Βάλτε μια φέτα ντομάτας στο πρόσωπό σας και περιμένετε για 1 ώρα. Εκπληκτικό !

Βάλτε μια φέτα ντομάτας στο πρόσωπό σας και περιμένετε για 1 ώρα

Βάλτε μια φέτα ντομάτας στο πρόσωπό σας

 

Θα ήθελα να σας προειδοποιήσω ότι δυστυχώς αυτή η εκπληκτική μάσκα δεν είναι κατάλληλη για άτομα με πολύ ευαίσθητο δέρμα και όσοι είναι επιρρεπείς σε αλλεργίες.

Οι Ντομάτες είναι ένα ειδικό προϊόν που γρήγορα και αποτελεσματικά επηρεάζει το δέρμα. Αλλά όλα τα άλλα είναι απλά μια αμαρτία να μην δοκιμάσετε αυτό το ισχυρό εργαλείο!

Διευρυμένοι πόροι, φλεγμονή, ερυθρότητα, δυσάρεστες ουλές: η ντομάτα είναι σε θέση να διορθώσει πολλές αδυναμίες του δέρματος και να το ανανεώσει … Αυτή είναι η μέθοδος θα βελτιώσει γρήγορα την εμφάνιση σας.

 

Μάσκα ντομάτας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι του πολτού ντομάτας και την ίδια την ντομάτα. Αφήστε την φέτα της ντομάτας στο πρόσωπο σας και στην συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και χρησιμοποιήστε την κανονική ενυδατική τονωτικό για τον τύπο του δέρματός σας.

Μπορείτε να κρατήσετε τη μάσκα για περίπου μια ώρα, αλλά ακόμη και 15 λεπτά είναι αρκετά για τη μετατροπή!

Μια πολύ καλή μάσκα για λιπαρό δέρμα : ανακουφίζει από τη φλεγμονή πάρα πολύ σύντομα! Το μυστικό είναι ότι η οξύτητα της ντομάτας βοηθά στο να καθοριστεί το σωστό pH-ισορροπίας του δέρματος.

 

Επίσης έχουν βιταμίνες Α, C, Ε και Β6 οι ντομάτες που βελτιώνουν τόνο του δέρματος, λείανση των ρυτίδων, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και τη χροιά.

 

Βάλτε μια φέτα ντομάτας στο πρόσωπό σας και περιμένετε για 1 ώρα. Εκπληκτικό !

  Κυριακή της Τυροφάγου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *