Φτιάξτε το πιο Υγιεινό Αποσμητικό στο Σπίτι σας με Μηδέν Χημικά

Φτιάξτε το πιο Υγιεινό Αποσμητικό

Φτιάξτε το πιο Υγιεινό Αποσμητικό

 

Το αποσμητικό είναι ένα από τα πιο χρήσιμα αντικείμενα της καθημερινότητάς μας.

 

Η πλειοψηφία του κόσμου το χρησιμοποιεί κάθε μέρα και μάλιστα πάνω από 1-2 φορές.

 

Δυστυχώς όμως τα περισσότερα αποσμητικά περιέχουν πολλά χημικά που κάνουν πολύ κακό στον οργανισμό. Ψάχνοντας αρκετά μπορείτε να βρείτε κάποια αποσμητικά στο εμπόριο που είναι χωρίς χημικά πρόσθετα αλλά συνήθως είναι πανάκριβα. Εφόσον υπάρχει η εναλλακτική λύση και μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας γιατί να μην το εκμεταλλευτείτε;

 

Κάτι θα ξέρει η διάσημη σταρ του Hollywood, Shailene Woodley (πρωταγωνίστρια στην τεράστια επιτυχία των ταινιών The Divergent Series) η οποία δεν βάζει τίποτα πάνω στο σώμα ή στο πρόσωπό της που αν μην το φτιάχνει η ίδια με υλικά από τη φύση.

 

Shailene Woodley
Η ίδια η σταρ έχει δηλώσει πως δεν χρησιμοποιεί κανένα προϊόν ομορφιάς στην καθημερινότητά της, που να μην το φτιάχνει μόνη της. Επίσης, μαζεύει μόνη της το νερό που πίνει από πηγές σε βουνά.

 

Άλλωστε τα περισσότερα αποσμητικά περιέχουν αλουμίνιο αλλά και πολλά parabens που μπορούν να ευθύνονται ακόμα και για κρούσματα καρκίνου. Φυσικά δεν θέλουμε να σας φοβίσουμε, αλλά εφόσον υπάρχουν κάποια πράγματα που με τη βοήθεια της φύσης και του the home issue μπορούν να μας προσφέρουν μια πιο υγιή ζωή. Γιατί να μην τα δοκιμάσουμε;

 

Φτιάξτε το πιο Υγιεινό Αποσμητικό

Αποσμητικό σε μορφή σπρέι 


Τι θα χρειαστείτε Ένα αποστειρωμένο μπουκαλάκι σπρέι, 30 σταγόνες αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού ή λεμονιού, 85 γραμμάρια καθαρό οινόπνευμα.

Εκτέλεση 

Χρησιμοποιήστε ένα άδειο μπουκαλάκι και γεμίστε το με καθαρό οινόπνευμα. Προσθέστε 30 σταγόνες αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού ή λεμονιού. Αν έχετε μικρό μπουκαλάκι μπορείτε να βάλετε πιο λίγο οινόπνευμα και 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο. Η αναλογία οινοπνεύματος-αιθέριου ελαίου θα πρέπει να είναι 1:10. Ανακινήστε καλά και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το κανονικά αντί για αποσμητικό.

 

  Ούτε επεμβάσεις, ούτε ενέσιμα: Ποιο είναι το μυστικό που κάνει την Καλομοίρα να δείχνει 25αρα

Το καθαρό οινόπνευμα σκοτώνει όλα τα βακτήρια που προκαλούν την άσχημη μυρωδιά, ενώ το αιθέριο έλαιο δίνει μυρωδιά φρεσκάδας στο δέρμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *