Διαλέξτε έναν λωτό για να πάρετε μια συμβουλή σχετικά με την τωρινή σας κατάσταση

Διαλέξτε έναν λωτό

 

Διαλέξτε έναν λωτό για να πάρετε μια συμβουλή σχετικά με την τωρινή σας κατάσταση

Όταν πρόκειται να υπολογίσουμε τι πρέπει να κάνουμε, μερικές φορές το υποσυνείδητο μας γνωρίζει πολύ καλύτερα τις κινήσεις που χρειάζονται από ότι το συνειδητό μυαλό.

Παρόλο που μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργο, τα πράγματα τα οποία μας έλκουν μπορούν να στρώσουν τα μονοπάτια που θα επιλέξουμε στην ζωή.

Παρακάτω, θα βρείτε μια εικόνα με πολλά διαφορετικά είδη λωτού.

Κοιτάξτε τον καθένα ξεχωριστά και αποφασίστε ποιος σας ελκύει περισσότερο. Ποιος σας τραβάει την προσοχή;

Μήπως κάποιος ξεχωρίζει περισσότερο από τους υπόλοιπους;

 

Δείτε τι σημαίνει.

 

Διαλέξτε έναν λωτό για να πάρετε μια συμβουλή σχετικά με την τωρινή σας κατάσταση

 

Διαλέξτε έναν λωτό για να πάρετε μια συμβουλή σχετικά με την τωρινή σας κατάσταση

 

1ος λωτός

Αν ο πρώτος λωτός σας τράβηξε την προσοχή τότε η κατάσταση που έπεται θα είναι πολύ πιο δύσκολη από ό, τι νομίζατε. Το να παραμείνετε όσο πιο ήρεμοι γίνεται είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή.

Παρόλο που πιστεύετε πως τώρα πρέπει να ξεσπάσετε και να δείξετε τα αληθινά σας συναισθήματα, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Πρέπει να κρατηθείτε λίγο ακόμα.

Να θυμάστε πως μερικές φορές το να αφήνετε αυτό που σας ενοχλεί είναι καλύτερο από το να δίνετε δύναμη σε εκείνους που σας προκαλούν πόνο. Όσο σκληρό και αν φαίνεται, είστε δυνατοί και μπορείτε να χειριστείτε οτιδήποτε.

 

2ος λωτός

Αν αυτός ο λωτός σας ελκύει, οι πιθανότητες είναι ότι χρειάζεται να βεβαιωθείτε πως σκέφτεστε προσεκτικά τα πράγματα. Το να πράττετε χωρίς σκέψη θα σας προκαλέσει σοβαρά προβλήματα τις επόμενες εβδομάδες.

Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να εμφανιστούν απροσδόκητα και να σας ρίξουν. Το να εστιάσετε στον εαυτό σας θα σας βοηθήσει πολύ περισσότερο από το να προσπαθείτε να ευχαριστείτε τους πάντες.

  Τεστ: Πως σφίγγετε τη γροθιά σας? Αποκαλύπτει πολλά για το χαρακτήρα σας!

Αφιερώστε λίγο χρόνο στο να σκεφτείτε την οικονομική σας κατάσταση και να δουλέψετε για να βελτιώσετε τους τομείς που πρέπει. Ίσως να αισθάνεστε εκτός τόπου αλλά το να ξεκαθαρίσετε τις υποθέσεις σας και να βρείτε την σταθερότητα θα σας βοηθήσει δραματικά.

Ενώ μπορεί να πιστεύετε πως δεν τα πάτε καλά, είστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας.

 

3ος λωτός

Σίγουρα η καρδιά σας έχει πληγωθεί από κάτι για το οποίο δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα αλλά αυτός ο λωτός σας υπενθυμίζει ότι δεν υπάρχει λόγος να κάνετε τον εαυτό σας θύμα.

Αφιερώστε τον χρόνο σας για τα προβλήματα που πρόκειται να έρθουν και γίνετε περισσότερο εξωστρεφείς. Με τον καιρό θα θεραπευτείτε, όλα όσα συμβαίνουν στην ζωή σας αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να διαρκέσουν για πάντα.

Εν τέλει, θα μπορέσετε να κοιτάξετε πίσω και να συνειδητοποιήσετε πως είστε ένας από τους μεγαλύτερους μαχητές. Το να απομακρύνετε τους τοξικούς ανθρώπους από την ζωή σας θα σας ωφελήσει πολύ.

Σταματήστε να αφήνετε ανθρώπους που δεν σας νοιάζονται να εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σας.

 

4ος λωτός

Η ζωή σας ήταν πολύ δύσκολη τελευταία, και αν αυτός ο λωτός σας ελκύει το γνωρίζετε καλά. Είστε εκνευρισμένοι και νιώθετε πως δεν μπορείτε να προχωρήσετε. Μην απομονώνεστε, δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε τις σκέψεις των άλλων.

Όταν νιώθετε έτσι, πρέπει να κάνετε το αντίθετο από αυτό που θα κάνατε κανονικά. Αντί να παραδοθείτε στην θλίψη, προσπαθήστε να δημιουργήστε νέες αναμνήσεις και να χτίσετε ουσιώδεις συνδέσεις.

Περάστε χρόνο με ανθρώπους που ενδιαφέρονται για σας και δείτε που πηγαίνουν τα πράγματα.

  Διάλεξε 1 από τα 5 στέμματα και δες τι κρύβει για μέλλον σου!!!

 

Διαλέξτε έναν λωτό για να πάρετε μια συμβουλή σχετικά με την τωρινή σας κατάσταση

5ος λωτός

Η ζωή σας αυτή τη στιγμή πηγαίνει αρκετά καλά και ενώ μπορεί να μην σας αρέσει το που βρίσκεστε τώρα, εξακολουθείτε να προχωράτε σωστά. Καθώς περνούν οι μέρες θα πρέπει να είστε ευγνώμονες για τους ανθρώπους γύρω σας.

Όσο περισσότερο χρόνο περνάτε με τους ανθρώπους που νοιάζεστε, τόσο το καλύτερο.

Ίσως το να επιβραδύνετε λίγο και να χαλαρώσετε πραγματικά θα διευκόλυνε πολύ το μυαλό σας. Δουλεύετε πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο τελευταία και φαίνεται. Δεν είναι κακό να κάνετε ένα διάλειμμα όταν νιώθετε πως το χρειάζεστε.

 

6ος λωτός

Οι συναισθηματικές ουλές σας είναι βαθύτερες από όσο είστε πρόθυμοι να παραδεχτείτε και πρέπει να το ξεπεράσετε. Τα θέματα που έχετε στο μυαλό σας βαραίνουν την ζωή σας και χρειάζεται να τα επιλύσετε. Ίσως το να αναζητήσετε βοήθεια από μια νέα πηγή θα σας ωφελήσει.

Αυτή τη στιγμή δεν αισθάνεστε ο εαυτός σας και το να δουλέψετε για να επιστρέψετε στα φυσιολογικά σας θα φέρει τεράστιες αλλαγές.

Σταματήστε να φοβάστε τόσο, εξερευνήστε το άγνωστο και δώστε στον εαυτό σας μια ευκαιρία να ευδοκιμήσει. Αυτά που αντιμετωπίζετε τώρα δεν μπορούν να σας ρίξουν εκτός αν τους το επιτρέψετε.

 

Μετάφραση επιμέλεια: L.C




ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *