Διαλέξτε έναν ήλιο και λάβετε ένα μήνυμα σοφίας για το κοντινό μέλλον

Διαλέξτε έναν ήλιο και λάβετε ένα μήνυμα σοφίας για το κοντινό μέλλον

 

Διαλέξτε έναν ήλιο και λάβετε ένα μήνυμα σοφίας για το κοντινό μέλλον

Πάρτε μερικά δευτερόλεπτα, κοιτάξτε την εικόνα, κλείστε τα μάτια σας και επιλέξτε τον ήλιο που σας ελκύει περισσότερο.

 

Πρώτος ήλιος

Μερικές φορές, το μεγάλο όνειρο σας κοιμάται γαλήνια στην συνείδηση σας ώστε να δώσετε προσοχή στα απλά καθήκοντα της ζωής. Αναρωτηθείτε γιατί τα λουλούδια μαραίνονται πριν ξανά ανθίσουν.

Τα νεκρά φύλλα απορρίπτονται πλημμυρίζοντας την γη και τότε αφήνονται στην φύση. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την επιτυχία.

Όταν δεν έχετε την προσοχή σας στον στόχο και απομακρύνεστε από αυτόν, θα είστε πιο διαθέσιμοι στον ερχομό της επιτυχίας.

Όταν ασχολείστε με τα καθημερινά πράγματα με συλλογισμένο τρόπο, καθαρίζετε την ενέργεια σας ώστε να μπορείτε να βιώνετε στιγμές «εύρηκα» που θα σας φέρνουν πιο κοντά σε αυτό που αναζητάτε.

 

Δεύτερος ήλιος

Πρόκειται για ένα ζήτημα εξέλιξης και μετασχηματισμού μέσω της κοινωνικοποίησης με άλλους ανθρώπους. Μερικοί άνθρωποι εμφανίζονται στην ζωή σας για να σας οδηγήσουν στο επόμενο επίπεδο επίγνωσης και αυθεντικότητας.

Είναι μια αμοιβαία εμπειρία, αν και τα αποτελέσματα ποικίλλουν ανάλογα με το άτομο. Γνωρίζετε αυτούς τους ανθρώπους και αυτοί έλκονται από εσάς αν και μερικές φορές στην αρχή μπορεί να αισθάνεστε αποστροφή γι αυτούς.

Οι ώριμες ψυχές μπορούν να είναι φίλοι για μια ζωή ή για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Ανεξάρτητα από αυτό, θα σας αλλάξουν με έναν τρόπο που δεν θα μπορείτε να καταλάβετε τώρα.

Δώστε προσοχή σε αυτούς τους ανθρώπους. Είναι τα πιο σπουδαία δώρα σας.

 

Διαλέξτε έναν ήλιο και λάβετε ένα μήνυμα σοφίας για το κοντινό μέλλον

 

  Ενα απίστευτο πείραμα με αλάτι! (video)

Τρίτος ήλιος

Μπορεί να μην θεωρείστε δημιουργικοί, αλλά κάθε μέρα δημιουργείτε την πραγματικότητα σας μέσω των σκέψεων, των συναισθημάτων, των πεποιθήσεων, των προθέσεων και των πράξεων σας.

Η νοημοσύνη σας προωθεί την εμπνευσμένη σκέψη σας και την διαισθητική ηγεσία σας. Ξέρετε πώς να εκφράσετε την ατομικότητα σας.

Προς το παρόν, είστε τόσο ευθυγραμμισμένοι με το σύμπαν που μπορείτε να κάνετε θαύματα.

Όταν αρχίζετε να βλέπετε την ζωή σας ως τέχνη που δημιουργείτε μόνοι σας, αρχίζετε να βιώνετε μόνο όμορφα και σημαντικά πράγματα. Ετοιμαστείτε, επειδή μπορεί να εκπλαγείτε!

 

Μετάφραση, επιμέλεια: L.C

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *