Έχασε 50 Κιλά σε 9 Μήνες!!

Έχασε 50 Κιλά σε 9 Μήνες!!

Έχασε 50 Κιλά σε 9 Μήνες!!

 

Παλιά, η Kate Writer έτρωγε για πρωινό μια σοκολάτα και έπινε ένα ενεργειακό ποτό.

Έτρωγε όλη μέρα πρόχειρο φαγητό και δύο βραδινά κάθε βράδυ – ένα από τα McDonalds και ένα σπιτικό.

 

Αυτές οι συνήθειες, οι οποίες ξεκίνησαν όταν γνώρισε τον αρραβωνιαστικό της, Nick Jones, οδήγησαν την 25χρονη στο να φτάσει να ζυγίζει 120 κιλά.

Είπε ότι αρχικά δεν την ενοχλούσε το μέγεθος της, μέχρι που το βάρος της άρχισε να επηρεάζει την υγεία της.

Δούλευε πολλές ώρες όρθια σαν πωλήτρια και τα πόδια της ήταν τόσο πρησμένα από το υπερβολικό λίπος που κούτσαινε από τον πόνο και δεν μπορούσε καν να οδηγήσει.

 

Η Kate άρχισε να κόβει θερμίδες και να ακολουθεί ένα εξαντλητικό πρόγραμμα γυμναστικής.

Τώρα έχει πέσει 5 νούμερα στα ρούχα της και είναι επισήμως καθηγήτρια γυμναστικής, η οποία τονώνει το σώμα της με τη βοήθεια του Crossfit.

“Όταν γνώρισα τον Nick, ήμουν 80 κιλά και ήμουν κάπως παχουλή. Τα περισσότερα βράδια τρώγαμε απ’έξω και πριν το καταλάβω, πήρα πολλά κιλά.

Όταν έφτασα τα 21 ήμουν 120 κιλά. Ήμουν τόσο υπέρβαρη που τα πόδια μου πονούσαν όταν στεκόμουν όρθια την δουλειά και τότε κατάλαβα ότι είχα πρόβλημα.”

Έχασε 50 Κιλά σε 9 Μήνες!!

 

Πριν γίνει αυτό, η Kate είχε πάντα αυτοπεποίθηση.

“Στο σχολείο ήμουν η μόνη παχουλή, αλλά ποτέ δεν με κορόιδεψαν. Έκανα αθλητισμό, ήμουν δραστήρια και είχα πολλούς φίλους. Αλλά αγαπούσα το φαγητό και δεν είχα ιδέα τι ήταν καλό και τι όχι για το σώμα μου.

Η μαμά μου πάντα μαγείρευε απίστευτα φαγητά. Τρώγαμε φρέσκα μακαρόνια και σνίτσελ βουτηγμένα στο τυρί και στο λάδι. Τα έτρωγα ευχαρίστως, χωρίς να καταλαβαίνω πόσες θερμίδες είχαν αυτά τα γεύματα.”

  Η δίαιτα του χειμώνα: Η διατροφή για να κάψετε λίπος και να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας

“Τότε ήρθε ο Nick. Αγαπούσε κι εκείνος το φαγητό. Όπως κι εγώ, ποτέ δεν αναρωτήθηκε τι ήταν αυτό που έτρωγε. Τα περισσότερα βράδια παραγγέλναμε απ’έξω και τρώγαμε γλειφιτζούρια και σοκολάτα μπροστά στην τηλεόραση.

Αλλά το σώμα του Nick δεν επηρεάστηκε ποτέ από αυτά που τρώγαμε, μόνο εγώ φούσκωσα.”

Για τα πρώτα τέσσερα χρόνια έπαιρνε 10 κιλά τον χρόνο, μια σταδιακή αύξηση που αρχικά δεν είχε παρατηρήσει.
Η Kate άρχισε να κόβει θερμίδες και να ακολουθεί ένα εξαντλητικό πρόγραμμα γυμναστικής.

“Όταν τελικά παρατήρησα ότι τα κιλά συσσωρεύονταν, δεν ανησύχησα. Απλά άρχισα να βγαίνω πιο συχνά, να πίνω και να περνάω καλά. Τα κιλά μου ήταν το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμουν.

Όταν όμως τα ρούχα μου άρχισαν να μην με κάνουν και έπρεπε να πάρω μεγαλύτερο νούμερο, άρχισα να ανησυχώ για την εμφάνιση μου. Η κοιλιά μου ήταν γεμάτη ραγάδες από την γρήγορη αύξηση βάρους. Ήμουν τρομοκρατημένη.”

Ωστόσο, οι πόνοι στα πόδια ήταν αυτό που την έκανε να αποφασίσει να αλλάξει.

“Τις περισσότερες μέρες έτρωγα μια σοκολάτα και έπινα ένα ενεργειακό ποτό για πρωινό και μετά έτρωγα γλειφιτζούρια και πατατάκια όλη μέρα. Μετά την δουλειά, έπαιρνα ένα σάντουιτς για τον δρόμο και μόλις έφτανα σπίτι έτρωγα ένα μεγάλο, σπιτικό βραδινό.

Τελικά τα πόδια μου πρήστηκαν τόσο πολύ από την πίεση που ασκούσε το βάρος μου και πονούσα τόσο, που δεν μπορούσα καν να οδηγήσω. Κατάλαβα ότι είχα φτάσει στα όρια.”

 

Μην έχοντας ιδέα από που να ξεκινήσει, άρχισε να κόβει ποσότητες από το φαγητό της.

“Το μόνο που έκανα ήταν να μειώσω την ποσότητα των μερίδων που έτρωγα και σε μια βδομάδα είχα χάσει 8 κιλά. Δεν μπορούσα να το πιστέψω.

  Crash test σε πίτσα, μπέργκερ, σουβλάκι και λοιπά

Μετά από αυτό, κατέβασα μια εφαρμογή με θερμιδομετρητή και άρχισα να μετράω ό,τι έτρωγα. Μέσα σε ένα μήνα είχα φτάσει στα 100 κιλά.

Συνειδητοποιώντας πόσο είχα εγκαταλείψει το σώμα μου, εθίστηκα και άρχισα να κάνω εξαντλητική γυμναστική. Ήθελα να χάσω κιλά με φυσικό τρόπο και ήμουν αποφασισμένη να αποκτήσω ένα σώμα που θα έδειχνε πόσο σκληρή δουλειά είχα ρίξει.”

Αλλάζοντας την διατροφή της και ξεκινώντας Crossfit είδε πραγματική αλλαγή στο σώμα της.

Αλλάζοντας την διατροφή της και ξεκινώντας Crossfit είδε πραγματική αλλαγή στο σώμα της.

 

Αλλάζοντας την διατροφή της και ξεκινώντας Crossfit είδε πραγματική αλλαγή στο σώμα της.

“Μετά από 9 μήνες είχα φτάσει στα 65 κιλά. Ήταν το χαμηλότερο βάρος που είχα ποτέ μου και αισθανόμουν φανταστικά. Αλλά το καλύτερο ήταν ότι το σώμα μου ήταν γυμνασμένο.

Ο Nick ήταν τόσο περήφανος και πολύ υποστηρικτικός. Έκανε απίστευτη προσπάθεια για να τρώμε πιο υγιεινά, αν και εκείνος δεν χρειαζόταν να προσέχει.”

Έχασε 50 Κιλά σε 9 Μήνες!!

Η 25χρονη πλέον είναι φανατική με την γυμναστική, κάνει καθημερινά προπόνηση για 2 ώρες και πρόσφατα έγινε και επισήμως γυμνάστρια. Ο λογαριασμός της στο Instagram (@dedikated_lifestyle) έχει 43.000 followers.

 

Έχασε 50 Κιλά σε 9 Μήνες

destora.com

 

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα.
Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας για θέματα υγείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *