Η ζωή χαμογελά στην 31χρονη μητέρα που πάλεψε με τον καρκίνο

31χρονη μητέρα που πάλεψε με τον καρκίνο

Άγνωστοι βοήθησαν να συγκεντρωθούν λεφτά προκειμένου να πληρώσει τα ιατρικά της έξοδα.

Η φωτογραφία της Sarah Whitney να θηλάζει τον νεογέννητο γιο της από το εναπομείναν στήθος της- είχε υποβληθεί σε μαστεκτομή λόγω καρκίνου του μαστού- είχε προκαλέσει ρίγη συγκίνησης τον περασμένο Απρίλιο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η 31χρονη, μητέρα τριών παιδιών, είχε κατακλυστεί από συναισθήματα καθώς ο μικροσκοπικός Kal- El έβαζε τα χείλη του στο στήθος της για να θηλάσει.

Η νεαρή γυναίκα είχε υποβληθεί σε μαστεκτομή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και στη συνέχεια είχε κάνει και χημειοθεραπεία.

Σε όλη τη διάρκεια της προσωπικής της περιπέτειας η μεγαλύτερη έγνοια της ήταν να γεννηθεί καλά το μωρό της. Στις 36 εβδομάδες της κύησης είχε έρθει η ώρα ο γιος της να αντικρίσει τον κόσμο.

Η ζωή χαμογελά στην 31χρονη μητέρα που πάλεψε με τον καρκίνο

Με τη ζωή να της χαμογελά, η Sarah είχε εντούτοις να αντιμετωπίσει ένα άλλο σοβαρό πρόβλημα: τους λογαριασμούς που την κυνηγούσαν με τα πολλά ιατρικά της έξοδα.

Και εδώ μπαίνει η καλοσύνη των ξένων που μέσω λογαριασμού στο GoFundMe έχουν μέχρι στιγμής συγκεντρώσει 8.000 δολάρια για να τη βοηθήσουν να ανταπεξέλθει στις οικονομικές δυσκολίες.

Πέρα από χρήματα, άλλες μαμάδες έχουν προσφέρει και το ίδιο το γάλα τους στον μικρό Kal-El καθώς η Sarah αναγκάστηκε να σταματήσει τον θηλασμό δύο εβδομάδες ύστερα από τη γέννησή του για να συνεχίσει ακτινοβολίες και χημειοθεραπείες.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

«Είκοσι επτά γυναίκες πρόσφεραν το γάλα τους για να τραφεί ο γιος μου. Και είναι καταπληκτικός. Όλο λέω πως ο θεός πρέπει να ξέρει πόσο πολύ θέλω το μωρό να πίνει μητρικό γάλα γιατί ο μικρός δεν έχει κανένα πρόβλημα, πίνει το γάλα από όλες», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της.

Η ζωή χαμογελά στην 31χρονη μητέρα που πάλεψε με τον καρκίνο

Ο Kal-El είναι σήμερα έξι μηνών και η Sarah αναρρώνει στο σπίτι της.

Αφήστε μια απάντηση