Διάλεξε ένα φτερό και δες ποια είναι τα κρυφά γνωρίσματα της προσωπικότητάς σου!

Διάλεξε ένα φτερό

Σύμφωνα με τη ψυχολογία τι υποσυνείδητο είναι το μέρος της συνείδησης το οποίο δεν χρησιμοποιείται συνειδητά από τον άνθρωπο αλλά παίζει τεράστιο ρόλο στην λειτουργία του εγκεφάλου και στην διαμόρφωση της ψυχοσύνθεσης του ανθρώπου.

Μέχρι την ηλικία των 21 το υποσυνείδητο μπορεί να αποθηκεύσει πληροφορίες 100 φορές περισσότερες από αυτές της εγκυκλοπαιδειας  Μπριτάνικα. Οι πληροφορίες αυτές διαμορφώνουν το χαρακτήρα, τις απόψεις και τη συμπεριφορά του κάθε ανθρώπου,τον τρόπο που βλέπει τη ζωή αλλά και τις περισσότερες φορές δημιουργούν κάποια γνωρίσματα για τα οποία ο άνθρωπος δεν έχει συνειδητή επίγνωση.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το παρακάτω ψυχολογικό τεστ μπορεί να αποκαλύψει πολλά για σένα και την προσωπικότητά σου καθώς βουτάει βαθιά μέσα στο υποσυνείδητό σου!Διάλεξε ένα από τα φύλλα που ακολουθεί αφού έχεις προσέξει το χρώμα και το σχήμα τους.

Διάλεξε αυτό που σε εκφράζει περισσότερο και μπορείς κάπως να ταυτιστείς μαζί του! Στη συνέχεια δες τι θα αποκαλύψει για εσένα και την προσωπικότητά σου..

Διάλεξε ένα φτερό

Φύλλο Νο1

Αν διάλεξε το πρώτο φύλλο τότε είσαι ένα άτομο που διαθέτει φαντασία! Έχεις ισχυρό χαρακτήρα και θες συνεχώς να βελτιώνεις εσένα και τους άλλους γύρω σου. Πολλές φορές σε αποκαλούν αυταρχικό. Παρόλα αυτά είσαι τελειομανής και αποτελεσματικός και για αυτό στεναχωριέσαι όταν κάτι δεν πάει σύμφωνα με το σχέδιο σου.

Φύλλο Νο2

Μπορείς και ανανεώνεσαι εύκολα και γρήγορα να μαθαίνεις νέα πράγματα. Μπορείς και προσαρμόζεσαι σε κάθε κατάσταση, υπάρχουν όμως στιγμές που νιώθεις απομονωμένος από τους άλλους. Να θυμάσαι όμως πως οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πάντα θα σου προσφέρουν βοήθεια όταν τη χρειάζεσαι.

  «Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως ̇ πριν απ’ τον έρωτα έρωτας και όταν σε πήρα το φιλί ΓΥΝΑΙΚΑ! Οδ. Ελύτης

Φύλλο Νο3

Είσαι  πρωτοποριακός και ρηξικέλευθος άνθρωπος.Σου αρέσει να είσαι ενεργός και να ασχολείσαι με πολλά πράγματα. Να θυμάσαι όμως ότι το να έχεις πολλά μέτωπα ανοιχτά σε δυσκολεύει να αφοσιωθεί αποκλειστικά σε ένα στόχο.

Φύλλο Νο4 

Σου αρέσει η αρμονία στη ζωή.Επίσης σου αρέσει όταν βοηθάς τους άλλου ανθρώπους και λατρεύεις τις συνευρέσεις με ανθρώπους που σε αγαπάνε και έχετε πολλά κοινά στοιχεία μεταξύ σας.

Φύλλο Νο5

Είσαι ένα τρομερά δημιουργικό και καλλιτεχνικής φύσης άτομο!Πολλές φορές όμως είσαι λίγο καχύποπτος και δεν εμπιστεύεσαι τους άλλους αλλά και τις δυνατότητες του ίδιου σου του εαυτού καθώς φοβάσαι την αποτυχία!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Φύλλο Νο6

Είσαι ανεξάρτητη φύση.Σου αρέσει να τα καταφέρνεις από μόνος σου και να βασίζεσαι στα πόδια σου ώστε να εκπληρώνεις του στόχους και τα όνειρά σου.Παρόλα αυτά πρέπει να δώσεις προσοχή και να μάθεις να συνεργάζεσαι με τους άλλους ανθρώπους καλύτερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *