Ποια είναι τα πιο πιστά ζώδια

τα πιο πιστά ζώδια

Ποια ζώδια έχουν για σημαία τους την πίστη και την τυφλή αφοσίωση στο άλλο τους μισό και ποια έχουν μια φυσική ροπή προς την απιστία και τα παράνομα πάθη;

Οι πλανήτες μαρτυρούν ποιοι είναι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου που… δεν κάθονται στ’ αυγά τους και ποιοι είναι υποδείγματα πίστης και μονογαμίας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ποια είναι τα πιο πιστά ζώδια

Οι… άπιστοι Θωμάδες του ζωδιακού κύκλου

Τα ζώδια που κερδίζουν βραβείο απιστίας είναι αυτά για τα οποία η συντροφικότητα δεν είναι απαραίτητα η νούμερο ένα αξία.

Είναι τύποι παιχνιδιάρηδες, ερωτικοί και γεμάτοι πάθη, κάπως ασταθείς και ίσως λίγο εγωκεντρικοί, που πάσχουν από χρόνια αλλεργία στη μονογαμία.

Δίδυμοι: 

Οι Δίδυμοι είναι τύποι γοητευτικοί και παιχνιδιάρηδες, που αγαπούν να φλερτάρουν και να συλλέγουν ερωτικές εμπειρίες. Είναι ικανοί να παίξουν «σε διπλό ταμπλό» και να απιστήσουν επανειλημμένα, όμως –αν και ζουν το τώρα- δεν έχουν την τάση να διαλύουν τη μόνιμη σχέση του εξαιτίας των διάφορων μικροπεριπετειών.

Ιχθείς: 

Οι αγαπησιάρηδες Ιχθείς έχουν μια θέση σε κάθε τέτοια λίστα, αφού είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς σε φλερτ και έρωτες-αστραπή. Ερωτεύονται μέχρι να πεις κύμινο και… ξε-ερωτεύονται πριν προλάβεις να ανοιγοκλείσεις τα βλέφαρά σου. Έχουν μια ροπή στο ψέμα, γι’ αυτό ίσως κρύψουν τον αληθινό τους εαυτό αλλά και την «κουτσουκέλα» τους με ευκολία.

Τοξότες: 

Οι Τοξότες έχουν το φλερτ στο αίμα τους, γι’ αυτό δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να τους «ξελογιάσεις» και να τους ρίξεις στην ερωτική σου παγίδα, αλλά είναι κοπιαστικό να τους κάνεις να «νοικοκυρευτούν». Δεσμεύονται δύσκολα, έχουν τα μάτια τους ανοιχτά, δελεάζονται εύκολα και, ακόμη κι αν αφοσιωθούν σε έναν άνθρωπο, ίσως τρέφουν ενδόμυχα αισθήματα καταπίεσης.

  Δευτέρα 22 Μαΐου 2017.Σήμερα γιορταζουν οι:Αιμίλιος, Μίλιος, Αιμιλία, Έμυ, Εμιλία, Έμιλυ, Έμμα, Μίλια Κόδρος, Κόδρα.......giortazo.gr

Κριοί: 

Είναι απ’ τους κορυφαίους στο είδος του και δικαιούται μετάλλιο απιστίας. Ακόμη κι όταν ένας Κριός νιώθει καλά σε μια σχέση «σοβαρή», το μάτι του «θα παίξει» και η καρδιά του θα φτερουγίσει ενόψει μιας ωραίας παρουσίας. Είναι διατεθειμένος να κάνει παράλληλες σχέσεις και ο αυθορμητισμός του μπορεί να τον παρασύρει σε ερωτικά μονοπάτια απαγορευμένα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Υδροχόοι: 

Ενώ δεν θεωρείται ένα από τα πιο άπιστα ζώδια, ο Υδροχόος έχει την τάση να ρισκάρει και ζει για ριψοκίνδυνες καταστάσεις. Αυτό σε συνδυασμό με το επαναστατικό του πνεύμα και την ελεύθερη κι απρόβλεπτη φύση του, τον καθιστούν κάπως ύποπτο για απιστία.

Λέοντες: 

Ναι, τα λιοντάρια έχουν τη φήμη της σταθερότητας και μπορείς να τους «διαβάσεις» σαν ανοιχτά βιβλία. Ωστόσο, η εγωκεντρική, ματαιόδοξη φύση των λεόντων, μπορεί να κάμψει τις αντιστάσεις τους, ειδικά αν ο άνθρωπος-πειρασμός τους κάνει να νιώθουν μοναδικοί, ξεχωριστοί, καταπληκτικοί και χαρισματικοί.

Τα πιο πιστά ζώδια

Κάποια ζώδια είναι από τη φύση τους λάτρεις της μονογαμίας και της σταθερότητας.

Είναι σύντροφοι αφοσιωμένοι και ειλικρινείς, που νιώθουν πλήρεις μέσα σε μια μακροχρόνια σχέση και δεν μαγεύονται εύκολα απ’ τις Σειρήνες.

Ποια είναι αυτά (τα κελεπούρια);

Ταύροι: 

Οι Ταύροι, μπορεί να είναι υλιστές και φιλήδονοι, είναι όμως κατά κανόνα τύποι και υπογραμμοί στις σχέσεις τους. Η απιστία (ειδικά για τις γυναίκες Ταύρους) είναι εκτός ιδιοσυγκρασίας και, αν τύχει να παρασυρθούν, θα το καταλάβετε έγκαιρα αφού η απόφασή τους δεν θα είναι βιαστική.

Καρκίνοι: 

Οι Καρκίνοι είναι διάσημοι για την ευαισθησία αλλά και τη δοτικότητά τους. Έχουν ανάγκη να νιώθουν ασφάλεια, αγάπη και σταθερότητα και είναι φύσει οικογενειάρχες πιστοί και ταγμένοι. Σπάνια ένας Καρκίνος θα αναζητήσει την εφήμερη απόλαυση έξω από τη σχέση του κι αν τύχει να ερωτευτεί, τότε θα ξεκαθαρίσει, θα χωρίσει και μετά θα προχωρήσει.

  Ζώδια: Πως συμπεριφέρεσαι στις δύσκολες στιγμές

Σκορπιοί: 

Οι γνωστοί για την σταθερότητά τους Σκορπιοί, έχουν μεν μια τάση για πάθη και σεξουαλικές περιπετειούλες, όμως είναι οι πιο αφοσιωμένοι και τρυφεροί σύντροφοι. Το κλειδί, ωστόσο, για την καρδιά του Σκορπιού, βρίσκεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και εκτίμηση –πληγώστε τον και θα σας το ξεπληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

Ζυγοί: 

Οι Ζυγοί αγαπούν να βρίσκονται σε σχέσεις και δεν τους τρομάζει η δέσμευση. Είναι υπέρμαχοι της σταθερότητας και της άνευ εκπλήξεων εξέλιξης της ζωής τους, επομένως δύσκολα θα κάνουν κάτι που θα διαταράξει την ευρυθμία τους.

Αιγόκεροι: 

Οι Αιγόκεροι είναι άνθρωποι συνήθως συγκροτημένοι και πειθαρχημένοι, που έχουν λύσει προ πολλού την ανάγκη τους για επιβεβαίωση ή για «τσιλιμπουρδίσματα». Αν η σχέση τους δεν πάει καλά είναι πιθανότερο να πεισμώσουν και να βάλουν τα δυνατά τους για να την κάνουν και πάλι λειτουργική, παρά να επιλέξουν τον δρόμο της απιστίας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Παρθένοι:

 Όπως πρέπει σε ένα ζώδιο της γης, ο Παρθένος είναι τύπος πρακτικός και μετρημένος που αντιπαθεί τις εκπλήξεις. Επενδύει στον ρομαντισμό, την αγάπη και την τρυφερότητα πολύ περισσότερο απ’ ό,τι στο σεξ, γι’ αυτό και σπάνια απιστεί ή παρασύρεται σε σεξουαλικά ατοπήματα. Το κρεβάτι του, του φτάνει και του περισσεύει.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *