Διάλεξε ένα λουλούδι και μάθε το μυστικό που κρύβει για τον εαυτό σου που δεν γνωρίζεις

  • Post category:ΤΕΣΤ
  • Post comments:0 Comments

Διάλεξε ένα λουλούδι και μάθε το μυστικό που κρύβει για τον εαυτό σου που δεν γνωρίζεις

Διάλεξε ένα λουλούδι

 

Σε ποιον δεν αρέσουν τα λουλούδια;

Εκτός όμως από την ομορφιά και την ευωδιά τους, έχουν και συγκεκριμένους συμβολισμούς και ερμηνείες.

Κοίταξε προσεκτικά τη φωτογραφία, διάλεξε το λουλούδι που σου αρέσει και δες τι σημαίνει αυτό για σένα και τι αποκαλύπτει για την προσωπικότητά σου.

 

Διάλεξε ένα λουλούδι και μάθε το μυστικό που κρύβει για τον εαυτό σου

Αν διάλεξες το λουλούδι 1 – Αμαρυλλίδα

Όπως κι η αμαρυλλίδα, η εποχή σου είναι τα Χριστούγεννα. Λίγο πριν τις γιορτές ξεκινάς να οργανώνεις ένα αξέχαστο πάρτι για τους αγαπημένους σου.

Είσαι πάντα περιτριγυρισμένος από φίλους, όχι μόνο επειδή περνούν καλά μαζί σου, αλλά επειδή είσαι πάντα εκεί για εκείνους.

Τις περισσότερες φορές, έχεις τα κατάλληλα λόγια για να τους παρηγορήσεις και εξαιρετικές συμβουλές για κάθε πρόβλημα, είτε είναι μικρό είτε είναι μεγάλο μικρό.

 

Αν διάλεξες το λουλούδι 2 – Κρίνος

Κάνεις εντύπωση από την πρώτη στιγμή και τραβάς την προσοχή. Κινητοποιείς τους ανθρώπους με την ενέργεια και την φαντασία σου και η απουσία σου γίνεται αισθητή.

Ο κρίνος δείχνει, επίσης, ότι είσαι ένας άνθρωπος «καθαρός» και όμορφος. Είσαι θετικός, περιπετειώδης και θαρραλέος.

Παρ’ όλο που ενθουσιάζεσαι με το να ξεκινάς ένα καινούργιο project, δεν το ολοκληρώνεις πάντα, καθώς προτιμάς να σκέφτεσαι τις ιδέες και να αφήνεις τους άλλους να κάνουν την σκληρή δουλειά και να τις υλοποιούν.

 

Αν διάλεξες το λουλούδι 3 – Κόκκινο Τριαντάφυλλο

Είσαι υπέροχος, αλλά, όπως και το τριαντάφυλλο, «τσιμπάς με τα… αγκάθια σου» αν κάποιος προσπαθήσει να σε πλησιάσει πολύ. Οι άνθρωποι χαίρονται να είναι κοντά σου, επειδή λες ξεκάθαρα αυτό που σκέφτεσαι.

  Διαλέξτε την εικόνα που σας ταιριάζει!

Εκτός αυτού, είσαι κοινωνικός, θαρραλέος και μοναδικός. Πάντα οργανώνεις το μέλλον σου και έχεις μεγάλα σχέδια για τον εαυτό σου. Ξέρεις τι θέλεις και δεν φοβάσαι να το κυνηγήσεις.

 

Αν διάλεξες το λουλούδι 4 – Μαύρο Τριαντάφυλλο

Το μαύρο τριαντάφυλλο είναι ασυνήθιστο και ξεχωριστό όπως εσύ. Κανείς δεν μπορεί να σε αντιγράψει επειδή είσαι απλά μοναδικός και ένας στο είδος σου. Η αξία σου είναι ανεκτίμητη.

Σκέφτεσαι διαφορετικά από τους άλλους και είσαι πάντα ο αρχηγός και ποτέ ο ακόλουθος. Προσελκύεις τους ανθρώπους, επειδή είσαι ανεξάρτητος και βασίζεσαι μόνο στον εαυτό σου.

Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι κακό κάποιες φορές να αφήνεις τους άλλους να σε πλησιάσουν λίγο.

 

Αν διάλεξες το λουλούδι 5 – Τουλίπα

Η άνοιξη είναι η εποχή σου επειδή παρότι έχει λίγο… ψύχρα, εσύ ανθίζεις και είσαι μέσα στην χαρά. Η τουλίπα δείχνει ότι συνδυάζεις την προβολή με την τέλεια αγάπη.

Έχεις μια «ζεστή» καρδιά και μια στοργική φύση, αλλά κάποιες φορές σε κυριεύουν τα συναισθήματά σου και είσαι ευαίσθητος. Όταν ερωτεύεσαι, το κάνεις με όλη σου την καρδιά και θέλεις να είσαι με το ταίρι σου για όλη σου την ζωή.

Πάντα να θυμάσαι πόσο υπέροχος είσαι και μην αφήνεις τις διάφορες ανησυχίες να σου προκαλούν προβλήματα.

 

Αν διάλεξες το λουλούδι 6 – Ορχιδέα

Ο κόσμος όλος θα μπορούσε να είναι το σπίτι σου. Η βασίλισσα των λουλουδιών, η ορχιδέα, είναι ίσως το πιο όμορφο λουλούδι από όλα. Έχετε ένα κοινό στοιχείο. Είστε και οι δυο πραγματικά εντυπωσιακοί.

Η ορχιδέα δείχνει μια απίστευτη θηλυκότητα- που είναι και το βασικό κομμάτι της προσωπικότητάς σου. Εργάζεσαι σκληρά και θέλεις πάντα να πετυχαίνεις τους στόχους σου.

  Ενα απίστευτο πείραμα με αλάτι! (video)

Από την φύση σου λύνεις εύκολα τα προβλήματα που παρουσιάζονται και οι φίλοι σου συχνά ζητούν τις συμβουλές σου. Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις ότι δεν ταιριάζεις με το περιβάλλον που βρίσκεσαι, αλλά αυτό γίνεται επειδή γεννήθηκες για να ξεχωρίζεις.

 

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση