Μητέρα έκοψε αυτές τις 4 τροφές και έχασε σχεδόν 70 κιλά! (Φωτό)

Μητέρα έκοψε αυτές τις 4 τροφές και έχασε σχεδόν 70 κιλά! (Φωτό)

Μητέρα έκοψε αυτές τις 4 τροφές και έχασε σχεδόν 70 κιλά

 

Όταν κοιτάς τις φωτογραφίες του πριν και του μετά της Casey Gemmell είναι δύσκολο να μην εντυπωσιαστείς από την μεταμόρφωσή της.

Αυτή η 37χρονη γυναίκα και μητέρα ενός αγοριού πριν την μεγάλη της αλλαγή ζύγιζε 160 κιλά. Σήμερα είναι 92. Και αυτό είναι κάτι που κατέκτησε με επιμονή.

 

Έχασε συνολικά 68 κιλά και έγινε με έναν σταθερό και φυσιολογικό τρόπο, που δεν ήταν άλλος από το να αλλάξει τον τρόπο που έτρωγε και να επενδύσει το χρόνο της σε προπόνηση δύναμης.

Η περίπτωση της Casey Gemmell δεν είναι μοναδική, ούτε αποτελεί εξαίρεση. Η γυναίκα αυτή αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της και τις διατροφικές της συνήθειες για να νιώσει καλύτερα με το σώμα της και κατ’ επέκταση με τον εαυτό της.

 

Διατροφολόγοι μας λένε τα 9 Μεγάλα Λάθη που κάνουμε στη διατροφή και συνεχίζουμε να παχαίνουμε

 

Όπως εξήγησε στο προφίλ της στο Instagram, από το πρόγραμμα διατροφής της απέκλεισε 4 συγκεκριμένες τροφές.

H 37χρονη μητέρα δεν ακούμπησε ποτέ ξανά το τυρί με πολλά λιπαρά, τα μακαρόνια, το ψωμί και τα αναψυκτικά. «Άλλαξα τη διατροφή μου κόβοντας μαχαίρι συγκεκριμένες τροφές και τίποτε άλλο.

Ήταν μια πρόκληση για μένα γιατί στα 33 μου χρόνια ήμουν επιρρεπής σε ατασθαλίες».

Casey Gemmell

Μητέρα έκοψε αυτές τις 4 τροφές και έχασε σχεδόν 70 κιλά

Σήμερα ζυγίζει 92 κιλά και τονίζει ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος. Μάλιστα η αποφασιστικότητά της να χάσει βάρος και να μείνει κυριολεκτικά μισή αποτέλεσε έμπνευση και ελπίδα για πολλές γυναίκες που θέλουν να αδυνατίσουν.

  Περισσότερα από 30 τρόφιμα με πολλές πρωτεΐνες

 

Για όλες εκείνες τις μητέρες που αισθάνονται τόσο κουρασμένες και δεν έχουν χρόνο για τον εαυτό τους. Δεν έχουν χρόνο να πάνε στο γυμναστήριο, ούτε να μπουν σε ένα πρόγραμμα αυστηρής διατροφής.

Εκείνη όμως έχασε σχεδόν 70 ολόκληρα κιλά με την στήριξη του συζύγου της, όπως τονίζει.

 

Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ!

 

«Η κάθε μέρα έχει ξεχωριστή σημασία στο ταξίδι της προσπάθειας και ο προορισμός θα μας κάνει να ξεπερνάμε τα εμπόδια» καταλήγει.

 

 

Πηγή: filathlos.gr

viralgr.com

 

 Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα.
Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας για θέματα υγείας.

Αφήστε μια απάντηση