Παχύσαρκη μητέρα έχασε ξαφνικά 50 ολόκληρα κιλά και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως. Τώρα αποκαλύπτει το μυστικό της!

Παχύσαρκη μητέρα έχασε ξαφνικά 50 ολόκληρα κιλά και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως

Παχύσαρκη μητέρα έχασα ξαφνικά 50 ολόκληρα κιλά και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως

 

Τώρα αποκαλύπτει το μυστικό της

 

Μητέρα αποκάλυψε ότι έχασε 50 κιλά πίνοντας πράσινο τσάι.

Η 23χρονη Sobhan Thornton από το East Kilbride το έριξε στο πράσινο τσάι όταν διάβασε ότι μπορεί να τονώσει τον μεταβολισμό. Όταν άρχισε να πέφτει στα 111 κιλά, αυτό την ώθησε να γυμναστεί και να κόψει το γρήγορο φαγητό.

Η Siobhan πάντα είχε παραπάνω κιλά, αλλά από τότε που γέννησε την κόρη της, Tia, το βάρος της αυξήθηκε κατακόρυφα.

Στα τέλη του 2015 είχε φτάσει να ζυγίζει 111 κιλά, είχε χωρίσει με τον σύντροφο της, βρισκόταν στα πρόθυρα του διαβήτη και ένιωθε πολύ άσχημα με την εμφάνιση της.

 

έχασα ξαφνικά 50 ολόκληρα κιλά

 

Δεν έτρωγε τίποτα άλλο πέρα από γρήγορο φαγητό, περνούσε τα βράδια της στον καναπέ τρώγοντας σοκολάτα, απέφευγε τους καθρέφτες και σπάνια έβγαινε έξω. Αποφασισμένη να αδυνατίσει, άρχισε να αναζητά βοηθήματα στο διαδίκτυο και δοκίμασε να πίνει τουλάχιστον 2 φλιτζάνια πράσινο τσάι τη μέρα.

 

Έπαθε πλάκα από το πόσο καλά άρχισε να αισθάνεται.

 

Το πράσινο τσάι είναι μια φυσική εναλλακτική στο μαύρο τσάι. Φτιάχνεται από φύλλα του φυτού camellia sinensis και είναι μοναδικό, επειδή δεν περνά από την διαδικασία μαρασμού και οξείδωσης που περνάνε τα συμβατικά είδη τσαγιού.

 

«Είμαι σίγουρη ότι έχασα τα πρώτα 19 κιλά πίνοντας πράσινο τσάι. Ο μεταβολισμός μου ανέβηκε κατακόρυφα και δεν έκανα καθόλου γυμναστική. Το πράσινο τσάι είναι τόσο υποτιμημένο και κοστίζει όσο τα πατατάκια.»

 

έχασα ξαφνικά 50 ολόκληρα κιλά

 

Πλέον ζυγίζει 57 κιλά και έχει πέσει πολλά νούμερα στα ρούχα της. Λέει ότι οι άντρες έχουν ξετρελαθεί με την νέα της εμφάνιση. Η Siobhan έχει πολλές προτάσεις για ραντεβού από τύπους που παλιότερα την απέρριπταν και έχει κατεβάσει ακόμα και το Tinder.

 

«Παλιά απέφευγα να κοιτάζομαι στον καθρέφτη – πλέον η αυτοπεποίθηση μου έχει αυξηθεί και ο ΔΜΣ έχει πέσει στο μισό.» Έρευνες δείχνουν ότι το πράσινο τσάι βοηθά στην οξείδωση του λίπους και βελτιώνει την απόδοση στην γυμναστική.

 

Σε έρευνα για την απώλεια βάρους βρέθηκε ότι το ενεργό συστατικό EGGG έδειξε αύξηση του μεταβολισμού μέσα σε 24 ώρες σε ποσοστό 4%, το οποίο αντιστοιχεί σε καύση 65-200 επιπλέον θερμίδων τη μέρα.

 

έχασα ξαφνικά 50 ολόκληρα κιλά

 

  Έτσι διατηρείται άψογα η Ρούλα Κορομηλά - Μένει σταθερή στα κιλά της με την δίαιτα της NASA

Ο γιατρός της της έδωσε 2 επιλογές: είτε να ξεκινήσει τα αντικαταθλιπτικά είτε να αρχίσει να γυμνάζεται.

 

Άρχισε να πηγαίνει στο γυμναστήριο αρκετές φορές την εβδομάδα. Ήταν τόσο αγύμναστη που στην αρχή ζαλιζόταν.

 

Μετά από έρευνα στο διαδίκτυο, άρχισε να πίνει πράσινο τσάι όποτε το θυμόταν.

 

«Τα πρώτα 15-19 κιλά τα έχασα χάρη στο πράσινο τσάι, γιατί δεν είχα αρχίσει ακόμα να γυμνάζομαι. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήταν τόσο απλό. Πλέον κοιτάζω παλιές μου φωτογραφίες και δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι εγώ.»

 

Το 2017 έπεσε στα 57 κιλά συνεχίζοντας να πίνει πράσινο τσάι και πηγαίνοντας 3 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο.

 

Λέει ότι τρώει φαγητό απ’έξω – αλλά με μέτρο. Επίσης αγόρασε πλάκα δονήσεων στην οποία στέκεται όταν βλέπει τηλεόραση.

 

Χάρη στο αδύνατο σώμα της, πλέον βγαίνει περισσότερα ραντεβού. «Με κυνήγησαν με μηχανή δύο φορές για να μου δώσουν αριθμό.

 

Ακόμα προσπαθώ να συνηθίσω την τόση προσοχή.»

 

Παχύσαρκη μητέρα έχασε ξαφνικά 50 ολόκληρα κιλά και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως. Τώρα αποκαλύπτει το μυστικό της!

 

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα.
Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας για θέματα υγείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *