Δείτε τα Σούπερ Δυνατά και Φυσικά Καθαριστικά που Έχετε ήδη Σπίτι σας

Φυσικά Καθαριστικά που Έχετε Σπίτι σας

Φυσικά Καθαριστικά που Έχετε ήδη Σπίτι σας

 

Γυαλίστε κάθε επιφάνεια και δείτε το σπίτι σας να αστράφτει με ελάχιστο κόστος χάρη στη βοήθεια οικολογικών προϊόντων τα οποία έχετε ήδη στα ντουλάπια της κουζίνας σας!

 

Κι όμως η καθαριότητα του σπιτιού σας μπορεί να μετατραπεί σε εύκολη και κυρίως οικονομική υπόθεση απλά ανοίγοντας… τα ντουλάπια σας. Δείτε ποια άτυπα καθαριστικά θα βρείτε εκεί και πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε.

 

Φυσικά Καθαριστικά που Έχετε Σπίτι σας : Ξίδι

Τζάμια Γεμίστε ένα κενό δοχείο σπρέι με ξίδι και νερό σε ίσες ποσότητες. Στο διάλυμα αυτό προσθέστε 1 κ.γ. χυμό λεμονιού. Περάστε με αυτό τις τζαμαρίες και τα παράθυρά σας.

Ξύλινες επιφάνειες Αρκούν λίγες κουταλιές της σούπας ξίδι για να αποστειρώσετε τις ξύλινες επιφάνειες της κουζίνας σας.

Μπάνιο Αναμίξτε 1 φλιτζάνι λευκό ξίδι με 1 κ.γ. μαγειρική σόδα και χρησιμοποιήστε το για να λάμψετε τη λεκάνη της τουαλέτας σας.

Μαγειρική Σόδα

Κουζίνα Περάστε με λίγη αδιάλυτη μαγειρική σόδα το νεροχύτη και τα πλακάκια για να αφαιρέσετε τα λίπη από την επιφάνειά τους.

Κάδοι και σακούλες σκουπιδιών Πασπαλίστε με λίγη μαγειρική σόδα τους κάδους και τις σακούλες σκουπιδιών για να εξολοθρεύσετε τις ανεπιθύμητες οσμές.

 

Φυσικά Καθαριστικά που Έχετε Σπίτι σας : Λεμόνι

Κουζίνα Περάστε με λίγο λεμόνι τις ξύλινες επιφάνειές σας για να τους χαρίσετε μυρωδιά φρεσκάδας.

 

Αλάτι

Υφάσματα Αναμίξτε λίγο αλάτι με χυμό λεμονιού για να δημιουργήσετε ένα μείγμα που θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τα ίχνη σκουριάς από τα ρούχα, τα σεντόνια και τα ριχτάρια σας.

Σκεύη Αρκεί μία πρέζα αλάτι πάνω σε μία ξεζουμισμένη λεμονόκουπα για να χαρίσετε στα οξειδωμένα σκεύη από ορείχαλκο και κασσίτερο την παλιά τους λάμψη. Ωστόσο, μην ξεχάσετε να τα ξεπλύνετε καλά από το παραπάνω μείγμα για να μην «πρασινίσουν».

  Xρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και χαρά!

 

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *