Πώς θα κάνετε την μπανιέρα να αστράφτει διώχνοντας τα άλατα -To φυσικό «απορρυπαντικό»

μπανιέρα να αστράφτει

Το μπάνιο είναι ένας χώρος που συνήθως αφήνουμε τελευταίο όταν καθαρίζουμε, γιατί το καθάρισμά του είναι μεγάλος μπελάς.

Αλλά επειδή επισκεπτόμαστε το μπάνιο μας κατά μέσο όρο πάνω από 6-7 φορές την ημέρα, είναι σημαντικό να είναι καθαρό. Και ιδίως όταν δεν μένουμε μόνοι μας στο σπίτι.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η συχνότητα καθαρίσματος εξαρτάται και από το πλήθος των ατόμων που βρίσκονται στο σπίτι. Σαφώς όσα περισσότερα άτομα χρησιμοποιούν το μπάνιο, τόσο περισσότερο λερώνεται και τόσο συχνότερος πρέπει να είναι ο καθαρισμός του.

Ερευνες που αφορούν τα οικιακά βακτήρια έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως το μπάνιο είναι ο πιο βρώμικος χώρος του σπιτιού.

Και ιδίως μέσα στην μπανιέρα συγκεντρώνονται πολλά βακτήρια, επειδή είναι ένα μέρος του μπάνιου που καθαρίζεται πιο δύσκολα και «κρατάει» αρκετή υγρασία.

Για να καθαρίσετε την μπανιέρα σας λοιπόν και να την κάνετε να αστράφτει μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τρία υλικά και να δημιουργήσετε το δικό σας απορρυπαντικό.

μπανιέρα

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι τα παρακάτω:


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

1. Μαγειρική σόδα

2. Σαπούνι για τα πιάτα

3. Αιθέριο έλαιο της επιλογής σας

Υπενθύμιση: Αυτό το συγκεκριμένο κόλπο αφορά μόνο για τις κλασικές επιφάνειες από σμάλτο (enamel) για τις μπανιέρες. Υπάρχει μια ποικιλία από διαφορετικά υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή στις μπανιέρες, όπως χυτοσίδηρος και ίνες γυαλιού, για παράδειγμα, τα οποία τείνουν να είναι πιο ευαίσθητο από το σμάλτο. Βεβαιωθείτε ότι η μπανιέρα σας είναι από σμάλτο, προτού προχωρήσετε.

  Με Τσιμεντόλιθους και ελάχιστα υλικά, μεταμορφώνει την αυλή του σε έναν επίγειο Παράδεισο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *