Καταπληκτικό! Πώς να θεραπεύσετε διάφορες ασθένειες χρησιμοποιώντας ένα …αλουμινόχαρτο

αλουμινόχαρτο

Καταπληκτικό! Πώς να θεραπεύσετε διάφορες ασθένειες χρησιμοποιώντας ένα …αλουμινόχαρτο

Αποδείχθηκε ότι το φύλλο αλουμινόχαρτου  είναι κατάλληλο όχι μόνο για το μαγείρεμα στο φούρνο , αλλά είναι επίσης καλό για τη θεραπεία ασθενειών.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Εάν ταλαιπωρείστε από πόνους στον αυχένα, την πλάτη, τους ώμους, τα γόνατα, ή έχετε πόνο στην φτέρνα, μπορείτε να βάλετε αλουμινόχαρτο στην επώδυνη τοποθεσία μετά από λίγο, ο πόνος θα εξαφανιστεί.

Το θέμα είναι ότι τα βιολογικά μονοπάτια που περνούν μέσα από το σώμα μας σε βιολογικά ενεργά σημεία, αντανακλούν και θα επιστρέψουν πίσω στο μεσημβρινό, όπου είναι ο τόπος προέλευσης.

Έχει πολύ ευεργετική επίδραση στο νοσούν όργανο, με την οποία αυτό μεσημβρινό είναι συνδεδεμένο. Με αυτόν τον τρόπο, τα προβλήματα αφαιρούνται εύκολα, και ο πόνος

Αυτός ο ενδιαφέρον τρόπος θεραπείας κάνουν από καιρό  θεραπευτές στην κινεζική και ρωσική ιατρική, και περιγράφεται στα έργα του ψυχοθεραπευτή Βίλχελμ Ράιχ, ένας μαθητής του Freud.

Πώς να θεραπεύσετε χρησιμοποιώντας ένα αλουμινόχαρτο;
Πάρτε ένα συνηθισμένο φύλλο αλουμινίου, τοποθετήστε το στην επώδυνη θέση και να το τοποθετήσουμε σταθερά (π.χ., με ένα μαντίλι).


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η θεραπεία με το φύλλο εφαρμόζεται σε όλα τα είδη του πόνου: στο λαιμό (ΑΥΧΕΝΑΣ), την πλάτη, τα χέρια, τα πόδια, τις αρθρώσεις, ισχιαλγία, rheuma αρθρίτιδα, φτέρνα δρομέας, οι αποθέσεις αλάτων .

Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε επίσης να θεραπεύσετε μια μετεγχειρητική ουλή στο χώρο της χειρουργικής τομής. Αυτό έδειξε καλά αποτελέσματα στη θεραπεία της ουρικής αρθρίτιδας

Τυλίξτε το μεγάλο δάχτυλο σε ένα φύλλο και να το σταθεροποιουμε με έναν επίδεσμο.

Κινέζοι θεραπευτές, προτείνουμε την εφαρμογή της θεραπείας με αλουμινόχαρτο κατά τη διάρκεια των 10-12 ημερών.

  Αγάπη μου χρόνια σου Πολλά!

Κάθε μέρα, τυλίξτε το αλουμινόχαρτο στην επώδυνη τόπου και να κρατήσει όλη την ημέρα ή τη νύχτα. Στη συνέχεια, κάνετε ένα διάλειμμα για 1-2 εβδομάδες και, αν είναι απαραίτητο,και επαναλάβετε τη θεραπεία.

Το φύλλο έχει μια ισχυρό αντι-φλεγμονώδη δράση. Με τη βοήθειά του μπορείτε να αντιμετωπίσει με επιτυχία το κοινό κρυολόγημα.

Θα πρέπει να τυλίξετε τα πόδια σας με 5-7 στρώματα, και ανάμεσα σε κάθε στρώση βάλει λίγο χαρτί ή βαμβακερό ύφασμα. Κρατήστε την κομπρέσα για περίπου μία ώρα.

Στη συνέχεια, αφαιρέστε το και βάλτε το πάλι μετά από δύο ώρες, για άλλη μία ώρα. Στη συνέχεια, και πάλι να κάνετε ένα διάλειμμα και να θέσει την κομπρέσα για τρίτη φορά. Θεραπεία διάρκειά 1 εβδομάδα.

Οι απόψεις είναι ανάμικτες για το πώς  το φύλλο λειτουργεί πραγματικά και θεραπεύει ασθένειες.

Κάποιος επικαλείται τη βοήθεια της επιστήμης, κάποιος εξηγεί με βιοενέργεια.

Ο Ρώσος επιστήμονας AV Skvortsov εξηγεί με αυτόν τον τρόπο:
“Στην υγεία διαδικασία που καθορίζει συχνά χρησιμοποιούνται ειδικά μέσα ενέργειας δόμησης, τα προϊόντα με αλουμινόχαρτο.

Στο ανθρώπινο σώμα υπάρχουν ειδικά βλαστικά κύτταρα, τα οποία αλληλεπιδρούν συνεχώς με τη μητρική τους  στο πεδίο της Γης.

Για διάφορους λόγους, αυτό το πεδίο παραμορφώνεται, προκαλώντας βλάβη στην ενεργητική διατροφή των βλαστικών κυττάρων.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η επιφάνεια του ελάσματος αντανακλά την μητρική πεδίου της Γης, και ως ένα τεράστιο μεγεθυντικό φακό εστίασης ενισχύει πολλές φορές, γεγονός που καθιστά δυνατή την αποκατάσταση  και διαταράσσεται οι αλληλεπιδράσεις μεταξύ κυττάρων και των μητρικών πεδίων.

Επιπλέον, η γυαλιστερή επιφάνεια φύλλου αποτρέπει την διείσδυση της εξωτερικώς  και όχι αρμονικης ακτινοβολίας στο ανθρώπινο σώμα

  Πρέπει να τις εντάξεις στην διατροφή σου: 8 τροφές που μειώνουν τους πόνους στη μέση

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *