Τι χρώμα εκπέμπει η προσωπικότητά σου; Κάνε το τεστ…

Τι χρώμα εκπέμπει η προσωπικότητά σου

Ποιο χρώμα πιστεύεις πως αντιπροσωπεύει καλύτερα το χαρακτήρα σου; 

Είσαι του κόκκινου της φωτιάς ή περισσότερου του μπλε της θάλασσας; Μην βιαστείς να απαντήσεις με βάση τα αγαπημένα σου outfits ή το κατακόκκινο κραγιόν σου.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η «χρωματολογία» της προσωπικότητας είναι πολύ πιο σύνθετη από μια απλή απόχρωση και περιγράφει με πολύ γλαφυρό τρόπο τη στάση ζωής σου, τα χαρακτηριστικά που αναζητάς στο σύντροφό σου και όσα λατρεύεις ή μισείς να κάνεις!

Απάντησε στις ερωτήσεις που ακολουθούν και σημείωσε ποια από τις απαντήσεις έδωσες περισσότερες φορές.  Μην το πολυσκεφτείς! Δώσε την απάντηση που «ανάβει» πρώτη στο μυαλό σου.

Αφού απαντήσεις σε όλες, διάβασε τι χρώμα έχει η προσωπικότητά σου και τι σημαίνει αυτό για το χαρακτήρα σου!

1. Ποιο θα ήταν για εσένα το ιδανικό Σαββατοκύριακο;

Παρά 5′ από πλαγιά, scuba diving, πεζοπορία ή οποιοδήποτε άλλο extreme sport
Φυσικά πάρτι μέχρι το πρωί
Φαγητό στο σπίτι με φίλους
Μια μέρα χωρίς υποχρεώσεις με τον αγαπημένο σου ή την κολλητή σου
Ένα ρομαντικό διήμερο κάπου (όσο πιο μακριά γίνεται).

2. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να βοηθήσεις τους γύρω σου;

Να είσαι ενεργό μέλος κάποιας ακτιβιστικής οργάνωσης ή να συμμετέχεις σε εθελοντικά προγράμματα
Με τη δουλειά σου στην καθημερινότητα, να εμπνέεις τους γύρω σου να γίνονται καλύτεροι άνθρωποι
Φροντίζοντας τα αγαπημένα σου πρόσωπα, φίλους και γνωστούς και βοηθώντας όποτε μπορείς
Με επίκεντρο φυσικά πάντα την οικογένεια που είναι η βάση της ανθρώπινης σχέσης
Κάνοντας όσο περισσότερα ταξίδια μπορείς, για να γνωρίζεις νέους ανθρώπους και πολιτισμούς

3. Πηγαίνεις ταξίδι με παρέα και είσαι η οδηγός. Τι κάνεις;

Ποιος είδε το Σουμάχερ και δεν τον φοβήθηκε. Σου αρέσει η ταχύτητα τρελά. Άλλωστε θέλεις να φτάσεις στον προορισμό σου όσο πιο γρήγορα γίνεται για να μην χάνεις χρόνο.
Έχεις φροντίσει για τη μουσική στο αυτοκίνητο, ενώ ακόμη κι όταν δεν τραγουδάς, κάτι θα κάνεις για να διασκεδάσεις την παρέα (ίσως και να “δειχθείς” λιγάκι)
Ρωτάς συνέχεια αν είναι όλοι καλά και έχεις φροντίσει να διασκεδάσουν το ταξίδι, έχοντας και καμιά καραμέλα για τη ναυτία σε περίπτωση που χρειαστεί.
Γίνεσαι έξαλλη με όποιον δεν φοράει τη ζώνη του, βγάζει το κεφάλι έξω από το παράθυρο και ακολουθείς πιστά τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Μότο σου: Φτάσε αργά και με ασφάλεια.
Απολαμβάνεις τη διαδρομή περισσότερο ίσως και από τον προορισμό. Επιμένεις να κάνετε δύο με τρεις στάσεις για να απολαύσετε το τοπίο, να πιείτε έναν καφέ. Θα μπορούσες άλλωστε να είσαι σε roadtrip όλη μέρα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

4. Μια φίλη σου έχει σοβαρό πρόβλημα με τη σχέση της και ζητά τη βοήθειά σου. Τι κάνεις;

Προσπαθείς να δεις αν υπάρχει ακόμη πάθος ανάμεσά τους. Αν ναι, τότε της εξηγείς πως οι παθιασμένες σχέσεις έχουν τα up και τα down τους, όμως αξίζουν τον κόπο να τους δώσεις μια ευκαιρία.
Συνήθως η συμβουλή σου είναι μία. Αν σε παιδεύει και δεν περνάς καλά, χώρισέ τον. Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπώρησε!
Μπορείς να κάτσεις στο τηλέφωνο ή την καφετέρια να την ακούς με τις ώρες. Προσπαθείς να δώσεις συμβουλές, όμως πάντα ο στόχος είναι να την παρηγορήσεις και να την κάνεις να νιώσει καλύτερα.
Αν η σχέση είναι μακροχρόνια, προσπαθείς να της δείξεις πως σχέσεις που κρατούν χρόνια δεν διαλύονται σε μια στιγμή. Αν πάλι η σχέση είναι φρέσκια και εφήμερη, της εξηγείς πως δεν είναι άντρας να εμπιστευτείς για μελλοντικό σύζυγο.
Της λες πως πρέπει να ζήσει το ταξίδι. Οι σχέσεις τα έχουν αυτά και αν δεν περάσουν από τα δύσκολα δεν θα φτάσουν ποτέ στην Ιθάκη.

  Καλημέρα και καλή βδομαδα!

5. Πρέπει να επιλέξεις εσώρουχα για ένα ρομαντικό βράδυ με τον αγαπημένο σου

Θέλει και ρώτημα; Κόκκινα και αποκαλυπτικά. Είναι το χρώμα που τραβάει άλλωστε περισσότερο το ανδρικό μάτι.
Δεν είσαι του κλασικού, ούτε του προκλητικού. Δεν θέλεις όμως να περάσεις με τίποτα απαρατήρητη. Μαύρα εσώρουχα με πορτοκαλί πινελιές ίσως;
Σου αρέσουν τα παστέλ και τα φωτεινά χρώματα. Πριν καν το σκεφτείς θα κρατάς ένα σετ σε ώχρα ή λεμονί αποχρώσεις.
Δεν έχεις σκοπό να τον κάνεις να σε θελήσει με τέτοιους τρόπους. Άνετα, κόσμια και όχι προκλητικά εσώρουχα είναι πάντα η επιλογή σου. Πιθανότατα θα διαλέξεις βεραμάν αποχρώσεις.
Το νέο μαύρο για εσένα είναι το μπλε μαρίν ή γαλάζιες αποχρώσεις που σε κάνουν να γαληνεύεις και να ταξιδεύεις. Πολύ σημαντικό για εσένα στην προσωπική σου ζωή.

6. Τα πιο σημαντικά προσόντα ενός άνδρα σε μια σχέση:

Να έχει πάθος, να του αρέσει η γυμναστική και να μην βαριέται να βγει από το σπίτι
Να είναι συγκαταβατικός, να υποστηρίζει την ανάγκη σου για κοινωνικότητα και να έχετε κοινό χιούμορ
Να σέβεται και να αγαπά τις φίλες σου, να είναι αισιόδοξος και όχι γκρινιάρης και να ξέρει να σε υποστηρίζει συναισθηματικά όταν χρειαστεί.
Να είναι πετυχημένος, να θέλει να κάνει οικογένεια και να τα πηγαίνει καλά με τους δικούς σου
Να του αρέσουν τα ταξίδια, να είναι ονειροπόλος και ρομαντικός και να δείχνει κατανόηση

7. Ποιο ήταν το αγαπημένο σου μάθημα στο σχολείο;

Ε, όταν δεν ήσουν καθισμένη στο θρανίο, ήσουν ευτυχισμένη. Για να μην πούμε η εκδρομή, ας πούμε η γυμναστική.
Μάλλον δεν είχες αγαπημένο, αφού το μόνο που σε ενδιέφερε είναι να είσαι καλή σε όλα τα μαθήματα και να το αποδεικνύεις κάθε φορά που έβρισκες ευκαιρία στον πίνακα.
Ως απόλυτα θετικό άτομο, σου άρεσε πάντα πολύ η φυσική και η βιολογία. Μαθήματα που σε βοηθούσαν να καταλάβεις πως λειτουργεί ο κόσμος γύρω σου.
Πάντα σε γοήτευε η ιστορία. Άλλωστε ακόμη θέλεις να διαβάζεις ιστορικά βιβλία.
Λογοτεχνία. Όπως τρελαίνεσαι για ταξίδια, έτσι δεν συγκρίνεις με τίποτα αυτό το νοητικό ταξίδι μέσα από ωραία μυθιστορήματα.

