Πήρε 3 παλιά Λάστιχα και τα μετέτρεψε σε κάτι πανέμορφο για το μπαλκόνι της!

παλιά Λάστιχα

Λίγα πράγματα είναι πιο διασκεδαστικά για τα παιδιά από μια κατασκευή στον κήπο και όταν μία περιλαμβάνει και την ανακύκλωση παλιών σκουπιδιών και ομορφαίνει τον κήπο, πως να μην την αγαπήσεις;

Η Tanya Visser, γκουρού κηπουρικής από την Νότια Αφρική μας δείχνει πώς να βοηθήσουμε τα μικρά μας να φτιάξουν μεγάλες γλάστρες για τον κήπο χρησιμοποιώντας παλιά λάστιχα.

Στο βίντεο που έφτιαξε το The Gardener Magazine της Visser, χρησιμοποιεί αστάρι σαν βάση για να βάψει τα λάστιχα, έχοντας βάλει πλαστικό κάτω για να προστατέψει το γρασίδι.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε αστάρι PVA που διαλύεται στο νερό γιατί είναι τέλειο για τα παιδιά – αν, ή μάλλον όταν, βαφτούν κάπου, ξεπλένεται με νερό.

“Από πραγματικά παλιά λάστιχα βγήκε κάτι διασκεδαστικό (πέρα από την ζωγραφική μου, φυσικά) και νομίζω ότι είναι υπέροχο.
Σίγουρα θα θέλουν τα παιδιά να φροντίζουν τον κήπο για πολύ καιρό”, λέει η Visser. “Και να θυμάστε, όταν το βαρεθείτε, το σκίζετε, βάζετε τα φυτά στον κήπο και διαλέγετε κάτι άλλο για εκεί… Οι επιλογές είναι άπειρες.”


  Τυλίγει μία Φωτογραφία γύρω από το κερί και την ζεσταίνει με το πιστολάκι. Το αποτέλεσμα; Καταπληκτικό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *