Ποια είναι τα πιο σέξι χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου

σέξι χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου

Κάποιοι πιστεύουν στα ζώδια και κάποιοι τ’ αμφισβητούν. 

Σε όποια από τις δύο ομάδες κι αν ανήκουμε, όμως, το σίγουρο είναι, ότι έχει πλάκα να τα «χαζεύουμε».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Κι επειδή, κάθε ζώδιο έχει ένα χαρακτηριστικό που το κάνει ακαταμάχητο, δείτε αν τα άστρα έχουν πέσει μέσα, για τη δική σας περίπτωση. Συμφωνείτε;
Ποια είναι τα πιο σέξι χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου

Κριός

Τα βασικά χαρακτηριστικά του; Ανεξαρτησία και αυθορμητισμός. Είναι ένας εκρηκτικός και εξαιρετικά σέξι συνδυασμός, στον οποίο δύσκολα μπορεί ν΄ αντισταθεί κανείς. Οι συνεχείς περιπέτειες στις οποίες «μπλέκει» ένας Κριός λόγω του χαρακτήρα του, είναι επίσης σέξι.

Ταύρος

Η επιμονή του Ταύρου μπορεί κάποιες φορές να κουράζει, όμως ταυτόχρονα είναι ακαταμάχητα σέξι. Ένας Ταύρος ξέρει τι θέλει, το ζητάει και παλεύει μέχρι τέλους γι’ αυτό. Αν δεν είναι αυτό γοητευτικό, τότε τι είναι;

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι έχουν το χάρισμα της επικοινωνίας – κι αυτό είναι το πιο ερωτικό στοιχείο πάνω τους. Ξέρουν πώς να πλασάρουν τον εαυτό τους, χωρίς καν να προσπαθήσουν, αλλά και πώς να προσεγγίσουν αβίαστα τα άτομα που τους ενδιαφέρουν.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καρκίνος

Είναι απρόβλεπτος- σε τέτοιο σημείο που δεν ξέρεις τι να περιμένεις απ’ αυτόν. Μπορεί να θεωρείται ένα κατά τ’ άλλα ήρεμο ζώδιο, αλλά αυτό το «απρόβλεπτο» του δίνει μια έξτρα γοητεία.

Λέων

Τα Λιοντάρια βγάζουν μια… περηφάνια και μπορούν να μαγνητίσουν ακόμα και τον πιο δύσκολο συνομιλητή τους. Μπορεί να επιζητούν (συνεχώς) την προσοχή, όμως, θα δώσουν κι εκείνοι με τη σειρά τους, την προσοχή που χρειάζεται μέχρι να «κατακτήσουν» το θύμα τους.

  Αριστέα Χρόνια Πολλά!

Παρθένος

Ένα από τα παρεξηγημένα ζώδια που έχουν, όμως, κάτι «τραβηχτικό»: ξέρουν πώς να χρησιμοποιούν το μυαλό τους, κάτι που τους κάνει απίστευτα σέξι. Αυτό, σε συνδυασμό με τη σιγουριά ότι μπορούν να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα, αρκούν για να σου πάρουν τα μυαλά.

Ζυγός

Είναι ευαίσθητοι από τη φύση τους και μπορούν να «αγγίξουν» την ψυχή σου. Αυτό είναι που τους κάνει απαραίτητους. Δεν είναι σέξι το να αισθάνεσαι, ότι έχεις κάποιον τόσο μεγάλη ανάγκη;

Σκορπιός

Μυστήριο. Αυτή είναι η λέξη που χαρακτηρίζει λίγο- πολύ έναν Σκορπιό και που ταυτόχρονα τον κάνει απίστευτα γοητευτικό. Βέβαια, αυτό δεν πάντα καλό για όποιον την «πατήσει» μαζί του, αλλά το ταξίδι πάντα αξίζει!

Τοξότης

Φαίνονται δυναμικοί και αποφασιστικοί αλλά δεν φοβούνται να εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους και να «ανοιχτούν». Στο άτομο που έχουν δίπλα τους, θα δείξουν την αγάπη τους χωρίς να νιώθουν ότι κάτι τους «κρατάει».

Αιγόκερως

Είναι ήσυχοι έως και αντικοινωνικοί κάποιες φορές. Αυτή η ησυχία, όμως, αποπνέει μυστήριο και αποφασιστικότητα, γι’ αυτό και «τραβάνε» τον κόσμο δίπλα τους χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Υδροχόος

Περιπέτεια και τρέλα: αυτά τα δύο χαρακτηριστικά κάνουν κάθε Υδροχόο, ακαταμάχητο. Το σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν πρόκειται να βαρεθείς μαζί του και συνέχεια θα αποζητάς την παρέα του. Τώρα, πόση περιπέτεια μπορείς ν’ αντέξεις, είναι άλλο θέμα…

Ιχθύες

Είναι πολύ τρυφεροί- αυτό είναι και το δυνατό τους χαρτί. Θα σε ακούσουν, θα σου δείξουν τι νιώθουν για σένα και θα γίνουν αθεράπευτα ρομαντικοί για το άλλο τους μισό. Τους βοηθάει βέβαια, ότι προσαρμόζονται πανεύκολα σε καταστάσεις αλλά και ανθρώπους.

  Ζώδια και τύχη: Ποια είναι τα πιο άτυχα του ζωδιακού


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

από Μαρία Κωνσταντοπούλου



ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *