Αυτές οι τροφές καίνε το λίπος! Βάλτε τις στην διατροφή σας

Αυτές οι τροφές καίνε το λίπος!

Αυτές οι τροφές καίνε το λίπος

 

Αν ψάχνετε κάτι για να δώσετε ώθηση στον μεταβολισμό σας,

τότε δεν έχετε παρά να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στην καθημερινή σας διατροφή.

 

Βάλτε τροφές που καίνε το λίπος στην καθημερινότητά σας και δείτε το σώμα σας να αποτοξινώνεται πλήρως.

Οι τροφές που καίνε το λίπος είναι τέλειες για το χτίσιμο δυνατών μυών, μειώνουν την όρεξη για διατροφικές ατασθαλίες και βοηθούν στην απώλεια κιλών.

 

Αυτές οι τροφές καίνε το λίπος! Δείτε ποιες είναι αυτές οι τροφές.

 

Αβοκάντο

Χρειάζεται να βάλετε «καλά λιπαρά» στη διατροφή σας για να κάψετε τα «κακά λιπαρά». Τα λιπαρά που υπάρχουν στο αβοκάντο σας δίνουν ενέργεια και σας βοηθούν να κάψετε λίπος.

Το αβοκάντο είναι επίσης γεμάτο αντιοξειδωτικά και βιταμίνες ενώ έχει και σχετικά λίγες θερμίδες. Σύμφωνα με έρευνα που έγινε από το Nutrition Journal οι συμμετέχοντες που έτρωγαν μισό αβοκάντο μαζί με το μεσημεριανό τους μειωνόταν κατά 40% η όρεξή τους για φαγητό μετά από αυτό. Βάλτε, επομένως, λίγο αβοκάντο στην καθημερινότητά σας και δείτε το σώμα σας να αλλάζει.

 

Πράσινο τσάι

Δώστε ώθηση στον μεταβολισμό σας βάζοντας το αντιοξειδωτικό τσάι στην διατροφή σας. Πρόκειται για μια πολύ καλή εναλλακτική του καφέ -καθώς έχει πολύ λιγότερη καφεΐνη- και έχει πολλά θρεπτικά συστατικά.

Eπίσης, έχει αποδειχθεί πως το πράσινο τσάι μειώνει τον κίνδυνο για εμφάνιση καρκίνου. Πιείτε μερικά φλιτζάνια κάθε μέρα (4 είναι αρκετά) και θα νιώσετε άλλος άνθρωπος.

 

Αβγά

Τα Ωμέγα-3 λιπαρά βοηθούν στο κάψιμο λίπους. Τα αυγά περιέχουν Ωμέγα-3 λιπαρά αρκεί να τα τρώτε βιολογικά. Μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβά αλλά είναι πολύ σημαντικό να τα βάλετε στη διατροφή σας.

  «Δεν τρώω ποτέ πίτσα κι ακόμη 4 πράγματα»: Αυτά τρώει η Δούκισσα Νομικού κάθε μέρα & δεν βάζει ούτε γραμμάριο

 

Γκρέιπφρουτ

Είναι ένα από τα «δυνατά» φρούτα που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάψετε λίπος και επομένως να χάσετε βάρος. Φάτε το πριν από ένα γεύμα σας και δείτε ότι αμέσως θα μειωθεί κατά πολύ η όρεξή σας. Αν δεν σας αρέσει η γεύση του μπορείτε απλά να το βάλετε μέσα σε κάποιο smoothie.

 

Γλυκοπατάτες

Μια από τις καλύτερες αντιφλεγμονώδεις τροφές είναι οι γλυκοπατάτες οι οποίες είναι γεμάτες φυτικές ίνες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Αυτός ο ιδιαίτερος υδατάνθρακας περιέχει βιταμίνες B6 και C μαζί με β-καροτίνη. Μπορείτε να συνδυάζετε αρκετά γεύματά σας με αυτές μιας και ταιριάζουν με όλα τα είδη κρέατος και ψαριού.

 

spirossoulis.com

 

Δείτε κι άλλα θέματα ΕΔΩ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη. Με αγάπη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *