Κυκλοφόρησαν «σκουφάκια» μύτης για το κρύο και αναμένεται να κάνουν θραύση

Κυκλοφόρησαν «σκουφάκια» μύτης

Οι απανταχού κρυουλιάρηδες για περάστε, για περάστε!

Μιας και οι ημέρες που διανύουμε έχουν αρκετό κρύο και βροχές, είναι μια καλή στιγμή να αναφερθώ σε αυτό το κάτι που μόνο εκείνος που θέλει συνεχώς ζέστη, θα εκτιμήσει.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ανήκω σε αυτή την κατηγορία, προφανώς. Διότι εγώ και το κρύο, δρόμοι αντίθετοι.

Τη θέλω τη ζεστούλα μου, παιδιά. Τη θέλω τη σόμπα να καίει ολημερίς και οληνυκτίς. Δεν συμβαίνει βέβαια αυτό για ευνόητους λόγους, αλλά καταλάβαινετε που θέλω να καταλήξω.

«σκουφάκια» μύτης

Όπως καταλαβαίνετε επίσης, ότι κυκλοφορώ με όσα περισσότερα ρούχα γίνεται. Σε αντίθετη περίπτωση μπορώ να γκρινιάζω επί ώρες για το πόσο κρυώνω.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ξέρω ότι δεν είμαι μόνο εγώ έτσι, υπάρχουν πολλοί εκεί έξω και γι’αυτόν ακριβώς τον λόγο κάποιοι αποφάσισαν να το πάνε ένα βήμα παραπέρα.

«σκουφάκια» μύτης

Αναφέρομαι στην εταιρεία The Nosewarmer Company, η οποία έχει πετάξει στην αγορά «σκουφάκια» για τη μύτη, απαραίτητα για τον χειμώνα.

Διότι όλα τ’άλλα τα καλύπτουμε, τη μύτη όμως; Η οποία είναι και η πηγή του κακού όταν αρρωσταίνουμε, ακριβώς επειδή την αφήνουμε ακάλυπτη.

«σκουφάκια» μύτης

Μάλιστα, επειδή μιλάμε και για μόδα εδώ πέρα, τα …πλεκτά σκουφάκια έχουν βγει σε διάφορες αποχρώσεις για να μπορούν να συνδυαστούν κιόλας. Εννοείται πως στο εξωτερικό πωλούνται σαν τρελά και η εταιρεία από αυτή την ιδέα κάνει χρυσές δουλειές.

Άλλο που όσοι το φοράνε μοιάζουν σαν όρνιθες. Εντάξει δεν μας αρέσει το κρύο, αλλά όχι κι έτσι.. Καλύτερα να γίνεται κόκκινη και παγωμένη η μύτη, παρά να κυκλοφορούμε έξω με αυτά:


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

«σκουφάκια» μύτης

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *