Μόλις μάθετε γιατί ξαπλώνει με μια φλούδα μπανάνας στο μέτωπο της,θα το δοκιμάσετε σίγουρα

φλούδα μπανάνας

Μόλις μάθετε γιατί ξαπλώνει με μια φλούδα μπανάνας στο μέτωπο της,θα το δοκιμάσετε σίγουρα

Ημικρανίες είναι πολύ επώδυνες και συχνά συνοδεύεται από συμπτώματα όπως ναυτία, έμετος και ακραία ευαισθησία στο φως και τον ήχο. Η αιτία της ημικρανίας είναι ακόμη σε μεγάλο βαθμό άγνωστη και τα σημεία ενεργοποίησης,ποικίλουν από ασθενή σε ασθενή.Οι ορμονικές αλλαγές, το άγχος, η αντανάκλαση του ηλίου ή μια αλλαγή στη βαρομετρική πίεση κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας μπορεί να προκαλέσουν έντονους πονοκεφάλους.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

πονοκεφαλος

Εάν πάσχετε από ημικρανίες, μπορείτε  να δοκιμάσετε μερικές  από τις παρακάτω εκπληκτικές φυσικές θεραπείες

 1.Vicks

Ο διάσημος blogger Alisson Jacobson λέει ότι η εφαρμογή VapoRub στους κροτάφους κατά τη διάρκεια μιας ημικρανίας μπορεί να μειώσει τον πόνο και την πίεση πολύ γρήγορα. Σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο Τόμας Τζέφερσον, ένα τζελ μενθόλης παρόμοιο με το Vicks μείωσε την πίεση από ημικρανίες μετά από μερικές ώρες. Το αιθέριο έλαιο μέντας έχει  παρόμοιο αποτέλεσμα. Ένα μείγμα από αιθέριο έλαιο μέντας και νερό ή λάδι καρύδας που εφαρμόζεται στο μέτωπο μπορεί να ανακουφίσει τον πόνο της ημικρανίας μέσα σε μία ώρα

2.Κομπρέσα από πάγο και φλούδα μπανάνας

Ο πάγος τυλιγμένος σε φλούδα  μπανάνας είναι μια κρύα κομπρέσα πλούσια σε κάλιο, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να ανακουφίσετε τον πόνο που προκαλείται από ημικρανίες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εφαρμόσετε μια κρύα κομπρέσα στο λαιμό και το κεφάλι σας και θα μειώσει τον πόνο πολύ γρήγορα

3.Ελαιόλαδο

Σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθη από το Divisions of Adolescent Medicine in Providence, RI, το ελαιόλαδο και τα ιχθυέλαια μπορούν να μειώσουν αποτελεσματικά τη συχνότητα, την ένταση και τη διάρκεια των επαναλαμβανόμενων ημικρανιών σε εφήβους. Ο λόγος πίσω από αυτό έγκειται στο γεγονός ότι και τα δύο έλαια περιέχουν μεγάλες ποσότητες ωμέγα-3, πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία είναι δομικά στοιχεία για τις ορμόνες που ρυθμίζουν την πήξη του αίματος, τη συστολή και τη χαλάρωση των αρτηριακών τοιχωμάτων.

  Σπιτικό ρόφημα που καίει το λίπος της κοιλιάς ενώ κοιμάστε

 4.Λεβάντα


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μόνο δύο σταγόνες λεβάντα σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό μπορεί να είναι αρκετές για να απαλύνουν τις ημικρανίες σας. Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στην Ευρωπαϊκή Neurology, η εισπνοή αιθέριου ελαίου λεβάντας για 15 λεπτά μπορεί να μειώσει τον πόνο που προκαλείται από ημικρανίες, να μειώσει το άγχος σας και την αρτηριακή σας πίεση και μπορεί επίσης να σταθεροποιήσει τη διάθεσή σας.

5.Λιναρόσπορος

Ο λιναρόσπορος συγκαταλέγεται στα superfoods και χρησιμοποιείται από την εποχή των αρχαίων Αιγυπτίων για τη θεραπεία της δυσκοιλιότητας, εξάψεις και πόνο στο στήθος. Ο λιναρόσπορος είναι πλούσιος σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και φυτικές ίνες, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την εγκεφαλική λειτουργία και να μειώσουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων. Μπορείτε να προσθέσετε τους σπόρους στα smoothies σας.Η τακτική κατανάλωση λιναρόσπορου θα μειώσει τη συχνότητα των ημικρανιών.

6.Μέλι

Το Ίδρυμα Foundation of Advancement in Cancer Therapy (FACT),βρήκε ότι η κατανάλωση μόλις 2 κουταλιών του γλυκού μέλι κάθε μέρα, μπορεί να αποτρέψει τις ημικρανίες και τα συμπτώματά τους.Το μέλι απορροφάται άμεσα στην κυκλοφορία του αίματος και καταπραΰνει το βλεννογόνο του στομάχου, καθιστώντας το ιδανικό για την εξάλειψη των συμπτωμάτων της ημικρανίας, όπως η ναυτία.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

 7.Φυστικοβούτυρο και τζίντζερ

Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά η Peas Health συνιστά την εφαρμογή μιας πάστας φυστικοβούτυρο και τζίντζερ απευθείας στους κροτάφους σας, σε περίπτωση επίθεσης ημικρανίας. Οι άνθρωποι που υποφέρουν από ημικρανίες συχνά υποφέρουν επίσης από έλλειψη μαγνησίου, και σύμφωνα με το Defy Medical, η αργινίνη που περιέχεται στο φυστικοβούτυρο είναι ένας πρόδρομος του νιτρικού οξειδίου, το οποίο μπορεί να διαστείλλει τα αιμοφόρα αγγεία σας και να απελευθερώσει την πίεση.

  Ποιες σημαντικές βιταμίνες θα σας σώσουν καθώς μεγαλώνετε

8.Τεντώστε τον λαιμό σας

Το τέντωμα του λαιμού σας κάθε μέρα για 20 λεπτά μπορεί να αποτρέψει και να ανακουφίσει από πονοκεφάλους και ημικρανίες. Μετακινήστε το πηγούνι σας προς τα εμπρός, προς τα πάνω και προς κάθε ώμο, κρατώντας για 5 δευτερόλεπτα σε κάθε θέση.

http://keepyourbody.com/when-i-found-out-why-she-lay-down-with-a-banana-peel-on-her-forehead-i-had-to-try/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *