Τα 12 ζώδια στη κουζίνα. Πώς μαγειρεύουν;

Τα 12 ζώδια στη κουζίνα

Σε έχει καλέσει το καινούριο σου ταίρι ή ένας νέος φίλος, για να σου κάνει το τραπέζι. 

Μάθε τι θα συναντήσεις από κοντά, τι θα σου φτιάξει στη κουζίνα του και τι θα απολαύσεις, ανάλογα το ζώδιό του. Πώς τα πάνε τα ζώδια με την μαγειρική; 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ξέρουν να μαγειρεύουν τα ζώδια; Για ποια από αυτά η κουζίνα είναι το αγαπημένο τους μέρος και λατρεύουν να μαγειρεύουν;

Κριός

Ο Κριός απολαμβάνει το φαγητό, αλλά όχι και να το μαγειρεύει ο ίδιος. Δεν έχει και τόσο καλή σχέση με την μαγειρική και οι απόπειρες που κάνει, συνήθως οδηγούν σε αποτυχία. Αν σε καλέσει να σου κάνει το τραπέζι, ετοιμάσου να απολαύσεις τις λιχουδιές της αγαπημένης του ψησταριάς.

Ταύρος

Συνήθως, οι μεγαλύτεροι και καλύτεροι σεφ είναι Ταύροι, γιατί ως γνωστόν το ζώδιο αυτό λατρεύει τη μαγειρική, όπως και το καλό φαγητό. Οι Ταύροι δε μένουν μόνο σε κλασικές συνταγές, αλλά βάζουν και τη φαντασία τους να δουλέψει, προκειμένου να φτιάξουν μοναδικά πιάτα με τη δική τους υπογραφή.

 Αν σε καλέσει για φαγητό, θα το απολαύσεις πραγματικά, ενώ στο τραπέζι θα υπάρχει και του πουλιού το γάλα. Σίγουρα θα φύγεις με… 3 κιλά παραπάνω!

Δίδυμοι

Συνήθως, μέσα στο φούρνο ενός Διδύμου μπορεί να βρεις από παπούτσια μέχρι και βιβλία, γιατί ποτέ δεν τον χρησιμοποιεί. Η κουζίνα του είναι πάντα καθαρή και οι κατσαρόλες στη θέση τους, γιατί δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ. Δεν έχει καλές σχέσεις με το αντικείμενο αυτό και δε σκοπεύει να αποκτήσει. 

Άλλωστε, τα delivery τι θα απογίνουν; Αν σε καλέσει να σου κάνει το τραπέζι, φάε καλά πριν πας, γιατί μάλλον θα τη βγάλετε με πίτσα ή σουβλάκια. Από τα χεράκια του; Όχι φυσικά, καλό είναι και το γωνιακό σουβλατζίδικο.

  Τον θέλεις αλλά δεν ξέρεις πώς να τον κερδίσεις; Το ζώδιό του έχει τη λύση!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του σπιτιού και της οικογένειας και επιμένει στις παραδοσιακές αξίες. Άρα, δεν υπάρχει περίπτωση να πας στο σπίτι του και να μη φύγεις χορτάτος. Θα σου προσφέρει τα πάντα. 

Του αρέσει πολύ να μαγειρεύει, άλλωστε είναι πιο υγιεινό αυτό, από το να τρώει έτοιμα φαγητά. Από την άλλη, η μαγειρική για εκείνον είναι υψηλή τέχνη. Η κουζίνα είναι το αγαπημένο του μέρος και μπορείς να φας τα πάντα στο σπίτι του, άφοβα!

Λέων

Ο Λέων είναι ζώδιο με πολλές αρετές και μια από αυτές είναι και η μαγειρική. Λατρεύει να μπαίνει μέσα στη κουζίνα και πολλές φορές ξέχνα να βγει από εκεί. Τα φαγητά του είναι τόσο απολαυστικά, που θα σε κάνουν να τον λατρέψεις. Και πέρα από αυτό, το τελικό στόλισμα στο πιάτο, σίγουρα θα σε μαγέψει, αφού θα είναι… υψηλής αισθητικής.

Παρθένος

Ο Παρθένος θα μαγειρέψει για εσένα αν σε καλέσει στο σπίτι του, όμως συνήθως δεν μαγειρεύει σε καθημερινή βάση. Να ξέρεις όμως ότι θα ευχαριστηθείς το φαγητό που θα φτιάξει. 

Εκτός του ότι όλα θα είναι πεντακάθαρα, θα χορτάσεις με αυτά που θα σου ετοιμάσει. Και πρόσεξε: Αυτό θα το κάνει μόνο για εσένα. Μεγάλη τιμή!

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ζώδιο που του άρεσε να μαγειρεύει σε καθημερινή βάση και το κάνει με μεγάλη ευχαρίστηση. Του αρέσει να καλεί τους φίλους του, να τους κάνει το τραπέζι, να δοκιμάζουν την μαγειρική του και να εισπράττει θετικά σχόλια. Είναι η καλύτερη ανταμοιβή για εκείνον. Και είναι σίγουρο ότι θα γίνει αυτό, γιατί οι μαγειρικές του ικανότητες κλέβουν την παράσταση.

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ GIF

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί αγαπούν να μαγειρεύουν φαγητά με ποικιλία και φαντασία και σίγουρα η μαγειρική τους θα σας μαγέψει. Αν αποφασίσει να σου κάνει το τραπέζι, θα εκπλαγείς από τις διάφορες γεύσεις που θα έχει το φαγητό του, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό. Επίσης, το ζώδιο αυτό λατρεύει να ετοιμάζει φαγητά όχι παραδοσιακά, αλλά εξωτικά.

Τοξότης

Ο Τοξότης θα μαγειρέψει μόνο αν έχει όρεξη, αν δεν έχει κάτι άλλο πιο σημαντικό να κάνει και γενικά αν έχει υποσχεθεί σε φίλους να τους κάνει το τραπέζι. Και πάλι, αυτό παίζεται. 

Του αρέσει πολύ το καλό φαγητό, αλλά προτιμά να το βρίσκει έτοιμο. Αν το κάνει για το ταίρι του, θα είναι μόνο και μόνο για να το εντυπωσιάσει. Το γευστικό αποτέλεσμα της μαγειρικής του Τοξότη; Χμ, παίζεται…

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως λατρεύει κυριολεκτικά τη μαγειρική και δεν υπάρχει περίπτωση να σε καλέσει για φαγητό και να μην εκπλαγείς με την ποσότητα, αλλά και την ποικιλία αυτών που έχει φτιάξει. 

Και βέβαια, θα δοκιμάσεις τα πάντα, γιατί θα μπεις σε πειρασμό με τις μαγευτικές μυρωδιές και το καταπληκτικό στόλισμα των πιάτων. Ακόμα και όρεξη να μην έχεις, σίγουρα θα φύγεις χορτάτος.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος αγαπά την μαγειρική και την κουζίνα του, που τη χρησιμοποιεί κάθε μέρα. Δεν είναι λάτρης του fast-food, προτιμά να μαγειρεύει ο ίδιος, για να ξέρει και τι τρώει. 

Αν σε καλέσει για φαγητό, σίγουρα θα ικανοποιηθείς με αυτά που θα σου φτιάξει, αλλά θέλει να το δείξεις κιόλας. Του αρέσει να παίρνει τα εύσημα και σίγουρα θα τα κερδίσει με την αξία του, γιατί θα σε καλύψει απόλυτα σε γαστρονομικό επίπεδο!

  Καληνύχτα....giortazo.gr


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ιχθείς

Ο Ιχθύς γενικά πειραματίζεται μέσα στη κουζίνα του και φτιάχνει φαγητά με δικές του συνταγές. Του αρέσει να έχουν διαφορετικές γεύσεις τα κατασκευάσματά του και μέσα στην κουζίνα αισθάνεται χαλαρά και άνετα. Αν καλέσει φίλους να τους κάνει το τραπέζι, σίγουρα θα απολαύσουν πολλές διαφορετικές λιχουδιές.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *