Ποια ζώδια είναι (ή θα γίνουν) «θανάσιμες» πεθερές

Ποια ζώδια είναι (ή θα γίνουν) «θανάσιμες» πεθερές

Οι «θανάσιμες πεθερές» ήταν μια σειρά βγαλμένη από τη ζωή. 

Μπορεί οι ορισμένες ιστορίες να ήταν κάπως υπερβολικές, ωστόσο, υπάρχουν πολλές πεθερές εκεί έξω που κάνουν δύσκολη τη ζωή στις νύφες τους ή τους γαμπρούς τους.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πολλές πεθερές θεωρούν πως καμία δεν είναι καλή για τον γιο ή την κόρη, οπότε το έτερον του ήμισυ είναι «καταδικασμένο» να την βλέπει να κοιτά με μισό μάτι και να γκρινιάζει για καθετί.

Και επειδή οι περισσότερες πεθερές έχουν κοινά χαρακτηριστικά, φαίνεται πως ανήκουν σε πολύ συγκεκριμένα ζώδια. Υπάρχουν τρία ζώδια που φημίζονται για… κακές πεθερές.

Κριός

Οπως φαντάζεστε, η πεθερά Κριός είναι σκληροπυρηνική. Είναι πολύ παρατηρητική, οπότε θα σκανάρει κάθε σας κίνηση, όταν την πρωτογνωρίσετε. Προσέξτε!

Εάν περάσετε το πρώτο στάδιο με επιτυχία και καταφέρετε να σας συμπαθήσει, μην φοβάστε τίποτα. Εάν, πάλι, δεν της γεμίσατε το μάτι, ετοιμαστείτε…

Δίδυμος

Πολλοί θεωρούν τον Δίδυμο ένα από τα χειρότερα ζώδια και δεν έχουν και πολύ άδικο. Εάν η πεθερά Δίδυμος δεν σας συμπαθήσει από την αρχή, δεν θα το κάνει ποτέ.

Μην προσπαθήσετε καν να της αλλάξετε γνώμη, καθώς χάνετε άδικα τον χρόνο σας. Θα αρχίσει να μιλάει για εσάς, θα σας «κόβει» τα φτερά, θα βλέπει όσα κάνετε λάθος. Απλά αγνοήστε την.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σκορπιός

Αυτή είναι η ύπουλη πεθερά. Μπορεί να μην σας συμπαθεί, αλλά θα κάνει την καλή μπροστά σας και από πίσω σας θα σας «θάβει». Αυτό κάνουν, άλλωστε, όλοι οι Σκορπιοί. Μπορεί να φαίνονται καλοί, αλλά κοιτούν μόνο το συμφέρον τους.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *