«Στο πρόβλημα υγείας μου με βοήθησε η Παναγία- Θα γράψω βιβλίο»: Η συγκινητική εξομολόγηση του Νίκου Κουρκούλη

«Στο πρόβλημα υγείας μου με βοήθησε η Παναγία- Θα γράψω βιβλίο»

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από λίγα χρόνια μίλησε ο Νίκος Κουρκούλης και όπως αποκάλυψε προτίθεται να καταγράψει την περιπέτειά του σε βιβλίο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο τραγουδιστής μίλησε στο «Έλα, Χαμογέλα!» και αποκάλυψε πως έχει μαζί του πάντα φωτογραφία των παιδιών και του κάποιες εικόνες που τον συντροφεύουν.

«Είναι κάποια αναμνηστικά ή γούρια που τα κουβαλάω πάντα μαζί μου. Πιστεύω στην ενέργεια και οι εικόνες μέσω του Θεού για εμένα είναι μια ενέργεια η οποία μου δίνει δύναμη και τη χρησιμοποιώ».

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Κουρκούλης αναφέρθηκε στην απόφαση που πήραν μαζί με την Κέλλυ Κελεκίδου πριν χρόνια να μετακομίσουν στην Αυστραλία, αλλά και για την κρίση που πέρασαν ως ζευγάρι.

«Ήταν μια απόφαση, η οποία μπορεί να φαίνεται στα αυτιά και στα μάτια του κόσμου βιαστική και παράξενη, αλλά την περίοδο εκείνη η γυναίκα μου ήταν έγκυος, κάτι που σήμαινε πως και εκείνη θα απείχε για ένα χρόνο τουλάχιστον από τις πίστες.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Υπήρχε και ένα δεύτερο παιδί στο οποίο έπρεπε να βοηθήσω και εγώ. Ήθελα και εγώ εκείνη την περίοδο και εγώ να απέχω πραγματικά για να αφοσιωθώ στην οικογένεια».

«Τα περνάνε τα ζευγάρια αυτά τα πράγματα όταν είναι χρόνια μαζί. Με την Κέλλυ γνωριζόμαστε από το 2004. Επομένως, είναι ευνόητο να υπάρχουν κάποιες τριβές και προστριβές.

Η αγάπη ξεπερνάει τα πάντα. Υπάρχουν και δύο παιδιά και μια οικογένεια συγκεκριμένη. Είμαστε παιδιά από λαϊκές οικογένειες, έχουμε μάθει έτσι και προσπαθούμε παρόλα τα άλλα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει ο καθένας», ανέφερε ο τραγουδιστής.

  Χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμενα!

Ο Νίκος Κουρκούλης μίλησε ακόμα και για την περιπέτεια της υγείας του πριν χρόνια, αφού ο τραγουδιστής είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο πάγκρεας.

«Την περιπέτεια της υγείας μου την έμαθε ο κόσμος πολύ μετά γιατί ήταν μια μεταφυσική κατάσταση που είχα ζήσει στο Άγιο Όρος και ήταν ένα θέλημα των πατέρων εκεί με τους οποίους συνομιλούσα που στην αρχή

δεν ήταν τόσο θετικοί να μάθει ο κόσμος, να βγει προς τα έξω. Είχα ένα πρόβλημα υγείας στο οποίο με βοήθησε το μέρος, η Παναγία, το ανώτερο ας πούμε να το ξεπεράσω. Γράφω ένα βιβλίο σχετικά με αυτό. Έχω ξεκινήσει εδώ και 1,5 χρόνο περίπου».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση