Τι σας κάνει δυνατούς σύμφωνα με το ζώδιο σας

Κάθε ζώδιο είναι ισχυρό με τους δικούς του τρόπους.Κάποια είναι πιο δυνατά από άλλα, αλλά όλα έχουν σπουδαίες δυνατότητες όταν γνωρίζουν τα χαρακτηριστικά και τα γνωρίσματα που τους έχει δώσει το σύμπαν.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Παρακάτω αναφέρομαι στο από πού αντλεί την προσωπική του δύναμη κάθε ζώδιο. Εξετάζοντας βαθύτερα το ζώδιο σας μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας και τον χαρακτήρα σας. 

Όλοι μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα από όσα συνειδητοποιούμε και ακόμα και όταν δεν βλέπουμε τα πλεονεκτήματα μας, άλλοι μπορεί πραγματικά να τα ζηλεύουν.

Κριός

Είστε δυνατοί επειδή είστε φυσικοί ηγέτες που ξέρετε πώς να εξισορροπήσετε την γενναιότητα και τον εγωισμό σας. Δεν ζηλεύετε και είστε αρκετά αδίστακτοι καθώς δεν αφήνετε κανέναν να σας φοβερίσει ή να σας κακομεταχειριστεί. Μένετε πιστοί στον εαυτό σας ανεξάρτητα από τα εμπόδια που εμφανίζονται, κάτι που δεν μπορούν να κάνουν όλοι.

Ταύρος

Είστε δυνατοί επειδή είστε αξιόπιστοι και πολύ πιο αποφασισμένοι σε σχέση με τους περισσότερους. Κάνετε τα πάντα για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Κανείς δεν μπορεί να σας σταματήσει μόλις βάλετε κάτι στο μυαλό σας. Είστε επίσης υπολογίσιμη δύναμη όσον αφορά την διαχείριση των οικονομικών καθώς έχετε πάντα ότι χρειάζεστε και κάποιες φορές και λίγο παραπάνω.

Δίδυμος

Είστε δυνατοί επειδή είστε εξαιρετικά έξυπνοι με τρόπους διαφορετικούς από τους άλλους. Μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα σε σύγκριση με τους περισσότερους όσον αφορά τους μετασχηματισμούς. Μπορείτε να μιλήσετε σχεδόν με τον οποιονδήποτε και να τον κάνετε να ανοιχτεί.

  Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε … Τι κάνουν τα ζώδια σε αυτή την περίπτωση;

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καρκίνος

Είστε δυνατοί επειδή είστε στοργικοί. Είστε πολύ πιο συμπονετικοί από τους άλλους. Νιώθετε τα άτομα σε ένα επίπεδο που άλλοι δεν μπορούν. Οι άνθρωποι έρχονται σε εσάς με τα προβλήματα τους και είστε πάντα εκεί γι αυτούς. Με λίγα λόγια μπορείτε να τους ενώσετε ή να τους διαλύσετε.

Λέων

Είστε δυνατοί επειδή προσελκύετε τους ανθρώπους. Είστε γοητευτικοί και θαυμαστοί και ποτέ δεν αποκαλύπτετε τις αδυναμίες σας. Το πάθος που έχετε για τα πράγματα που κάνετε και για τους κοντινούς σας ανθρώπους δεν μπορεί να συγκριθεί. Όταν κάνετε κάτι, ο υπόλοιπος κόσμος προσπαθεί να ακολουθήσει.

Παρθένος

Είστε δυνατοί επειδή είστε συγκεντρωμένοι. Μπορείτε να καταφέρετε όποιον στόχο βάλετε στο μυαλό σας. Αν και οι άλλοι δυσκολεύονται με αυτό, εσείς είστε σίγουροι ότι θα τα βγάλετε πέρα με κάθε δυνατό τρόπο.

Ζυγός

Είστε δυνατοί επειδή είστε δίκαιοι. Πάντα υπερασπίζεστε τον μικρότερο ή αυτόν που αδικείται. Όταν βλέπετε πως γίνεται κάτι που δεν θα έπρεπε, δεν κάθεστε απλώς και δεν κάνετε τίποτα. Παίζετε δίκαια και αφήνετε να συμβούν αυτά που πρέπει.

Σκορπιός

Είστε δυνατοί επειδή είστε φιλόδοξοι και διαισθητικοί. Στοχεύετε τα αστέρια και δεν δέχεστε τίποτα λιγότερο. Με την διαίσθηση σας μπορείτε να πετύχετε πολλά. Επειδή δεν είστε ανώριμοι ή απρόσεκτοι μπορείτε να το κάνετε με πάρα πολλούς τρόπους.

Τοξότης

Είστε δυνατοί επειδή είστε περίεργοι και ενεργητικοί. Έχετε πολλά κίνητρα και οι άλλοι δεν μπορούν να σας απομακρύνουν από κάτι που θέλετε. Πολλά ζώδια παλεύουν να γίνουν πιο ανοιχτόμυαλα αλλά εσείς είστε όσο πιο ανοιχτόμυαλοι γίνεται.

  Τα πιο γλυκά ζευγάρια του ζωδιακού ποια είναι ;

Αιγόκερως

Είστε δυνατοί επειδή είστε πρακτικοί, σοφοί και υπομονετικοί. Ξέρετε ότι μερικές φορές πρέπει να περιμένετε για να φανούν τα αποτελέσματα από κάτι και δεν φοβάστε να το κάνετε. Αξιοποιείτε σωστά τον χρόνο σας και δεν βιάζεστε.

Υδροχόος

Είστε δυνατοί επειδή είστε ανεξάρτητοι. Σας αρέσει να είστε μόνοι αλλά εξακολουθείτε να μπορείτε να δημιουργείτε σχέσεις όπως θέλετε. Αποδέχεστε τους άλλους γι αυτό που είναι και δεν τους κρίνετε.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ιχθύς

Είστε δυνατοί επειδή το μυαλό σας δεν μοιάζει με κανενός άλλου. Κανένας δεν μπορεί να σκεφτεί τις ιδέες που έχετε και ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείτε την φαντασία σας είναι μαγικός. Είναι κάτι που δεν το φτάνει κανένα άλλο ζώδιο. Αν τα χρησιμοποιήσετε σωστά μπορείτε να κάνετε μεγάλη διαφορά με πολλούς τρόπους.


M.T.


Αρέσει σε %d bloggers: