Το πρωινό που βοηθά πολύ στο αδυνάτισμα

Δε χρειάζεται να ψάξεις πολύ για να βρεις στην κουζίνα αυτό το συστατικό που κάνει το μεταβολισμό σου τούρμπο.

Παραδέξου το. Θα ήθελες να αδυνατίζεις όσο πιο γρήγορα γίνεται, χωρίς να προσέχεις αυτά που βάζεις στο πιάτο σου και χωρίς να χρειάζεται να χτυπιέσαι κάνοντας pilates στο γυμναστήριο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ξέρεις όμως ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ και ότι είναι ένας απαραίτητος συνδυασμός προκειμένου να έχεις καλή διάθεση. Εκτός αυτού, αυτό που επιταχύνει το μεταβολισμό σου και σε βοηθά να καις θερμίδες πιο εύκολα, είναι το να μην παραλείπεις ποτέ το πρωινό.

Η λύση είναι απλή και το ξέρεις. Βρες λίγο χρόνο και δημιούργησε μία καθημερινή ρουτίνα πριν φύγεις για τη δουλειά, κάνοντας όμως τη σωστή διατροφική επιλογή.

Αν παραλείπεις το πρωινό και περνάς κατευθείαν στο μεσημεριανό, έχεις περισσότερες πιθανότητες να παχύνεις και δεν παίρνεις την ενέργεια που χρειάζεσαι. Σύμφωνα με έρευνα στο Metabolism Journal, το μπαχαρικό που πρέπει να τρως στο πρωινό σου, γιατί κάνει τούρμπο το μεταβολισμό, είναι η κανέλα.

Ενεργοποιεί τη θερμογένεση στο σώμα, σύμφωνα με την οποία το σώμα δημιουργεί ζέστη και καίει θερμίδες.

Και επειδή δεν πρόκειται να φας σκέτη κανέλα για πρωινό (και δεν πιάνεται τόσο αν την πασπαλίσεις στο freddo cappuccino), πρόσθεσε λίγη σε ένα μπολ με βρώμη που θα έχεις βάλει στο ψυγείο από το προηγούμενο βράδυ.

Η παρακάτω συνταγή σου εξασφαλίζει ένα χορταστικό πρωινό που ταυτόχρονα επιταχύνει το μεταβολισμό σου και σε βοηθά να χάσεις βάρος.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Θα χρειαστείς:

μισό φλιτζάνι βρώμη

2/3 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου

  Καταπίεση τέλος! 5 σνακ με λιγότερες από 50 θερμίδες

2 κουταλάκια του γλυκού σπόρους chia

μισό φλιτζάνι ψιλοκομμένα μήλα

2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα

ladylike.gr

%d