Τεστ: Πως σφίγγετε τη γροθιά σας? Αποκαλύπτει πολλά για το χαρακτήρα σας!

Πως σφίγγετε τη γροθιά σας

Όσο και να προσπαθούμε να αναζητήσουμε τον εαυτό μας πνευματικά, το σώμα είναι κάτι που μαρτυρά περισσότερο κάποια πράγματα για…. εμάς.

Οι κινήσεις μας και κυρίως οι ενστικτώδης αποκαλύπτουν πολλά για τον εαυτό μας…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Είτε το πιστεύετε είτε όχι, κάντε το τεστάκι!

Ποιός ξέρει, μπορεί να σας αποκαλύψει κάτι που πιθανόν να ισχύει για εσάς!

1.Eίσαι ο απόλυτος αλτρουιστής!

Τείνεις να βοηθάς τους ανθρώπους ακόμα και αν αυτό μπορεί να σου δυσκολεύει τη ζωή ή την καθημερινότητα. Συνεχώς πασχίζεις να μαθαίνεις νέα πράγματα και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Είσαι φοβερά ενεργητικός και ανυπόμονος.

Οι άνθρωποι σαν και εσένα συχνά αναζητούν απεγνωσμένα την περιπέτεια μέσα από καινούρια πράγματα, αλλά ταυτόχρονα, πολλοί δεν καταλαβαίνουν ότι και εσύ έχεις ανάγκη την ασφάλεια και την προστασία κάποιου. Νιώθεις επίσης έντονα την ανάγκη να ανήκεις και να σε αποδέχονται.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Βέβαια, συχνά συναντάς ανθρώπους που μπορούν να εκμεταλλευτούν την καλοσύνη σου. 

Ακόμα και τότε όμως δεν τα παρατάς και συνεχίζεις να δίνεις στους ανθρώπους που αγαπάς την αφοσίωση και την ενέργειά σου. Συνεχίζεις να υπερασπίζεσαι αυτά που πιστεύεις, ίσως μετά από σκαμπανευάσματα όμως, να είσαι λιγάακι πιο διστακτικός στο να ανοίγεσαι.

2. Είσαι πολύ δημιουργικός άνθρωπος

Είσαι εξωστρεφής και έλκεις πολλά είδη ανθρώπων. Οι φίλοι σου σε αγαπούν για την ειλικρίνειά σου και το κοφτερό σου μυαλό. Έχεις αυτοπεποίθηση και ξέρεις καλά ποιος είσαι και τι ζητάς. Είσαι ευθύς και δίκαιος, κάτι που σε κάνει εκ φύσεως ιδανικό ηγέτη.

Ωστόσο, ο φόβος της αποτυχίας συχνά σε αποτρέπει από το να παίρνεις τολμηρές αποφάσεις, παρά όσα σου λέει το ένστικτό σου. Συχνά έχεις ανάγκη να σε επαινούν και να νιώθεις αποδεκτός. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν σταματάς να πιστεύεις στον εαυτό σου ακόμα και αν οι άλλοι λένε ό,τι δεν αξίζεις.

  HAPPY NEW YEAR. ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

Στο κάτω κάτω, είναι πιθανό να περιβάλλεσαι από ανθρώπους που σε ζηλεύουν και θέλουν την επιτυχία σου.

3.Είσαι ιδιαίτερα χαρισματικός

Είσαι ευφυής και εύγλωττος, έχεις δηλαδή το λέγειν! Μερικές φορές είσαι ντροπαλός, γι’ αυτό και οι αληθινές σου δυνατότητες δεν είναι εμφανείς σε όλους. Είσαι σκεπτικός και σχολαστικός, αλλά μερικές φορές έχεις υπερβολικές προσδοκίες από τον εαυτό σου και οδηγείσαι μόνος σου στο άγχος.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Είσαι ένας άνθρωπος με όραμα. Οι κοντινοί σου άνθρωποι νιώθουν πολύ άνετα μαζί σου. Μερικές φορές νιώθεις μόνος, αυτό όμως αντιμετωπίζεται εύκολα, αφού γίνεσαι εύκολα κομμάτι μιας ομάδας και ταυτίζεσαι με ευκολία.

Μην φοβάσαι να δείξεις τον εαυτό σου, είσαι υπέροχος!

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *