Χυμός ντομάτας για απώλεια βάρους

Χυμός ντομάτας για απώλεια βάρους

Χυμός ντομάτας για απώλεια βάρους

 

Κι όμως καλά διαβάσατε, ο χυμός ντομάτας μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε τα περιττά κιλά που επιθυμείτε, ενεργοποιώντας απλά τον μεταβολισμό σας.

 

Ο καλοκαιρινός αυτός καρπός αποτελεί έναν υπέροχο μικρό κόκκινο θησαυρό, αφού έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, κυρίως λόγω της υψηλής της περιεκτι­κότητας σε λυκοπένιο και είναι πλούσιος σε βιταμίνες Α, C, Κ, Β1, Β2, Β3, Β5, Β6 και Ε, καθώς και σε διαιτητικές ίνες, μαγγάνιο, κάλιο, φώσφορο, μαγνήσιο, σίδηρο, χαλκό, θειαμίνη, νιασίνη, β-καροτένιο, ασβέστιο, σελήνιο, τρυπτοφάνη και πηγή πρωτεϊνών.

 

Χυμός ντομάτας για απώλεια βάρους

 

Οι χρήσιμες ιδιότητες της και οι λιγοστές θερμίδες της, (μια ντομάτα μέτριου μεγέθους περιέχει περίπου 25 θερμίδες, 1 γραμμάριο πρωτεΐνης, 4 γραμμάρια ζάχαρα, 1 γραμμάριο φυτικές ίνες), σε συνδυασμό με την μεγάλη ποσότητα κιτρικού και μηλικού οξέος, είναι απαραίτητα για τις μεταβολικές διαδικασίες.

Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο θετικό της, αφού βοηθάει τον οργανισμό να καταπολεμήσει τις ελεύθερες ρίζες, μειώνοντας παράλληλα το επίπεδο της «κακής» χοληστερόλης.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πίνετε μισή ώρα πριν από το γεύμα σας έναν φρεσκοστυμμένο χυμό ντομάτας.

 

Δείτε κι άλλα θέματα ΕΔΩ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη. Με αγάπη

  Το Ρόφημα Με Τα 3 Υλικά Που Εκτοξεύει Τον Μεταβολισμό & Βοηθά Να Χάσετε Βάρος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *