ΑΣΚΗΣΕΙΣ: Καθίστε και χάστε κιλά!! Εξαφανίστε το λίπος της κοιλιάς με αυτές τις 5 ασκήσεις της καρέκλας!

Καθίστε και χάστε κιλά

Καθίστε και χάστε κιλά

 

Δυστυχώς στις μέρες μας, οι περισσότερες δουλειές, απαιτούν το να καθόμαστε για ώρες στην καρέκλα, και αν προσθέσετε και το χρόνο που δαπανάτε στο σπίτι καθισμένοι, τότε θα δείτε οτι αυτό δεν σας κάνει καθόλου καλό.

 

Τι θα λέγατε λοιπόν να κάνετε το χρόνο που περνάτε στην καρέκλα περισσότερο παραγωγικό;

 

5 ασκήσεις που γίνονται με την καρέκλα και μπορεί να εκτελεστούν από οποιαδήποτε πολυάσχολη μητέρα. Το πρόγραμμα αυτό πραγματικά λειτουργεί και αξίζει πραγματικά να το δοκιμάσετε!

Σύμφωνα με τις στατιστικές, τις 4 ώρες του ελεύθερου χρόνου τους κατά μέσο όρο, οι Αμερικανοί επιλέγουν να τον περνούν είτε μπροστά από τα κοινωνικά μέσ αή τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, βλέποντας τηλεόραση, ή κάνοντας άλλες παρόμοιες «δραστηριότητες» οι οποίες πάλι έχουν να κάνουν με ένα καθιστικό τρόπο ζωής.

Η μέση αμερικανίδα μητέρα από την άλλη πλευρά, έχει μόλις 36 λεπτά ελεύθερο χρόνο καθημερινά, δηλαδή  οι γυναίκες αυτές έχουν πολύ λίγο χρόνο να αφιερώσουν στο να πάνε  γυμναστήριο ή να εξασκηθούν γενικότερα..

Αν ανήκετε και εσείς σε μια από αυτές τις κατηγορίες, τότε τα νέα είναι πολύ καλά για εσάς.

 

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε 5 ασκήσεις που γίνονται με την καρέκλα  και μπορεί να εκτελεστούν από οποιαδήποτε πολυάσχολη μητέρα. Το πρόγραμμα αυτό πραγματικά λειτουργεί και αξίζει πραγματικά να το δοκιμάσετε!

 

 

  Η θαυματουργή δίαιτα της Δέσποινας Βανδή – Χωρίς λίπος πάνω της

Αφήστε μια απάντηση