  Ανθοδέσμες gif για χρόνια πολλά.......giortazo.gr

αποτελέσματα

Περισσότερα Α

Lady In Red
Είσαι άτομο που δεν αντέχει τη ρουτίνα, θέλει ένταση και δράση στη ζωή του και αν δεν υπάρχει φυσικά, θα την προκαλέσει. Το αίμα που βράζει μέσα σου μπορεί να σε οδηγήσει σε ακρότητες, όπως φέτος το καλοκαίρι που ήθελες να κάνεις βουτιά από έναν βράχο 20 μέτρων ή τότε που ήθελες δοκιμάσεις τα όρια του αυτοκινήτου σου και έπιασε τα 180χλμ/ώρα σε επαρχιακό δρόμο.

Έχεις ανάγκη από έναν σύντροφο που θα σου προσφέρει αυτή την ένταση, είτε αυτό είναι στο κρεβάτι, είτε στην καθημερινότητά σου, προτείνοντάς σου συνεχώς νέα πράγματα που θα σπάσουν τη ρουτίνα.

Δεν σου ταιριάζουν τα τετριμμένα επαγγέλματα και χρειάζεσαι να ασχολείσαι με νεά projects, καινοτόμες ιδέες και φρέσκες ιδέες. Σου αρέσει πάντα να έχεις την αίσθηση πως κινείσαι προς τα εμπρός.

Αγαπημένο χρώμα: ΚΟΚΚΙΝΟ

Περισσότερα Β

Miss orange juice
Φωτεινή προσωπικότητα που θέλει να ζει τη ζωή στο έπακρο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα την βάλει και σε κίνδυνο ή θα υποκύψει στα πάθη της. Πιστεύεις πως απορροφάς τα καλύτερα της ζωής μέσα από την επαφή σου με τους άλλους και γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικές οι κοινωνικές σου επαφές.

Θέλεις και είσαι η θετική, αισιόδοξη πλευρά της ζωής και μπορείς να την εμπνεύσεις στους γύρω σου. Ήσουν η πρώτη που έφτιαξε facebook από την παρέα και η πρώτη που το… “βαρέθηκε” όταν βγήκε το instagram!

Ο σύντροφός σου πρέπει να είναι κάποιος που κατά κάποιο τρόπο σε θαυμάζει και επικροτεί την προσωπικότητά σου. Δεν μπορείς να είσαι μαζί με κάποιον μίζερο, που βαριέται να σε ακολουθεί στις κοινωνικές σου υποχρεώσεις και που δεν πιάνει το ιδιαίτερο και ξεχωριστό χιούμορ σου, για το οποίο και είσαι εξαιρετικά περήφανη.

Ιδανική δουλειά για εσένα θα ήταν κάτι που θα συμπεριελάμβανε την κοινωνική προσφορά, χωρίς όμως να πρέπει να μπλέξεις με όλες αυτές τις φιλανθρωπικές οργανώσεις που σου χαλάνε όλο το fun να προσφέρεις σαν άτομο και να βοηθήσεις χωρίς αστερίσκους και εμπόδια.

Αγαπημένο χρώμα: ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Περισσότερα C

Yellow Queen
Είσαι η χαρά της ζωής. Έχεις την ικανότητα να προκαλείς χαμόγελα αισιοδοξίας και χαράς σε όποιον βρίσκεται δίπλα σου. Γι’ αυτό και θα είσαι πάντα εκείνη που θα οργανώσει ένα super dupper party για τους δεκάδες φίλους σου. Άλλωστε δεν υπάρχει τίποτα πιο ευχάριστο για εσένα από το να περνάς χρόνο με τους φίλους σου.

Δείτε επίσης:  Ένα αξιοπερίεργο κόλπο με το δεξί σας πόδι..Δοκιμάστε το!!
Ο σύντροφός σου πρέπει να είναι και το φιλαράκι σου. Κάποιος για τον οποίο θα φροντίζεις και θα νοιάζεσαι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχεις απόλυτη ανάγκη να σε καταλαβαίνει και να βλέπεις στα μάτια του πως σε θαυμάζει και σε αναγνωρίζει.

  🌹🌹🌹Happy Women's Day!

Ιδανικά θα ήθελες να δουλεύεις για τους φίλους σου. Πάντα παίρνεις ενέργεια από την προσφορά και τη βοήθεια προς εκείνους και συχνά, όταν η δουλειά πρέπει να γίνει μόνο για εσένα σε κάνει να βαριέσαι και να ατονείς. Θα μπορούσες να είσαι ιδιοκτήτρια μιας καφετέριας ή εστιατορίου για να προσφέρεις και να υποδέχεσαι τους φίλους σου.

Αγαπημένο χρώμα: ΚΙΤΡΙΝΟ


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Περισσότερα D

The oak tree…
Η επαφή σου με τη φύση και τη… γη είναι εκπληκτική. Αυτό υποδηλώνει άτομο που πατάει γερά στα πόδια του, τρέφει τεράστια εκτίμηση για την οικογένεια, την παράδοση και την ιστορία του.

Πολλές φορές φαίνεσαι συντηρητική, απλά γιατί θα διαλέξεις πάντα την πιο ασφαλή λύση, δεν θα κάνεις τίποτα παρακινδυνευμένο και θα κάνεις τα πάντα “by the book”! Οι φιλίες σου είναι σταθερές και μακροχρόνιες και είσαι πάντα η σταθερή αξία στην οποία θα στραφούν όλοι σε μια δύσκολη στιγμή.

Ο σύντροφός σου είναι πάντα εν δυνάμει σύζυγος, με την έννοια πως σιχαίνεσαι τις εφήμερες σχέσεις, δεν θα έκανες ποτέ κάτι παρορμητικό και αναζητάς πάντα αυτά τα στοιχεία στο χαρακτήρα ενός άντρα που δείχνουν πως θα ήθελε να αποκτήσει οικογένεια.

Η δουλειά που σου ταιριάζει είναι σίγουρα ιστορικός ή αρχαιολόγος. Αν δηλαδή δεν επιλέξεις να μείνεις σπίτι για να φροντίσεις σωστά την οικογένειά σου και να αφιερώσεις όλο σου το είναι σε αυτή.

Αγαπημένο χρώμα: ΠΡΑΣΙΝΟ

Περισσότερα E

Blue Ivy
Ρομαντική και ονειροπόλα. Μπορεί κανείς να σε περιγράψει με δύο λέξεις. Θέλεις να χαθείς στο ταξίδι της αναζήτησης, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είσαι εκτός τόπου και χρόνου.

Έχεις ανάγκη από ταξίδια (πραγματικά ή νοητικά) για να ανακαλύψεις το πραγματικό νόημα της ζωής και να πάρεις απαντήσεις στις βασικές αναζητήσεις της. Έχεις την τάση να ψάχνεις και να κατανοείς τους πάντες γύρω σου, χωρίς να τους κρίνεις, όπως θέλεις απεγνωσμένα να σε καταλαβαίνουν.

Ο τέλειος σύντροφος είναι αυτός που μπορεί να σε βοηθήσει να λύσεις κάποια μυστήρια της ζωής. Του αρέσουν τα ταξίδια και έχει πολλές γνώσεις για τα… μυστήρια της ζωής που σε γοητεύουν.

Αν δεν είχες γεννηθεί σήμερα, θα ήθελες σίγουρα να είσαι ο Χριστόφορε Κολόμβος. Εξερευνητής νέων κόσμων, συνέχεια σε ένα ταξίδι. Μπορεί να γινόσουν καλή ξεναγός ή και έμπορος για να μπορείς να ταξιδεύεις ακόμη και με τη δουλειά σου.

Αγαπημένο χρώμα: ΜΠΛΕ

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *