Πώς αρέσει στο κάθε ζώδιο να περνά τις Κυριακές του;

Πώς αρέσει στο κάθε ζώδιο να περνά τις Κυριακές του

Πώς αρέσει στο κάθε ζώδιο να περνά τις Κυριακές του.

Τι απολαμβάνουν, πώς χαλαρώνουν, ποιες είναι οι αγαπημένες δραστηριότητες των ζωδίων την Κυριακή .

Το παρακάτω άρθρο γράφτηκε ύστερα από μια πολύμηνη, ηλεκτρονική έρευνα και καταγραφή προσωπικών στοιχείων που έγινε από αγγλόφωνο site η οποία κατέληξε στο ότι το πώς αρέσει στον κάθε άνθρωπο να περνάει την Κυριακή, σχετίζεται, όχι με το ζώδιο που είναι, αλλά με το ζώδιο που βρίσκεται η Σελήνη του.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Σελήνη, πέρα του ότι είναι ο συναισθηματικός δείκτης του ατόμου, δηλώνει και το πώς μπορεί να χαλαρώσει, τι του δημιουργεί άνεση και αίσθηση πληρότητας, πώς είναι στο σπίτι του, σε κανονικές συνθήκες και τι θρέφει την ψυχή του.

Ας δούμε τι έδειξαν οι έρευνες:

ΚΡΙΟΣ

Οι περισσότεροι άνθρωποι με Σελήνη στον Κριό προτιμούν να χαλαρώνουν, κάνοντας πράγματα. Αλλάζουν θέση στα έπιπλα, διορθώνουν ή επισκευάζουν διάφορα στο σπίτι, ακούν δυνατά την αγαπημένη τους μουσική, κάνουν σπορ ή παρακολουθούν αγώνες στο γήπεδο ή την τηλεόραση και πάνε βόλτες με το αυτοκίνητο ή τη μηχανή τους. Αγαπούν το φως του ήλιου, όχι την υπερβολική ζέστη όμως και τους αρέσει τα καλοκαίρια να πηγαίνουν στην παραλία. Αν έχουν παιδιά, παίζουν μαζί τους, πειράζοντάς τα και κάνοντας ανόητα αστεία και πλάκες για να τα κάνουν να γελάσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι άνθρωποι με Σελήνη στον Ταύρο προτιμούν να ξεκουραστούν και να απολαύσουν ένα πλούσιο γεύμα, χαλαρωτική μουσική ή ένα όμορφο τοπίο. Οι γυναίκες λατρεύουν να φτιάχνουν γλυκά (τα σοκολατένια κέικ αναφέρθηκαν αρκετές φορές στην έρευνα) αλλά και να φροντίζουν τον εαυτό τους. Πολλές είπαν ότι την Κυριακή βρίσκουν την ευκαιρία να χαρούν ένα αφρόλουτρο, να κάνουν μάσκες και γενικά ό,τι έχει να κάνει με την ομορφιά τους. Οι άντρες υποστήριξαν ότι αν ο καιρός είναι καλός, τους αρέσει να κάνουν τεμπέλικους περιπάτους στην εξοχή, πικ-νικ με την οικογένεια ή μπάρμπεκιου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτοί που είχαν Σελήνη στους Διδύμους είπαν ότι αγαπούν την ανάγνωση ή την περιήγηση στο διαδίκτυο. Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, το οποίο κυβερνά τις επικοινωνίες και την πληροφορία, οπότε δραστηριότητες που σχετίζονται με ενημέρωση, social media, βόλτες, συζητήσεις, γραπτά μηνύματα ή κουτσομπολιό με φίλους είναι πολύ συνηθισμένες την Κυριακή. Επίσης, τους αρέσει να παρακολουθούν τηλεόραση, να ακούν ραδιόφωνο ή να βλέπουν στο διαδίκτυο το επεισόδιο της αγαπημένης τους τηλεοπτικής σειράς που είχαν χάσει. Πιο μεγάλες ηλικίες ανέφεραν την ανάγνωση περιοδικών, εφημερίδων ή λύση κουίζ, σταυρόλεξων και ό, τι κρατά σε εγρήγορση το μυαλό τους.

  Αυτά τα 5 ζώδια είναι οι κατακτητές της κορυφής

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν είναι έκπληξη ότι το 90% με Σελήνη στον Καρκίνο αναφέρθηκε ότι του αρέσει να περνά τις Κυριακές του με την οικογένεια, αφού ο Καρκίνος σαν ζώδιο κυβερνά το σπίτι και την οικογένεια. Τους αρέσει να μαγειρεύουν αρκετά φαγητά για τους αγαπημένους τους, να φροντίζουν το σπίτι, το νοικοκυριό, να γευματίζει όλη η οικογένεια μαζί, να επισκέπτονται τους γονείς κ.λπ. Αν είναι καλοκαίρι, πρώτο στην προτίμησή τους είναι το μπάνιο στη θάλασσα! Επειδή είναι πολύ ευαίσθητοι άνθρωποι μπορούν να χαλαρώσουν μόνο όταν βρίσκονται σε οικεία περιβάλλοντα, όπως το σπίτι, το πατρικό τους και με -όσο το δυνατόν- λιγότερα άτομα.

ΛΕΩΝ

Πώς χαλαρώνει μια γάτα; Αυτή είναι η εικόνα που ανταποκρίνεται πλήρως σε όσους έχουν Σελήνη στο Λέοντα.

Το πρωί χουζουρεύουν ή παίρνουν το πρωινό τους στο κρεβάτι ή κάθονται τυλιγμένοι με την αγαπημένη τους μαλακή κουβέρτα στην πολυθρόνα ή τον καναπέ, με ένα φλιτζάνι ζεστό καφέ. Όταν ο καιρός το επιτρέπει, οι περισσότεροι απολαμβάνουν τον ήλιο στο μπαλκόνι ή τον κήπο. Σιγά-σιγά μαζεύουν την ενέργεια που χρειάζονται για τις αγαπημένες τους δραστηριότητες όπως να ετοιμάσουν ένα πλούσιο γεύμα, να ασχοληθούν με το χόμπι τους, να πάνε στον κινηματογράφο ή το θέατρο και γενικά να διασκεδάσουν και να γελάσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα ή να αφιερώσουν χρόνο για τα παιδιά τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι περισσότεροι με Σελήνη στην Παρθένο χαλαρώνουν, όταν έρχονται σε επαφή με τη φύση κι έτσι φορτίζουν τις μπαταρίες τους. Συνήθως, έχουν μια ρουτίνα την Κυριακή που τους αρέσει να ακολουθούν, που περιλαμβάνει δουλειές σπιτιού, κηπουρική, προγραμματισμό για το τι έχουν να κάνουν την ερχόμενη βδομάδα, φροντίδα κατοικίδιων ή ατόμων που έχουν την ανάγκη τους και τακτοποίηση πρακτικών θεμάτων. Όταν όλα είναι σε τάξη γύρω τους, τότε νιώθουν ανακουφισμένοι και ηρεμεί το μυαλό τους. Η Παρθένος είναι άμεσα συνδεδεμένη με την υγεία, την άσκηση, την υγιεινή και τη διατροφή, οπότε κάποιοι την Κυριακή βρίσκουν το χρόνο να κάνουν τη γυμναστική τους ή να ασχοληθούν με σχετικά θέματα του συγκεκριμένου ζωδίου.

  HAPPY BIRTHDAY GIF


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΖΥΓΟΣ

Οι άνθρωποι με τη Σελήνη στο Ζυγό χαλαρώνουν σε οποιοδήποτε όμορφο, γαλήνιο και αρμονικό περιβάλλον.

Οι γυναίκες βρίσκουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με τον καλλωπισμό τους, κάνοντας beauté, μάσκες ομορφιάς, μαλλιά, μανικιούρ – πεντικιούρ, μόνες ή με φίλες τους. Ενημερώνονται για τη μόδα και τους αρέσει να κάνουν βόλτες, βλέποντας τις βιτρίνες των καταστημάτων. Γενικά, απολαμβάνουν την επαφή με φίλους και γνωστούς, διάφορες μορφές ψυχαγωγίας με την παρέα και βέβαια επειδή ο Ζυγός κυβερνά τις σχέσεις, δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι σχεδόν όλοι όσοι έχουν Σελήνη στο συγκεκριμένο ζώδιο ανέφεραν ότι τους αρέσει να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους και να κάνουν πράγματα με το άλλο τους μισό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι άνθρωποι με τη Σελήνη στον Σκορπιό χρειάζονται χρόνο για να επεξεργαστούν τις έντονες εμπειρίες της εβδομάδας που πέρασε και να τις αφομοιώσουν, ως εκ τούτου, επιδιώκουν να περνούν κάποιες στιγμές μόνοι τους ή να βρίσκονται σε πολύ οικείο περιβάλλον, ώστε να νιώσουν προστασία και εμπιστοσύνη και να χαλαρώσουν τις άμυνες τους. Η παρέα με τους άμεσα κοντινούς τους ανθρώπους όπου οι πολλές συζητήσεις και αναλύσεις δεν είναι απαραίτητες, αφού υπάρχει βαθύτερο συναισθηματικό δέσιμο. είναι το καλύτερό τους. Για το Σκορπιό, ως ζώδιο του νερού, το να βρεθεί κάπου κοντά στο νερό είναι καταπραϋντικό και παρήγορο γι’ αυτό όσοι έχουν εκεί τη Σελήνη τους το επιδιώκουν, όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν. Επίσης, το να ακούν σιωπηλά την αγαπημένη τους μουσική-τη γλώσσα των συναισθημάτων, είναι πολύ ανακουφιστικό για την ψυχή τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτοί που έχουν Σελήνη στον Τοξότη θέλουν την Κυριακή να την περνούν με διάφορες δραστηριότητες, ώστε να γεμίζουν ενέργεια! Μικρές αποδράσεις ή ταξίδια, εξερεύνηση νέων τόπων, βόλτες για καφέ στο κέντρο της πόλης ή την εξοχή, επισκέψεις σε μια αγορά ή με φίλους στο σπίτι για να δουν ταινία ή να παίξουν επιτραπέζια είναι από τις αγαπημένες του ασχολίες. Αρκετοί κυρίως τα βράδια αναφέρθηκε ότι τους αρέσει να παρακολουθούν ντοκιμαντέρ για αρχαίους πολιτισμούς, κουλτούρες ή τη φύση, ώστε να ανοίγουν το μυαλό τους και να μαθαίνουν καινούργια πράγματα. Όλοι συμφώνησαν ότι θέλουν δίπλα τους θετικούς ανθρώπους και να περνούν καλά.

  Άση Μπήλιου: Εντάσεις, νεύρα και ξεκαθαρίσματα φέρνει η Πανσέληνος στις 29/09/2023 – Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους ανθρώπους με Σελήνη στον Αιγόκερω, η Κυριακή είναι απαραίτητη για να ξεχαστούν λίγο από τις ευθύνες τους και να ηρεμήσουν, αλλά είναι δύσκολο να παραμείνουν αδρανείς και χαλαροί όλοι την ημέρα. Μόλις αρχίσουν να ξεκουράζονται, σχεδιάζουν την επόμενη εβδομάδα, προετοιμάζουν το πρόγραμμά τους και οργανώνουν κάποια πρακτικά θέματα που πρέπει να γίνουν κι αυτό, όσο περίεργο κι αν φαίνεται, τους ανακουφίζει. Απολαμβάνουν τα απλά πράγματα, όπως περιπάτους στη φύση, ένα καλομαγειρεμένο παραδοσιακά φαγητό, επισκέψεις σε οικεία μέρη ή μουσεία και δραστηριότητες με δικούς τους ανθρώπους. Το να περνούν χρόνο με την οικογένειά τους επίσης είναι κάτι που ανέφεραν οι περισσότεροι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι άνθρωποι με Σελήνη στον Υδροχόο ανέφεραν ως επί το πλείστον ότι παίρνουν πνευματικά ερεθίσματα από δραστηριότητες, όπως το να παρακολουθούν ντοκιμαντέρ ή να διαβάζουν και αυτό τους βοηθά να στοχάζονται και να χαλαρώνουν. Επειδή είναι πολύ κοινωνικοί, οι φίλοι ή μια ομάδα που συμμετέχουν βρίσκονται επίσης ψηλά στη λίστα τους είτε για να βγουν μαζί τους είτε να κάνουν ως παρέα κάτι κι όσο πιο πολλοί, τόσο πιο καλά. Βρίσκουν επιπλέον την ευκαιρία να πάνε σε συναυλίες, διαλέξεις, λέσχες ή να παίρνουν μέρος σε οργανωμένες δραστηριότητες, κάτι που τους κάνει να νιώθουν ότι περνούν εποικοδομητικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πλειοψηφία των ανθρώπων με Σελήνη στους Ιχθύς ανέφερε ότι απολαμβάνει τον ύπνο! Η Κυριακή τους δίνει την ελευθερία να κοιμούνται όσο θέλουν, να ξυπνούν όποτε θέλουν και αν δεν τους ήταν αρκετό να… ξανακοιμηθούν. Δεν επιδιώκουν να έχουν επαφή με πολλούς ανθρώπους και προτιμούν να κάνουν πράγματα που βοηθούν το μυαλό τους να «ταξιδεύει» και να ξεφεύγει από την πραγματικότητα όπως το να παρακολουθούν ταινίες, να ακούν μουσική ή να βγαίνουν για ποτό με την παρέα τους.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οι πιο «ψαγμένοι» στρέφονται προς τον διαλογισμό ή άλλες πνευματικές δραστηριότητες απομονωμένοι από τους «θορύβους» και τις επιδράσεις των γύρω τους. Αγαπημένη δραστηριότητα της Κυριακής για πολλούς Ιχθύες είναι η βόλτα στη θάλασσα, τη λίμνη ή το ποτάμι ή οπουδήποτε είναι κοντά σε υγρό στοιχείο που είναι απόλυτα ανακουφιστική.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *