Εκλειψη ηλίου: Τα 5 ζώδια που θα αλλάξει η ζωή τους το επόμενο 6μηνο

α 5 ζώδια που θα αλλάξει η ζωή τους το επόμενο 6μηνο

Νέα σελήνη αλλά και μερική έκλειψη ηλίου και πέντε ζώδια φαίνεται ότι θα επηρεαστούν περισσότερο.

Τα πέντε ζώδια που φαίνεται ότι θα επηρεαστούν περισσότερο είναι ο Κριός, ο Δίδυμος, ο Παρθένος, ο Τοξότης και οι Ιχθείς.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σε γενικές γραμμές, το νέο φεγγάρι της 5ης Ιανουαρίου 2019 πρόκειται να φέρει θετική καρμική ενέργεια σε κάθε ζώδιο του ζωδιακού κύκλου.

Η μερική έκλειψη ηλίου και η νέα σελήνη στον Αιγόκερω σχετίζονται με νέα ξεκινήματα στη δημόσια ζωή και οι επιπτώσεις μπορούν να γίνουν αισθητές μέσα στο επόμενο εξάμηνο.

Για τον Αιγόκερο που κυβερνάται από τον Κρόνο, η δημόσια ζωή, η καριέρα, η φήμη, τα… κατορθώματα και η υπευθυνότητα είναι ζητήματα σημαντικά και αυτή είναι η στιγμή για να βάλουν όλοι εφικτούς στόχους».

Σύμφωνα με τους αστρολόγους αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρουμε ρίσκα.

«Ο Αιγόκερος μας διδάσκει ότι συνειδητοποιώντας τους όποιους περιορισμούς έχουμε μας βοηθά να επικεντρωθούμε σε αυτά που πραγματικά έχουν σημασία, να δώσουμε έμφαση στο ποιοι είμαστε και που θέλουμε να πάμε».

Περισσότερο θα επηρεαστούν Κριοί, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς οι οποίοι θα έχουν καλύτερες ευκαιρίες.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Κριός

Κριοί, αν κυνηγάτε νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας το 2019, η νέα σελήνη του Ιανουαρίου του 2019 θα σας κάνει πλάτες. Στην ουσία θα σας προσφέρει σπουδαίες ευκαιρίες καριέρας. Χρειάζεται όμως προσοχή για να αναγνωρίσετε την ευκαιρία, όταν αυτή έρθει στο δρόμο σας.  Οι Κριοί πάντως έχουν κάθε λόγο να χαίρονται καθώς οι αλλαγές μέσα στο επόμενο διάστημα θα φέρουν ασφάλεια και μακροπρόθεσμη επιτυχία.

  Πολλές ευχές!!!

Δίδυμοι

Το νέο φεγγάρι του Ιανουαρίου 2019 θέλει να ανακαλύψετε τι δεν πάει καλά στις σχέσεις σας. Αν δεν έχετε μια δυνατή σχέση, η νέα σελήνη θα τονίσει το πρόβλημα και θα σας δείξει το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσετε προς την αγάπη και το φως. Η έκλειψη θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τα άτομα με το οποία νιώθετε αληθινή οικειότητα.

Παρθένος

Παρθένοι, αν μέχρι τώρα παίζετε με ασφάλεια, ήρθε η ώρα να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας και να ρισκάρετε. Ακούγεται τρομακτικά αλλά αν μάθετε ότι το νέο φεγγάρι θα σας κάνει πλάτες, εεεε δεν είναι και τόσο… «Τι σας κρατά πίσω;

Να είστε ​​ειλικρινείς με τον εαυτό σας για το τι θέλετε. Αναρωτηθείτε τι πραγματικά θέλετε και όχι τι νομίζετε ότι θέλετε. Η νέα σελήνη και η έκλειψη είναι η αρχή μιας περιόδου 18 μηνών κατά την οποία θα απαλλαγείτε από τα προσωπεία σας και θα ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας.

Τοξότης 

Τοξότες, ήρθε η ώρα να πάρετε τα ηνία στις σχέσεις σας και να φροντίσετε τον εαυτό σας.  Η νέα σελήνη και η έκλειψη διαμορφώνουν μια περίοδο 18 μηνών κατά την οποία θα αποκτήσετε συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ιχθύες

Ιχθείς, αν περάσατε ολόκληρο το 2018 κρυμμένοι στο κουκούλι σας, ήρθε η ώρα να γίνετε η πεταλούδα που πάντα θέλατε. Το νέο φεγγάρι και η έκλειψη θα σας κάνουν να πιστέψετε στα ταλέντα σας και τις ικανότητές σας και να λάμψετε.

Εχετε πίστη στον εαυτό σας και να θυμάστε ότι μόνο η ταπεινοφροσύνη προηγείται της αληθινής μεγαλοσύνης».

  Πώς τα ζώδια καταστρέφουν από μόνα τους τη σχέση τους!

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *