά των ακτινών UVB και βοηθά στη θεραπεία του καρκίνου.

Εάν εφαρμόζεται τοπικά, το σκόρδο είναι σε θέση να αντιμετωπίζει ιούς και μύκητες, την ψωρίαση, τους δερματικούς κάλους, την αλωπεκία και τη λεϊσμανίαση. Eπίσης, προάγει την επούλωση των πληγών, αλλά και προλαμβάνει τη γήρανση του δέρματος.

Υπάρχουν δύο μελέτες που έχουν δείξει ότι η τοπική χρήση σκόρδου είναι 100% αποτελεσματική στην θεραπεία κονδυλωμάτων. Σε αντίθεση με τις άλλες θεραπείες κονδυλωμάτων, το σκόρδο δεν προκαλεί επιβλαβείς παρενέργειες.

Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να τρίψετε το σκόρδο σε ένα μικρό μέρος του δέρματος για να δείτε αν το δέρμα σας είναι ευαίσθητο σε αυτό.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Πληγή ή εξάνθημα

Για τοπική χρήση σπάστε έναν οργανικό βολβό σκόρδου, τοποθετήστε το απευθείας στην πληγή ή στο εξάνθημα και καλύψτε το με ένα χάνζαπλαστ ή μία γάζα.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να το αφαιρέσετε όταν κάνετε ντους και να στεγνώσετε την περιοχή πριν την επανατοποθέτηση επιδέσμων σκόρδου. Αυτό πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε μέρα μέσα σε μια περίοδο 2 εβδομάδων, μέχρι η πληγή σας να επουλωθεί εντελώς.


Ψωρίαση ή έκζεμα

  H Καλύμνια Με Τα 50 Εγγόνια Και 87 Δισέγγονα Διεκδικεί Μία Θέση Στο Γκίνες

Απλά εμποτίστε μερικές φρέσκες σκελίδες σκόρδου με ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας για 24-48 ώρες για τη θεραπεία της ψωρίασης ή του εκζέματος. 

Επιπλέον, συνιστάται να εφαρμόσετε το λάδι στο δέρμα σας και να καλύψετε την περιοχή με ένα χάνζαπλαστ ή με μία γάζα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αφήστε μια απάντηση