Αδελφή Νεκταρία: Η Ελληνίδα μοναχή που σώζει φτωχά και ορφανά παιδιά στην Ινδία

Αδελφή Νεκταρία

Αδελφή Νεκταρία: Στην ινδία, το πρόβλημα της φτώχειας είναι πολύ έντονο. 

Πολλά παιδιά δεν καταφέρνουν ούτε στο σχολείο να πάνε. Χρειάζονται την βοήθεια μας!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αδελφή Νεκταρία: Το παγκόσμιο προβλήμα της φτώχειας

Στην Ινδία, για να έχει ένα παιδί μια ευκαιρία για επιτυχία, πρέπει να πάει σε ένα Αγγλικό Μεσαίο Σχολείο. Η ανάγκη για το σχολείο βρίσκεται στο επίκεντρο των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Ινδία.

Οι ηγέτες του κόσμου ζητούν από κυβερνητικούς αξιωματούχους να αναλάβουν δράση για τα παγκόσμια ζητήματα της φτώχειας, του αναλφαβητισμού και της εμπορίας ανθρώπων.

Σε μια μικρή πόλη στα περίχωρα της Καλκούτα, η αδελφή Νεκταρία συνεργάζεται με τοπικούς ηγέτες για να καταπολεμήσει τις σοβαρές επιπτώσεις αυτού του παγκόσμιου ζητήματος.

Αδελφή Νεκταρία: Κανείς δεν είναι άνοσος. Μας αφορά όλους.

Η αδελφή Νεκταρία είναι μια ελληνίδα ορθόδοξη μοναχή η οποία έχει αφοσιωθεί στην εκπαίδευση αυτών των παιδιών. Το ορφανοτροφείο της, το οποίο βρίσκεται στα φτωχά προάστια της Καλκούτα, είναι επίσης το μόνο προσιτό Αγγλικό Γυμνάσιο σε ολόκληρη την περιοχή.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το ορφανοτροφείο της Θεοτόκου στεγάζει σήμερα 140 παιδιά, ενώ η σχολή Αγίου Ιγνάτιου φιλοξενεί 635 παιδιά. Με το νέο σχολικό κτίριο, ο αριθμός αυτός θα μπορούσε να αυξηθεί σε 2.000, ωστόσο χρειάζονται τη βοήθειά μας.

enimerotiko.gr

  Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 23 Φεβρουαρίου

Αφήστε μια απάντηση